Regisztráció Blogot indítok
Adatok
újmájashurka

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A visszatérő német sikere csak a csapatán múlik, állítja Ross Brawn, a német exfőnöke. Az angol mérnök a hétszeres bajnok összes címében segédkezett, már a Benettonnál mellette dolgozott, majd követte a Ferrarihoz. Talán a legjobban ismeri kollégái közül, semmi kétsége,…..
újmájashurka 2009.08.08 20:55:31
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
8ker Kálvin téri aluljáró 2009.07.03 21:58:00
 Az eső nem kíméli mostanság a fővárost sem - szinte minden nap van valami fennakadás a városban az időjárás miatt. Most éppen a Kálvin téri aluljárót kellett lezárni, mert betört a szarlé és befolyt a metróhoz. A négyes metró új aluljáróját építik a csodálatos…..
újmájashurka 2009.07.04 10:15:28
@Atro:
Kivánom légy a kollégájuk!
Vagy a magyar liberális gondolat képviseletének már csak egy új szervezet, egy új liberális párt adhat csak esélyt? Ez a kérdés foglalkoztat sokunkat egyre erősebben. Amikor az európai parlamenti választást követő napokban megfogalmaztuk, majd közzétettük a szabadságról és…..
újmájashurka 2009.07.01 20:58:32
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
Gulyásdemokrácia Eduárdó 2009.04.20 21:05:49
Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.Annyit, de annyit hallgattunk már titeket, hogy így meg kell dönteni a rendszert,…..
 Minden igen messzire vezet. Olvasgatom a Magyar Közlönyt, egész konkrétan a 2009/50. számot, fantasztikus élmény, a Bajnai-kormány új szerkezetéről van szó mind a négy szövegben, és mind a négy egy egészen érdekes megoldást tartalmaz, mely szerint „ez a…..
Abban nyilván minden olvasónk egyetért, hogy nincs jobb, mint amikor egy politikus viccelődik. Egyszerűen rohadt jó a humoruk. Sőt, vannak kutatások, amelyek szerint a hivatásos humoristák mögött éppen a politikusok a legviccesebb emberek a világon. Az új pártok és szakembereik…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
újmájashurka 2009.04.20 08:10:10
@fantomböske:
Igaz! (luzer Bábolnárol)
újmájashurka 2009.04.20 08:24:08
@fantomböske:
De az is igaz hogy Szlovák tulajdonban van, már tőbb nemzetiségü lovas lovagólta és ezért ne énekelje már a ˝túlpőrgetett˝ disz Magyar, az én himnuszomat!
A HUNGARORINGEN HÁNY GYŐZTESNEK ÉNEKELTEK MAGYAR HIMNUSZ!
újmájashurka 2009.04.20 10:39:16
@fantomböske: Eggyetértünk bözsike, mindejó kiván magának sanyka!
Szombaton, 11.-én, a költészet napján megint akciózott az Index: profi költők, amatőr költők és repperek reagáltak versben a nap poltikai, tudományos és bármilyen eseményeire ebben a poétikus percről percrében. (Aki lemaradt volna az egészről, itt megnézheti, hogy nézett ki…..
újmájashurka 2009.04.14 12:50:15
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
 Miután a miniszterelnök kilétének kérdése „sikeresen” megoldódott, továbbá eldőlt az is, hogy az MSZP elnöke Lendvai Ildikó lett, a sajtó (és persze elsődlegesen a politika) újabb gumicsontot lökött a nagyközönség elé. Nyilván úgy gondolták: nagyböjt van,…..
 A tegnapi, nyárias napon lehetőségem adódott szippantani egyet A Kongresszus levegőjéből. Most jártam először köreikben, még az is újdonságnak hatott, amiben egyébként nem volt semmi meglepő. Közben két dolog jutott eszembe, amiért ennek a pártnak, ebben a formában…..
újmájashurka 2009.04.06 09:12:31
@Mr Falafel:
Durvábbak.
Ugyvannak vele hogy hadhuljon a fergese!
Konzervatórium Hét év kabaré 2009.04.04 07:20:00
Másnapos embert az előző éjszaka ciki történéseivel szórakoztatni nem éppen illendő dolog, de annál szórakoztatóbb. Ez az érzés az elkövetett marhaságokkal egyenesen arányos: minél kínosabbak a sztorik, annál több részlet derül ki és annál jobb is azokat elmesélni.A 17.…..
 Kihasználva a szép időt, ma délután levittük sétálni a mangusztánkat. A Kossuth téren a Jobbik nem túl lelkes és nem túl népes tüntetésébe botlottunk, látszott, hogy a kaotikus viszonyok között már a szervezők sem tudták, hogy ki és mi ellen tüntetnek. Volt viszont…..
újmájashurka 2009.03.29 19:00:05
Proszektúra 85% 2009.03.29 10:05:00
Ez sajnos egy ilyen ország. Nem tudom a világ más táján hogy működik a demokrácia, az ottani parlamentekben is divatos-e ez a bekiabálásos módszer. Amikor a levezető elnök felkéri a jelenlévőket, hogy akkor most szavazzunk, az országgyűlési közvetítést figyelő nézők néhány…..
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Én azt hittem, hogy egy hétvége nem nyújthat annál többet, mint amit péntek este kaptam tőle, amikor egy részeg és őrült csukahorgász puszta kézzel akarta agyonverni a szabad tűzön pörköltet főző Uj Péter főszerkesztőt. Mindezt azért, mert az ismert publicista - bár…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..