Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkacsikristof

3 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október utolsó napján átadták Budapest első kerékpáros szerviz-, információs- és találkozópontját. Ez valójában egy szépen kialakított kis pihenőhelyet takar szerszámokkal, pumpával, ivókúttal és padokkal. A park kialakításának tervezésében a Budapesti Corvinus Egyetem…..
Elkezdődött a budapesti 1-es villamosvonal évekig tartó felújítása és meghosszabbítása. Eltűnnek a lassújelek, és megépül a pálya a Rákóczi hídon át a Fehérvári útig. De vajon méltó lesz-e a felújítás után a régen megálmodott gyorsvillamos elnevezésre?  Fotó:…..
Álmatlanság, antiszociális magatartás, elégtelen táplálékbevitel, higiénia háttérbe szorulása, természetes fény kerülése, mozgás hanyagolása, állandó feszültségérzet, szemek kóros elváltozása, érzelmi ingerküszöb csökkenése, letöltési limit átlépése. Ha az imént…..
munkacsikristof 2013.03.28 08:27:04
A magyar közéletben két szélsőséges véleményt lehet hallani a Fidesszel kapcsolatban: az egyik szerint annyira zseniális a párt és különösen vezetője, hogy még látszólagos politikai hibáik is tudatos, egy lépéssel előbbre gondolkodva tervezett lépések, míg a másik szerint…..
munkacsikristof 2010.09.06 22:57:58
@Mosolyra fel! :-D: Hát ha minden párt nem ezt tenné egyszerre, megbuknának. Senki nem szavazna arra, hogy 200 forint legyen a krumpli 100 helyett... Ennyire meg nem önzetlen az egész politikai bagázs, hogy egyszerre mindenki ezt tegye. Nem lesz ilyen soha... Jól reklámozni kell a pártoknak, sajnos, nem pedig jól tenni... Sajnos ez ilyen, hogy az embereket meg is kell győzni arról, hogy nekik valami jó...
Cikksorozat Finta Józsefről  Ha Finta nevét halljuk, mindig valami óriási épületre gondolunk: több száz szobás szállodára, bevásárlóközpontra, Bank Centerre. Pedig tervezett családi házakat is. Jöjjön mind a három :-) 1. Paloznak Egy picit elhagyva a fővárost,…..
munkacsikristof 2010.09.04 09:41:50
  Kedves barátaim, eljött az idő, hogy Magyarország továbblépjen és elinduljon a felfelé vezető úton! Nehéz helyzetben vagyunk, de hiszek benne, hogy nekünk együtt sikerülni fog, egy szebb, jobb és élhetőbb Budapest megteremetése! Városunk rossz helyzetben van, a…..
munkacsikristof 2010.07.28 19:45:36
+1
Verseskönyvből kifotózott fényképeket bemutatni egy épített környezettel foglalkozó blogon? Minden kulturálispályázat-író álma egy ilyen összművészeti izé. Márpedig most ez következik. Dzsilla ugyanis talált a munkahelyén (!) egy várossal foglalkozó verses kötetet és…..
Fővárosi Blog Autóval Budapesten 2010.05.13 18:05:00
Hosszú évek óta jelent megoldhatatlannak tűnő problémát az autók járdán parkolása. Mostanra már a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) is megelégelte az áldatlan állapotokat. Felülvizsgáltatja a fővárosi parkolóhelyeket, mivel hamis adatokat adtak meg a parkolóhelyek…..
munkacsikristof 2010.05.14 08:07:06
@Zet3: Szerintem beláthatjuk, hogy ha akarnánk sem férne el háztartásonként egy autó az utcákon. A ti házatok elött sem fér el annyi autó, amennyien benne laknak. Akinek autója van, az is egy vele járó költség, hogy elhelyezze. A mélygarázsok, parkolóházak építésével javul a helyzet, lesz hova elrakni, csak időbe telik.
via s_teli Az Android 2.2 nemsokára megérkezik Nexus One-ra, és remélhetőleg nem sokkal utána Dezirére is. Huzzah...
munkacsikristof 2010.05.11 15:25:06
@azAttis: Most is te döntöd el, azzal, hogy mit veszel...
Ha nem kell flash, veszel iPhonet, vagy gyakorlatilag bármilyen telefont, ha kell flash, veszel androidos telefont.
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
munkacsikristof 2010.04.17 13:48:21
@Senkifia: A Fidesz sem csak 1 vélemény, még akkor sem, ha 2/3-a lesz
Az első forduló adatainak elemzése kapcsán egy lényegi elmaradásom van még: az egyéni jelöltekre és a listákra leadott szavazatok összehasonlítása. A kérdéssel a választás előtt is többször foglalkoztam, legalább két okból ugyanis kiemelt jelentőséget kapott 2010-ben a…..
munkacsikristof 2010.04.16 23:27:29
@clownfish: Kedves családtagok akartak új kormányt, meg akartak LMP-t is. Nem számolgatva választottak a kettő közül, racionálisan, csak a két akaratot érvényesítették.
Panem et circenses a 6kerben!Furcsa szórólapok terjednek a hatodik kerületben. Gondolhatnánk, hogy provokáció, de nem. Az eredeti forrás Illés Zoltán hivatalos honlapja. Lássuk! Valóban. Itt az idő a környezetváltozásra! Itt az idő, hogy befejezzük a választók hülyének…..
munkacsikristof 2010.04.16 12:30:59
A Batthyány tér Budapest egyik legforgalmasabb metróállomása. Többek között itt lehet átszállni a Szentendrei HÉV-re. Emiatt nagy átszállóforgalom is van a két kötöttpályás közlekedési eszköz között. Nem véletlen, hogy négy mozgólépcső található az állomáson.…..
