Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ïslāndęr

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez év január 20-án hirdettem meg az azóta "Rambó" programként elhíresült projektet, melynek keretében felkészülök, leadok és végeredményben jól nézek ki a strandon, mint Sly. Ez ugye a klasszikus dolog, márpedig 30-on túl oda kell figyelnünk a kinézetünkre, mert…..
Ha az ember ránéz a hamarosan megnyíló Párizsi Nagy Áruház Zsolnay kerámiával díszített oszlopaira, a vakítóan tiszta kőburkolatra, a szecesszíiós díszekre, akkor vérmérsélettől függően olyasmik jutnak eszébe, mint hogy az Andrássy út ékköve, lenyűgöző,…..
Isten áldja meg Bollywoodot az összes zseniális rendezőjével és színészével egyetemben. Ebben a jelenetben Jean Claude Van Damme-tól Chuck Norris-ig mindenki benne van, aki csak számít a filmes macsók világában, és bazmeg a frizura VÉGIG a helyén marad!!! ..
ïslāndęr 2009.04.29 09:19:45
Amíg az utóbbi napokban nem tudtam a bloggal foglalkozni, úgy éreztem, hogy a világ kifordult a sarkából, a nap megállt az égen, és Lendvai Ildikó egyszer sem vádolta a demokrácia felszámolásával a Fideszt. De ez persze csak szubjektív torzulás volt, a dolgok igazából…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Futóblog UB csapatkeresősdi 2009.04.27 10:04:00
Itt a csellendzs vége, kereshetünk új kihívást. A fiúk kis segítséggel nyertek, pontosabban én segítettem a lányoknak csökkenteni a kilométereket. Bevetettem minden technikai analfabétizmusomat és a lányoknál kitöröltem véletlenül pár kilit. Bocsánat. Hogy Kovács Ági annyit…..
ïslāndęr 2009.04.27 13:00:19
mivel senki sem ír a HHH útvonalakról, belinkelem ide a szvsz legjobb 20 km-es útvonalat:
connect.garmin.com/player/4349980

én a kékes csúcsfutásra és az évszakos félmaratonokra gyúrok, ez az UB kissé soknak tűnik. ha van 20-25 km-es szakasz, esetleg engem is érdekelne.
A magyar kreatívok figyelmébe ajánljuk az alábbi vetélkedőt, ami olyan egyszerű, mint a faék, nem kell hozzá semmi más, csak egy pár csöcs meg pár jelentkező. A cél: olyan közel kerülni a bikinis csajhoz, amennyire csak lehet, de ha a versenyző hozzáér a mellekhez, akkor a…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
Futóblog Kísérő nélkül 2009.04.19 20:53:00
Mennyi minden történhet egyetlen futás alatt? Meglepő módon, ahogy áthaladtam a rajtkapun, az alkatrészeim szó nélkül elkezdték tenni a dolgukat. Pedig még a verseny előtt percekkel sem hittem volna, hogy ebben az állapotban neki tudok indulni a második napnak! Az eddigi maratonjaim…..
ïslāndęr 2009.04.20 11:25:01
A hétvégét egy kis pihenéssel kezdtem. Végre süt a nap, csicseregnek a madarak, képtelen vagyok a lakásban kuksolni, ezért egy kedves ismerősömmel elmentünk horgászni. Szegényt előre sajnáltam, mivel fejébe vette, hogy megmutatja, és meg is tanítja nekem a sportág rejtelmeit.…..
Futóblog Éles harc, dráma 2009.04.16 19:59:00
Gondoltam elmegyek futok este egy lazát, nagykört, lehet vagy -- és ezen a ponton merjünk nagyot gondolni -- 10-12 kili, ezzel beállítom a visszavehetetlen férfiúi vezetést. A nagykör megvolt, de kiderült, hogy csak 7,29 kilométer, mondom ilyen nincs. Izgatottan töltöm föl az…..
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
Futóblog Pulzuskontroll 2009.04.12 19:50:00
Nagyon durva, de tegnap történt meg velem először, hogy egy kb. 3 órás terepfutás minden pillanatát élveztem. Valójában magam sem voltam tisztában azzal, hogy mindaz, amit idáig tettem időnként mennyire küzdelmes volt. Az történt ugyanis, hogy kaptam egy olyan instrukciót ehhez az…..
Futóblog Tolsz valamit? 2009.04.14 12:16:00
Az előzmények nem voltak valami kecsegtetők. A pénteki Szent Fight Clubban annyit kesztyűztünk, hogy tíz felett már nem is számoltam a meneteket. Kicsit a fejem is szétverődött, legalábbis a homlokom erősen fellekvárosodott, úgyhogy eleinte a hason alvást se erőltettem, különös…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Futóblog Futok 2009.04.06 13:10:00
Futottam a hétvégén is, a múlt héten négyszer húztam fel a cipőt. Vasárnap egy tizest beletoltam a FÉRFIAK számlálójába, de így sem tudtam az utolsó helyről feljebb kerülni. Pedig majdnem. Gigászi küzdelem bontakozik ki "Kicsi" (39,84 km) és "Józsi_pm"…..
A héten én is egynél többször vettem fel a futócipőt és adtam a sportnak. Szerdán nrg cimborámmal csapattunk a Szigeten két karikát (elképesztő tömeg és már a csapok is nyitva vannak), péntek este pedig egymagamban toltam egy 5-ös szakaszt. Pénteken meló után alig vártam, hogy…..
ïslāndęr 2009.04.06 18:21:10
d in wonderland:
itt megtalálod a nyugalmi és a max. pulzus meghatározásának módját:
www.edzesonline.hu/kalkulatorok/&calc=1
szerintem a 180-182-es pulzus teljesen rendben van, ha bírja a szervezeted (legutóbb a youtube-on láttam, hogy egy ex síelő 190-es pulzussal ment le egy komolyabb pályán).
én hetente egy alkalommal futok 15,75 ill. ideális esetben 21 km-t, ill. kétszer megyek bikram jógára (a 10 perces lenyújtás helyett), ez így 42,5 éves korban elegendőnek tűnik.
nálam a pulzusszám szép lassan emelkedik, max 182-ig (ez csak rövid ideig tart). a felsőtest erősítésével és futás közbeni használatával remekül csökkenthető a pulzusszám változatlan tempó mellett!
Angelday vasárnapi futása is jelzi, hogy már egy minimálisan nagyobb tempó is sokkal jobban igénybe veszi a szervezetet, de teher alatt nő a pálma: minél terhelhetőbbé válsz, annál kevésbé visel meg a magasabb pulzusszám, ill. rendkívül gyorsan (1-2 perc alatt visszaáll).

