Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord3r

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit terjengősre és vontatottra sikerült a videó. Ezen felül még össze-vissza is volt, pl a végén bemutani az egyébként teljesen felesleges felbontásokat meg hasonlókat.. tényleg rengeteg időt voltál a menüben. Illetve kedvenc vesszőparipám: ANGOL KIEJTÉS! Nem is írom…..
 Korrekt kis videó volt, bár több pályát bemutathattál volna. A játék nekem is egyik nagy kedvencem és úgy gondolom, minden lényegesebb dolgot elmondtál róla. Kis kijavítás: Eidos (ejtsd: Ájdosz). Örülök, hogy áttérsz a Movie Maker-ről egy másik szerkesztőre, sajnos itt…..
  ..
Lord3r 2009.08.16 22:52:05
Huhh, tényleg nagy feladatra vállalkoztál, de nem okoztál csalódást: egy igazi kedvcsináló videót láthattunk. Ha még csinálsz több videót is, egy introt szerintem mindenképp készíts: az igényes tartalom megérdemel egy igényes keretet is. Egyetlen kivetni…..
A videó minőségéből sajnos vissza kellett vennem, mert a Vegas alig volt hajlandó rendesen kimenteni :( A játék végigjátszását itt megtaláljátok.  ..
Bemutatónak kicsit gyengus lenne, de gameplay videónak szerintem megfelel.Ha jól értettem, amit 'sav'-nak mondtál, és kíváncsi vagy a helyes kiejtésére, az az M249 'SAW' géppuska. A 'SAW' kiejtése "szau", az 'u'-t alig ejtjük a végén. A SAW rövidítés jelentése: Squad…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.06 22:20:37
Hohó... Micsoda ötletem támadt nyereményjátékra! Nagy poén lesz szerintem!Igazából rögtön kettő is, abból az egyik majd pólókkal kapcsolatos. Erről a héten majd tervezek egy kupaktanácsot, aztán majd mondok részleteket. Valamint itt a blogon lehet, hogy lesz majd valami…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Lord3r 2009.07.01 02:22:51
@Isty001: ja az kész xD én is nevettem :$ hasonló már velem is előfordult xDDDDDD
Lord3r 2009.07.01 13:08:20
@kocsolas: Nekem megvolt a játék, végig is vittem, azért kap mindehol rossz értékelést, mert mindig a jobb játékokhoz viszonyítanak (legalábbis jobbára). Igaz grafikailag nem nagy szám de nem rossz végülis, coop-ba nem tudom milyen lehet, kevés buggal találkoztam benne, bár volt benne, de meliyk játékban, nincs. nem akarom védeni a játékot, de sztem 30%os érteklésnél jobb :) annyira nem rossz hogy ide is bekerüljön, de nem is jó hogy évjátéka legyen :D kb ennyi :)
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Este 10-től újra fenn leszek Skype-on, kb olyan háromnegyedig, akinek kérdése van, tegye fel nyugodtan.Ami a legfontosabb, csak írásosan! Hívásokra nem reagálok. Hiába próbálják egyesek percenként, mint múltkor...UI: Elnézést, ha késve válaszolgattam, de 40 embernél nem…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Dávid írta, hogy egy amerikai videókészítős srác (Tomdogg449) is foglalkozott az általam is már bemutatott "Harc a csodafegyver" játékkal. Igazából ugyanazokat mondja, de az első pályákat részletesebben mutatja be, mint én. Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..