Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeBeers

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Coco! 2011.05.28 02:15:56
A hölgy!..
DeBeers 2011.05.28 15:58:47
@type:
óóóó baszod az egy Louboutin :) 400-500 dodó egy értelmesebb darab a csajom is sokkol vele
www.christianlouboutin.com
Nem csak a naptól, de a tolakodó fotósoktól is megvéd, egy ideje már kapható az Urban Outfittersnél, szerintem az utóbbi évek két nagy slágerét, a parti és a pornós szemüveget is veri! ..
DeBeers 2011.05.10 14:59:04
Ha a világon körülbelül 2,1 milliárd keresztény van, és tavaly körülbelül 1,3 millió okostelefon lehetett Magyarországon összesen forgalomban, amiből 100 ezer az androidos, akkor abból egy csomó mindenre következtethetünk, de úgyis teljesen mindegy, mert az 5 millió fölötti…..
Subba Stohl Buci 2011.03.31 14:23:00
Stohl András a magyar Császár ElődStohl András bűnös. Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon, plusz a perköltség megfizetésére kötelezték. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. (kép innen)..
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
DeBeers 2010.09.01 14:25:28
www.technik-museum.de/
itt van eredeti párduc amit lehet vezetni 2€

Saumurban (FR.) meg Sinsheimben mindenütt vannak nyiltnapok meg használják a technikát rendesen
Alex Kurtzman és Roberto Orci (Transformers, Fringe), Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) és Steven Spielberg (ugye, őt nem kell bemutatnunk?) összefogtak, hogy Joe Hill Locke & Key című képregénysorozatát Tv sorozattá adaptálják, ebből még valami igazán jó…..
Arthur C. Clarke a nagy sikerű író többször tett olyan kijelentéseket, amelyeket akkor még jóslatnak foghattak fel, most azt mondanánk rá, hogy merész gondolatai voltak a jövő technológiáját illetően.       1945-ben már arról beszélt, hogy egyszer majd lesznek…..
Egy nemrég adott interjúban a brit színész elmondta, hogy ugyan rendkívül büszke arra, amit a sorozattal elért, különösen a jelenlegi évad utolsó epizódjában nyújtott játékára, de szerinte ideje lenne már kijelölni a sorozat végét. Laurie szerződése a következő évad után…..
Elég sok médiaplayert kipróbáltam eddig, de az LG XF2 névre hallgató lejátszója esett a legjobban a kezemre. Nagyon könnyen kezelhető és mindent tud, amire szükségem lehet. És még annál is többet.  De kezdjük az elejétől. Kaptunk egy pici, leginkább külső merevlemezre…..
DeBeers 2010.04.14 12:03:21
@TraceR:
hemm a Noise Level: 18.5 dB(A) se egy elviselhetetlen dolog :) bár nekem c200 van :P
Hát nagyon nagy mázlim van, hogy a körzeti orvosom nem mostanában sütötte el a nyugalom-fekvés-kamillatea bűvös hármas mantrát, amivel egyébként minden betegséget gyógyítani próbál, hiszen az Apple következetesen sokkol minket, nyugalomról tehát szó sem lehet (fekve pedig szar…..
DeBeers 2010.04.06 20:18:43
@Dervenkál Egon:
csináljak Neked microSIM-et egy ollóval? Az a szar ugyanolyan sim mint ami most a telefonodban van csak a műagyag része kisebbre van vágva. Van egy fogadásom rá hogy minden telefonos üzletben meg fognak jelenni a kivágósablonok és az adapterek a visszaalakításhoz. Vagy opcionálsan ebay 3$ including shipping (registered airmai) :D
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül. Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv…..
DeBeers 2010.02.27 21:07:33
@BLovi:
cumi. Nem szavazok éveken át bohócokra. Egy fogyasztói világban élünk ahol mindent a pénz mozgat a politikát is. Tetszik-nemtetszik ez van. Ha komolyan azt hiszed, hogy lényegi kérdésekben a politikusok döntenek és Te őket befolyásolod ebben a szavazatoddal akkor...
DeBeers 2010.02.27 21:22:53
@Csillagfigyelő:
...és miközben a szomszéd lapogatja a hátad, hogy milyen fasza minden eladja a segged egy tál lencséért.Ébresztő :S
A Sony Ericsson vezérigazgatója megdöbbentő bejelentést tett: a Google először őket kereste meg a HTC előtt, hogy ők fejlesszék le a Google mobilt, a Nexus One-t, de ők visszautasították. Pedig ez egy olyan ajánlat volt, amit nem lehet visszautasítani, hogy egy klasszikussal éljek.…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
Egy megszívatott ügyfél küldte el a történetét a Zugügyvédhez. Félreértés ne essék, a Zugügyvéd nem az adócsalókat védi, de véleménye szerint a bizonyítás teher megfordítása a vagyonosodási vizsgálatoknál igencsak sérti a jogbiztonságot. Az is érdekes adalék az…..