Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ceka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Crystal Cruises július végén jelentette be, hogy 2012-ben immáron 17. alkalommal indít Földkerülő hajóutat. A Crystal Serenity 2012. január 18-án indul majd Los Angeles kikötőjéből, és 94 nap alatt kerüli meg bolygónkat. A körút állomásai: Hawaii, Új-Kaledónia,…..
A Fox három napja hivatalosan is bejelentette, hogy nyolc évad után nem kér többet Jack Bauerből, így a kérdés jogos: milyen akciósorozattal lehetne pótolni a sorozatban már a nyugdíj felé kacsingató vasembert? Milyen sorozata van a Foxnal talonban vagy készülőben, ami a hétfő…..
Mondjátok, hogy Photoshop! A videóban szereplő nőnek állítólag hat mellbimbója van. Ötöt számoltunk, de ez nem von el a hátborzongató faktorból. Ugye nem igazi? <félős kis arcocska>   ..
Elképesztő magyar sikert hozott a közgazdasági Nobel-díj idei átadása: Veres János egykori magyar pénzügyminiszter, az Európai Unió korábbi csaláselleni biztosa, jelenleg az EU keleti kapcsolatokért felelős moszkvai misszióvezetője kapta az 1969-ben alapított, vagyis idén 51.…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Újabb sorozatát jegeli a Tv2, most péntektől ugyanis eltűnik a Debra Messing főszereplésével készült Álomgyári feleség című komédiasorozat, helyette a nemrég debütált Crusoe-ból kapunk duplarészt.Nem ez az első változtatás a csatorna pénteki műsorrendjében ezen a nyáron.…..
Pihenhet felelős magyar politikus Mexikóban, miközben országát válság kínozza? Fogós kérdés, mi? Természetesen a válasz attól függ, hogy a kérdező és a válaszadó egyazon, avagy szembenálló pártok képviselői. Mivel most éppen Orbán Viktor nyaral Közép-Amerikában, és nem…..
Belsőség Lehülyéztek miatta 2009.07.19 20:32:00
Lassan elérkezünk a fájó ponthoz, amit sajna akkor is megemlítek, ha utána napi szinten éti csigák nyálában kell is fürödnöm: az egyes funkciók, kezelõszervek integrálásáról, központosításáról lenne még mit tanulnia a Renault-nak. Igaz ugyan, hogy vagyunk tán ketten-hárman…..
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
ceka 2009.07.08 08:09:55
@grunk: Pajti...az régen volt.
ceka 2009.07.08 08:26:25
@bolesz: ...bolesz ! Te kaptál vízumot ???...talán "le tudtál picsi-pacsizni" valakit ???
Akkor legalább annak írd meg a címét...
Belsőség Audi 2009.07.03 02:47:29
  Meglepő kijelentésnek tűnhet, de korántsem az. A Volkswagennél összedugták fejüket az elemzők, az eredményt itt láthatják. Hogy mondják spanyolul, hogy több legyet egy csapásra?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Túl sok őrültséget láttunk mi már ahhoz, hogy a magyar politikai életben bármire rá merjük sütni a médiahack címkét, Az alábbi, az interneten néhány napja keringő levél mégis gyanús egy kicsit. De, ismételjük, csak egy egészen kicsit. Miért ne létezhetne tényleg az Új…..
Tegnap esti hír, hogy nyilvánosságra hozták, kik voltak a besúgók Nagy Imre újratemetésén. Nekünk Nógrádi György nevén akadt meg rögtön a szemünk, aki mondjuk nem médiamunkás, de már-már az, hiszen heti szinten fordul elő műsorokban, kérik ki a véleményét, szóval…..
"Sosem szoktam elvállalni kiállítások megnyitását, mert akkor később az összeférhetetlenség miatt esetleg nem tudnék róla írni" - mondtam az Inverz című kiállítás egyik művészének, Horváth Katalinnak, aki mellesleg az Index egyik dizájnereként két és fél…..