Sééééééta! - kiáltottuk kutyánknak, amikor kikapcsolódó barangolásra készültünk indulni vele, amit ő rendszerint boldog farriszálással fogadott.Sajnos mi nem vagyunk ilyen vidámak, ha az Andrássy útra visz sétakedvünk.Állapotát tekintve ugyanis a sugárút -…..
Az EON (Sárvár) - Dorosz (Orosháza) különversenyben az állás: 692:690.Alakul Székesfehérvár, Dunaújváros és Pásztó is. Csütörtökön még egy nagy hajrá, aztán pénteken úgyis minden kiderül.Ma meglett Somogy és Jász-Nagykun-Szolnok megye is.Érdemes figyelni az Országos…..
munkacsikristof 2010.03.18 08:33:05
@neof: A kopogtató cédula az ajánlószelvény gúnyneve, szóval a kettő ugyan az
munkacsikristof 2010.03.18 08:48:12
@neof: Hát lehet :) Viszont csak a kitöltőset kell gyűjteni :)
Tegnap este nem hittem a szememnek. Bokros Lajos, a magát gyakran konzervatívnak definiáló MDF miniszterelnök-jelöltje – a földönkívüliekkel rendszeresen randevúzó Pataky Attilát követően - a TV2 Frizbi című műsorának vendége volt. A korábbi szocialista…..
Lokális klímaváltozás 666 2010.03.08 10:05:00
666: Hétfőn délután 4 óráig pontosan ennyi kopogtatócédulát adtak le a nevemre. Délután 5 óráig is pontosan ennyit. Állok az aluljáróban és várom a többit. Ha máshonnan nem, az ott térítő Jehova Tanúitól tudhatjuk: 666 a sátán száma. „Jön a világ vége!”…..
munkacsikristof 2010.03.08 15:49:15
@novákandris: Nem hiszem, hogy azt gondolta bárki is, hogy könnyen fog menni, dolgoznak is rendesen!
 Íme, ebből érkezett 15 darab, és még jön legalább kétszer ennyi. A képen Jávor Benedek, az újbudai képviselőjelöltünk szórólapozik és gyűjti a cédulákat a fehérvári úti vásárcsarnok előtt. :) ..
Klasszikus, klasszikus! Csak úgy spriccelt a hetiBeton ma is szanaszét a stúdióban és a budapesti légtérben! Én dühöngtem egy sort néhány betelefonálóval, amíg a Miki meg a Kristóf elmagyarázta a műsor hallgatóinak, hogy a Szépművészeti múzeum bővítése nem az ördögtől…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
munkacsikristof 2010.03.02 09:27:34
@kisstimi71: Szeretném csendben megkérdezni, hogy milyen eredményt vársz el egy párttól ami még nincs a parlamentben?
Az Egyenlítő-tv - egyenlito.blog.hu - jóvoltából hozzájutottunk a Fidesz oktatási programjának egy részéhez. Köszönjük!Sziasztok!Publikáltunk egy részt a Fidesz tervezett oktatási programjából, ezt ajánlom a figyelmetekbe: Hetek, hónapok óta remegve várja egy ország, hogy…..
munkacsikristof 2010.02.13 00:00:45
@bölcsésztanár: Én mint diák, inkább azt látom, hogy ha a családban nem kap valaki komoly szigort, akkor nem a tanárok fogják leginkább befolyásolni az iskolában, hanem a társai, akikről mintákat vesz, vagy elhatárolódik... Sokkal több időt tölt ugyanis el velük, mint a családdal vagy a tanárokkal, így több tapasztalatot kap onnan. Esetleg, ha egy gyerek rendszeresen jár egy társaságba, annak tagjai ugyan úgy befolyásolják. Persze korántsem biztos, hogy olyan lesz mint akik közt van, hisz az ő cselekedeteiket is már a kialakult személyisége alapján ítéli meg, és ha az nem tetszik, pont nem fog úgy viselkedni...
Agyzaj Törd a fejed 4. 2010.02.12 17:49:00
Milyen az élet, két kedves kommentezőm - Corry és Walter Melone - megihletett, ugyanis érdekes polémiát folytattak pénzügyi kérdésekről. A következő feledat nem lesz nehéz, viszont annál tanulságosabb. Weisz Simon 2009. február 5-én bement egy bécsi bankba, és felvett 1000 euró…..
Ma egy igazán sikeres csapatot mutatok be nektek. A Spreadsong céget egy magyar és egy amerikai állampolgár alapította, és első alkalmazásuk, a Free Books hatalmas sikert ért el. Zsolttal és Colinnal beszélgetve, és a blogjukat olvasva feltűnt az az elszánt marketingmunka,…..
munkacsikristof 2010.02.12 18:36:18
@robi: 140 000-ből már hogyne lehetne Budapesten albérletet találni?
A Gemius ma emailben keresett meg azzal, hogy töröljem az adatokat a postomból, mert azok "sértik" az ő "üzleti érdekeiket". Az emailjük egy már-már fenyegetésnek is beillő mondattal zárul: "felajánljuk, hogy előzetes egyeztetés esetén nem fogunk akadályt…..
munkacsikristof 2010.02.11 16:33:04
A kommentezés engedélyezésén kábé egy éve töprengtem el, mikor olvastam a Képviselő Funky moderációs elveiről szóló postját. A lényeg:  A blog bármely bejegyzéséhez bármely regisztrált felhasználhó hozzászólhat. Ez a hozzászólás azonban nem jelenik meg egyből a…..