Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balintmol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Eurostat legutóbbi mérései szerint a munkanélküliség szintje minden eddiginél magasabb, 11,6%  volt idén szeptemberben az eurozónában. 2008 vége óta – és ez a válság egyik legpusztítóbb hatása - a munkanélküliség folyamatosan növekszik, tavaly ilyenkor még…..
Balintmol 2012.11.10 17:52:08
Jobbik székesfehérvári ifjúsági tagozatának vezetője (kiváló tanuló és sportoló) Marosán Anita a Teleki Gimnázium végzőse aláírásgyűjtésbe kezdett iskolájában, hogy diákokat toborozzon csoportjába. - derül ki a FehérVár 2011. október 17-i számából ( 11. oldal).Ezután…..
Szoftverfejlesztő mérnök, kontra olajfúró munkás. Az amerikaiak már megint listáztak, ezúttal azt, hogy melyek a legjobb, és legrosszabb munkahelyek. Eszerint az olajfúró munkásoknak van a legrosszabb dolguk. El is hiszem, láttam a Discoveryn. Veszélyes, mocskos, fizikailag, lelkileg…..
Balintmol 2011.05.09 12:30:41
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Már az is talány, hogy került ez az írás éppen a hvg.hu hasábjaira, de valószínűleg minden idők egyik legerősebb cikk-kezdésével van dolgunk. És akkor még nem is beszéltünk a rövid hírben előforduló valószínűtlen nevű településekről: Múcsony, Dubicsány és…..
Nehéz szóhoz jutni, a videó lejátszása után.. Kérdések százai hangzanak a fejemben, melyek közül a legerősebben ez skandál:  Hol rontottuk el?  Hol rontottuk el, ha iskolázatlan fiatalok tartatják be önös szabályaikat az utcákon? Hol rontottuk el, ha egy bántalmazott…..
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..