Regisztráció Blogot indítok
Adatok
centurio

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KSH csodaszép térképein sokkoló módon csap az arcunkba mindaz, amiről a különböző lakásárakkal foglalkozó cikkekben, blogbejegyzésekben, ingatlanos cégek sajtóközleményeiben foglalkozik az erre "felszentelt" szakértői gárda.   Amit tudni kell! Ahol nagyon sötét piros a…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
  Szakértői, az.  A bajnaista politikátlan politika bírálatát már elvégezte Navracsics bloggertárs, ezzel nem is untatunk senkit. Időközben az egyik nagyonszakértő már vissza is lépett, de nem ám azért, mert kartellezett az a cég, amelynek egyik vezetője volt, de nem…..
centurio 2009.04.20 18:02:02
@Boka1: Nem kicsit téves a mindenki adózik levezetésed, mert az a jelentős réteg, akik finoman vagyonosoknak nevezik magukat, a gürizö rabszolgák verítékéből, vagy az állami segályekből, beruházásokból, korrupciós pénzekböl lenyult jövedelméből valóban visszacsengeti az fogyasztási adót, de a maradéka is lopott pénz.
Az utolsó pillanatig azt hittem, a Critical Mass már nem tud meglepni, hogy az évi kétszeri bringás felvonulás minden jellegzetességét ismerem. Beszámoltunk már arról, hogy a több tízezres demonstráció a legfeszültebb időkben is politikamentesen zajlik, hogy a felvonulók olyan…..
centurio 2009.04.20 06:20:13
@Prala: Sajnos én is többet járok autóval mint kerékpárral, de ha rajtam múlna egy méter autópálya nem épülne a következő pár évben, és a városokba pláne be sem engedném a gépkocsikat, csak elektromos jármű, villamos, troli. Az átizzadt öltöny helyett kényelmes ruha, mert kevés munka van amihez öltöny kell. Véletlenül nekem olyan a melóm, hogy egyenruhában kell ellátnom, de attól még lehet kerékpárral érkezni a munkahelyre.
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
centurio 2009.03.20 10:01:00
@gpetersz: Szívemből szólt a komment, ezt a műsort már csak új karakterekkel lehet menteni, mert ha oda a nézettség le lehet húzni a rolót. Jót fog tenni a nemzeti léleknek jobbról, balról egyaránt ha újra hallhatjuk, most már a tisztelt házból az érces férfihangokat: MONNYON LEEEE!
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
centurio 2009.03.19 14:27:56
@SGT.Hegecs: Van akinek nagy az arca, de van aki /mint jómagam/ nem esem kétségbe ha egy-vagy több debil dobálózik, hanem lerendezem jogszerűen /ököljog/. Mert ne feledje senki a legelső törvény ami mindent üt az a természet törvénye,az erős megmarad a gyenge elpusztul.
centurio 2009.03.19 14:42:38
@Kool Kitty Kat: Csak ennyit: S.O.S, rágná a körmét az ügyeleten a sok főtiszt!:)
centurio 2009.03.19 17:47:15
@szeko: Mekkora barmok vagyunk, nem balhé volt, hanem képviselői fogadóóra!
Biztosan ez volt a kampánnyitó dobálása:)))
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..