Regisztráció Blogot indítok
Adatok
housemd

0 bejegyzést írt és 667 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1910. Hószünet az iskolában egy kemény télen. Valdez, Alaszka  ..
Most, hogy már a kormányközeli (tehát az autóban az anyósülésen helyet foglaló) Hungarian Times is kiadta a fatvát* (vagy kilövési engedélyt) Thomas Dollra, elgondolkodtunk, hogy ki követhetné a fővárosi rekordbajnok zöld-fehérek kispadján. * ilyet egyáltalán le lehet írni a migirimigráncskapmány…..
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..
Mózes vidáman ballagott lefelé a hegyről, kezében két kőtábla.- Mózes ! Csak nem a tízparancsolat ez kőtáblába vésve?- Nem, a hétközi meccsek eredményei első kézből, csak nem találtam papírt és ceruzát.- És akkor az hogy "Ne lopj!", meg a többi?- Öööö... majd a FB ülés eldönti.- És akkor hétközi…..
- Jegyeket, bérleteket, szurkolói kártyákat kérem felmutatni, Ferencvárosi szurkolók tegyék szabaddá az alkarjukat is, van a telefonomon vénaszkenner program, most jelent meg androidra. De kevesen tetszenek lenni ! Pedig mindent megteszünk, hogy minél több utasunk legyen. Ott vannak a szép új…..
Davide Lanzafame tegnap visszatért Kispestre. Közreműködött: Fabio Cordella és a játékost képviselő Oscar Soccer Agency. Utóbbi név olyan jól cseng, hogy meg kellett nézni a honlapjukat. Érdemes volt. Decemberben ugyanis három napos elit menedzserképzést szerveztek. Az oktatók között számtalan…..
labdabiztos Játékost vegyenek! 2016.08.17 15:05:43
Pár napja már megénekeltük Dzsudzsák klubváltását. Erősen leszállóág jelleg, azóta ő és menedzsere is elismerte, a PSV után el lett ez rontva. Azért Vörösbaranyi József ma még feltette a „Van visszatérés a Bundesligába” lemezt. Ennek kapcsán megnéztük, kikkel is dolgozik ős és néhány konkurens, és a…..
housemd 2016.08.17 22:35:35
Régen természetes volt, ma viszont már szenzáció, hogy négy fővárosi csapat vezeti a tabellát. Az élbolyt ráadásul a Vasas vezeti, miután a tavalyi bajnokság első négy helyezettjét már legyőzték, három alkalommal idegenben játszva. Hétközi forduló az angyalföldi csoda árnyékában...
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..
Véget ért az Ejrópa bajnokság, lassan az utolsó sikertől megrészegült szurkoló is kijózanodik, főleg ha az eheti nemzetközi kupameccseket használjuk detoxikálás céljából. A nemzetközi színtérre kijutott csapataink az első körben sikeresen megvívták a pékek-cukrászok-villanyszerelők alkotta csapatok…..
Idén sikerült visszatérni a gyökerekhez és hétről hétre folyamatosan értékelni a kommenteket. A létszámcsökkentés sajnos nem tett jót a műfajnak, olyan állandó szereplőket kellett nélkülöznünk, mint Matyi Dezső, Mátyus Jani vagy az Észak-Dunántúlt végigszponzoráló Bíró Péter. Azért így is akadtak…..
Múlt heti fordulónkra a beérkezett kommentek jelentős része foglalkozott a paksi vírusgazdákkal, még több Egér bá misztrálkodásával, de leginkább a Tankcsapda Loki-szívének megfáradása volt a hot topic...
Bevallom őszintén, hogy az EB-kijutástól függetlenül távol került tőlem a magyar foci. Na, persze nem azért, mert már nem közeli a szívemnek Kabát Péter laptopjának tűzfala, egy paksi bakteriális fertőzés, vagy Storck kapitány autójának rendszáma, csak TAO-pénz híján úgy nekiálltam dolgozni, mint…..
labdabiztos Ez volt 2015... 2015.12.29 01:14:53
Az év végi összegzésekkel nagyjából úgy vagyok, mint a Fradi a pontrúgás elleni védekezéssel : tudom, hogy létezik ilyen, és lehet jól is csinálni, de jól megvagyok nélküle is. Karácsony azonban az az időszak, amikor néha a halászlé-tőtöttkáposzta-beigli háromszög simán…..
labdabiztos A mi Pinyőnk 2015.12.30 21:10:35
A Mezőkövesden új csapatra talált Pintér Attila (reméljük, az öltözőben nem bontották el a véberi időkben felszerelt hangszigetelést). A hír önmagában is csodás, de foglalkozzunk kicsit a körítéssel. A klub hivatalos honlapja szerint Tállai András elnök a következő…..