Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paprika007

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
Saját névre „brandingelt” kerékpárokat szerzett be a Schwinn-Csepeltől a HVG. A hírek szerint rögtön tíz darabot.A HVG-bringákat a jövőben bármely munkatárs használhatja, ha éppen környezettudatos városi közlekedésre szottyan kedve. A használat feltétele csak annyi,…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
paprika007 2010.05.20 09:00:53
@beszerző:
S ha szándékos is volt az öregtől akkor is a kis köcsög műsorvezető beszopta, hisz felháborodott rajta s személyes támadásnak vette.
A hiúság csapdájába esett.
Eddig senki nem tudta hogy kit cserélt le kire. Most a fél ország megtudta.
Hát nem egy fostalicska a csávó?
paprika007 2010.05.20 09:03:15
@Messidor: Így van.
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
paprika007 2010.05.02 21:41:45
@Kolompár Szándokán:
Na vagyunk még egy páran akik egyetlen egy részt sem láttunk.
S a fax se kíváncsi ezekre a celebekre krémmel avagy anélkül.
Maradjunk annyiban, az MTK II - Vác érdekesebb volt.1-1 lett a végeredmény, váci vezetés után egyenlítettünk az 54. percben Pál Szabolcs góljával, és ha az ember a gyönyörű Promontor utcai pályáról, Budafok közepéről haza akar menni a távoli Zuglóba, még csak rohannia sem…..
Én olyanra szeretnék, amikor még hihetek a demokráciában, nem kell szégyellnem a meggyőződésemet, és lehetek elkötelezetten, de hőzöngés nélkül magyar.Olyan országban szeretnék ébredni, ahol a konzervatív kormánypárt bölcsen használja az erejét, kompromisszumképesen…..
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
paprika007 2010.03.10 23:18:15
@lekvároscsirke: Talán azért mert ezeket 2-300 évente mindig meghajtották a történelem folyamán mert kezdtek elszemtelenedni.
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Amikor január elsejével Bombera Krisztát két év után hazavezényelték New Yorkból (az MTV-nek a megszorítások miatt már nem volt pénze a tudósítói posztra), lehetett tudni, hogy a riportert megtartják a köztévénél. Akkor ugyanis Bednárik Imre hírigazgató azt mondta, hogy…..
paprika007 2010.03.03 22:03:14
paprika007 2010.03.03 22:05:43
@reccs:
:
):)
:)
Következzék egy kis privát elmélkedés, vagy ha úgy tetszik, okosság. Mióta jócskán megfeleztem a belögybölt bor mennyiségét, közben egy alapvető összefüggést is felismertem. Ti., hogy nem elég, ha  a vedelésben borozgatásban a mennyiséget és a…..
paprika007 2010.02.28 17:35:13
@stupsi:
A sok gyógyzsertől gondolom s nem a piától.
Az utóbbi napokban a témahiányos kampányban meglepetészerűen tört elő a két választási forduló közötti visszalépések ügye. Ha jól rekonstruálom, az első mondat két politológustól érkezett, akik határozottan figyelmeztették az MSZP-t az általuk csapdahelyzetnek jellemzett…..
paprika007 2010.02.28 14:00:46
@polom13:
Ne legyél ebben oly biztos.:):):)
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
paprika007 2010.02.27 00:25:02
@Magyarországom:
Megnáznéma Hankook nak eladott területeknél hogy vajon a rácalmási szoci polgármester mennyiért is adta el a saját föéldjét a beruházáshoz?
:):):)
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
paprika007 2010.02.21 23:03:59
@A Galaxis Elnöke:
30%-ot!
De ha ilyen Tóták ilyeneket irogatnak akkor csak többet.
Hajrá Árpád!
Pécs mától hivatalosan is kulturális főváros, csak ebből Magyarország határain kívül semmit sem lehet észrevenni. Pedig óriási lehetőségek voltak Pécs előtt, és tipikusan magyaros módon, amolyan igazi gulyásdemokratikusan sikerült ellébecolni az egészet.Mind a mai napig nem…..
paprika007 2010.01.10 21:51:24
@cSa: te is kommancs vagy vazze?:)
Betonlobbi pécsi módra.
Vajh mennyi pénzt nyúltak le pécstől?
Na kell ewlszámoltatás vagy nem?
Hajrá Pécs! szurkolok nektek vízmű ügyben!
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
paprika007 2009.12.22 10:29:58
@tokomtelevan:
Szerintem is kamu és nem csaj írhatta.
A blog írója inkább próbálkozhatna a "Romana" és egyéb szerelmes füzetekbe minisorozatokat írni, Biztos sok nyugdíjas szappanoperához szokott öreglány élvezné. Habár a stíluson van még mit csiszolni.:)
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz.   Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
paprika007 2009.12.12 17:10:50
galeria.index.hu/bolgok/2009/12/11/a_corvinsetany_elkeszult_epuleteiben/?current_image_num=20&image_size=m

Borzasztó randa.
A régi épületeket annak idején 30 év alatt felépítették Hilti meg flex nélkül ma meg tatarozni nem vagyunk rá képesek. Akkor ezt a sok szart amit doboznak hívnak vajon mi különbözteti meg egymástól?
Ha nem, hát most megteheti, persze csak ha jól válaszol. Igaz, ezzel autót nem fog kinyitni, maximum számítógépes biztonsági rendszert tud feltörni, ha rátölt valami okosságos programot. De akkor is, egy hófehér, Mercedes-kulcs formájú pendrive jól mutat az ember előtt a…..
paprika007 2009.12.12 12:29:53
Én már azt sem értem, miért kell az átkozott iskolának nyolckor kezdődnie, így a fizető ügyfelek éjszakai-hajnali ébresztgetését végképp halálos bűnnek tartom. Sok cég ludas ebben, gondolom valami rosszul beállított automata miatt, ami két gombnyomással átprogramozgató…..
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
paprika007 2009.11.26 23:14:10
paprika007 2009.11.26 23:16:36
@Averti: Szerintem beszélni sem beszél helyesen akkor írásban miért is lenne jobb?
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
paprika007 2009.11.19 08:53:39
@Igazi Trébics:
S még talán Isaura kiszabadulására is gyűjtenének még egyszer ha ismétlésbe leadnák. Gaz Leoncio:)
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
 A paksi Erzsébet Szálló felújításánál 1,5 milliárd forintos megbízást kapott az atomerőműtől egy HM-közeli családi vállalkozás. A panamai szálon Svájcig és Liechtensteinig jutottunk...