Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsGergo

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Pénzszűke? Drága alkatrészek? Vagy csak egyszerű hanyagság és leszarom-tabletta? Romok a város közepén, gazda nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
CsGergo 2013.12.14 10:42:29
@Álom Polgár: Nem a francokat...csak van, akinek az igényei nem állnak meg 1 millió alatt se.
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2013.09.29 10:34:50
Magyar tervezésű , német cirkáló ,megállja a helyét A legjobb fogyasztási értékem Shell 100-as benga, plusz fél doboz oktánszám növelő a teli tankhoz és irány Croacia. ha jól emlékszem 4,5,5 literre jött ki, 120-130 normál autópályás tempónál, de az…..
CsGergo 2013.09.29 18:31:22
@Alhazred: Ezzel nem vagy egyedül, nekünk van is egy itthon. Akárki, akármit mond, jó autó. Mi megvagyunk vele elégedve. A Swiftesek egy emberként hördültek fel ismét. :D Vicces. :) Nem rossz kocsi az, úgy vagyok vele, hogy ha sok ezer családnak megfelel, akkor nekem miért ne felelne meg? De ha lehet, inkább mást vennék, pl: F Astra, B Corsa se rossz ötlet, Samara, ilyenek. 200-ért képről nézve nincsenek rossz állapotba azok a Swiftek, de úgy tűnik a fentebb szólók csalódtak a 400 alatti kategóriában. Annyit én meg Suzukiért nem adnék.
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Kisautó blog A legjobb orosz autó 2012.11.14 13:45:50
Vannak megkerülhetetlen dolgok az ember életében. Gyerekkorában minden fiú vágyik távirányítós autóra, mecsboksz-garázsra, LEGO-várra. De egy időben mindennél jobban szeretné, ha a Jézuska a fa alá tojna neki egy pedálos autót. Mert azt tényleg ő vezetheti, lehet menőzni a…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.11 16:55:39
Életem nagy projektje Megálltunk a kereskedés előtt és én kissé gyámoltalanul várakoztam az udvar hidegében, amíg a haverom kigurult ezzel az orosz szerkezettel. A szívató magas alapjáratán forogva vidáman csilingelt a laza vezérműlánc és a mélyen barázdált kormorán téli…..
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
CsGergo 2012.10.22 11:32:45
@Knorbi: Ha egy 1,3as Swiftről van szó kb 0,5-1 literrel eszik többet a miénk, mert már nem a karburátoros verzió, hanem az injektoros, a lerobbanás meg nem szokása, 15 év alatt 2x hagyott cserbe a 3 Ladánk, ez a 3 ment vagy 100 ezer km-t nálunk. Persze az ezres swift 5 literes fogyijával már lehet azt mondanám, hogy szaladgálni inkább az.
CsGergo 2012.10.23 21:58:18
@Knorbi: Igen, az 1,3as Swiftnél kb. annyival eszik csak többet, csak sok emberbe megvan a régi berögződés, holott nagyot tévednek. A kockák meg az ezerkettesek biztos hogy zabáltak, de a kortásai se voltak jobbak. Nekünk azt az évi néhány ezer km-t bőven kiszolgálta eddig az a 3 autó, nincs szükségünk se nagyobbra se drágábbra, se márkásabbra. Egyébként Lodgyra sincs szüksége minden 3 gyermekeseknek se, mert fogják azt kombit vesznek használtan. De azért jó álmodozni...Én nem foglalkozok az emblémával a kocsi orrán. Nem másnak veszek autót, hanem magamnak, nem szégyellem amivel járok, lehet mások gáznak nézik. Tudom hogy ettől szinte már szinte csak jobbak vannak, de nem hiszem hogy fájdalmat okozok másnak vele.:D Olcsóbban használható viszont nagyon kevés van.
CsGergo 2012.10.23 22:03:25
@Gyurma73: Ezt én sem értem mitől drágább egyébként a dízelautó. Fogyasztásba kevesebb, csak mikor turbót, meg mittomén miket kell cserélni ami a mi kocsinkba nincs, akkor az a fogyasztásban megspórolt pénz a szervizszámlán ki is egyenlítődik. Így lesz az olcsón fenntarthatónak reklámozott autóból egy pénznyelő.
Belsőség Heti merítés 2012.10.14 10:03:34
Rút kiskacsa Az elejétől fogva tetszett, de mikor bemutatták még túl kölyök voltam - egész más volt, ami birtoklási vágyat keltett. A sokadik autónál jártam, mikor váratlan fordulat állt be az életemben - megint bringára ültem és annyira rákaptam, hogy az autó csak állt a…..
CsGergo 2012.10.14 19:15:07
@Alhazred: Ezzel nem vagy egyedül, nekünk van is egy otthon. Nem tökéletes, meg sok baromarc szerint nem is autó, még is négy kereke van és kivisz a világból nem is sok benzinnel. Szóval a fikázók fikázzanak tovább, én élvezem az olcsó autózást. ;)
Itt vagyunk Dánia legészakibb részén, Göteborggal egy vonalban, a semmi közepén, a tökéletesen néptelen tengerparttól talán három kilométerre, a helyet úgy hívják: Tannishus. Az északi Év Autója zsűritag-lapok ide szervezik már 34 éve az összes, leendő Év Autóját…..
A múlt pénteki autósmozi-vetítéssel kapcsolatos legfontosabb emlékem, hogy a Volvo S70 gyári hangrendszere még tizenévesen is elképesztő szépen szól, és ami még jobb, nem kapcsol le tíz percenként merő elővigyázatosságból, mint a Jaguar XF-é. Utóbbiban ráadásul közel sem…..
CsGergo 2012.10.03 18:58:46
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
Amikor az első Moszkvai Autószalonról még odakint írt posztomban megpróbáltam összegezni az első benyomásaimat erről a városról, csak enyhe, rettegéssel vegyes hüledezést éreztem. Igaz, az estély és a színhely csodás volt, de az, hogy a reptértől a belvárosi Intercontinental…..
Szürreális látványban lehetett részük a Budapest Airport felé járóknak a hétvégén - a kifutópálya betonján egy csillogó-villogó, vadonatúj maléves autó reklámfotózása zajlott éppen. Ráadásul nem holmi új Fabiáé, hanem egy ezerkettes kombi Ladáé. Micsoda? Malév? Lada?…..
CsGergo 2012.08.03 15:51:23