vasárnap tekertem 19 km-t (elevation: 800m!) és meglepődtem, hogy a pulzusom emelkedőn is alacsonyabb, de a tüdőmet jobban igénybe vette, mint a futás, jobban lihegtem.

üdv, M.
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
ïslāndęr 2009.04.06 17:37:53
egy hozzád hasonló balf@sz pénteken amortizálta a motoromat: balra kanyarodáskor nem nézett a visszapillantóba, az álló kocsisorból kilőtt, hogy még beférjen. kb. 10 km/h sebességgel haladtam, mert barom autósból rengeteg van, de hiába álltam meg mellette, indexelés nélkül hirtelen balra kilőtt és elvitte a motoromat.
szerencsére nem sérültem meg, de a motoron keletkezett kár jelentős és járhatok miatta a szervízbe, biztosítóhoz, stb.
ráadásul nem látta be, hogy ő hibázott, így mehetek a rendőrségre is...
tényleg észrevehetnéd, hogy a linkségeddel mások életét veszélyezteted.
javaslom, a t. autós kollégáknak (magam is autózom és biciklizem is), hogy időben indexeljenek, ne kanyarodás közben bólintsanak az indexre.

csók, M
Futóblog Kis állat nagy félelem 2009.03.30 10:17:00
Januárban még kifejezetten örültem a nagyon hideg télnek. Jöttek a mínuszok, fizettem a gázszámlát és közben dörzsöltem a tenyeremet, hogy na, most kifagytak a kis nyomorultak. Itt a tavasz, éppen a felzaklató hírek utáni pihentető időjárásjelentést nézem, erre elveszik a…..
Az elemi, éltető rosszindulat politikai véleménytől függetlenül szórakoztató eseménnyé avatja egy nagyképű miniszterelnök számalmas bukását. De van viccesebb annál is, mint elképzelni, mit csinálhat éppen most Gyurcsány "Lelkész" Ferenc. Elképzelni, mit csinálnak…..
                                      Sugey Ábrego a neves képes magazin áprilisi számában domborít. A hölgy egyébként naponta tájékoztatja a muchachokat a várható időjárásról a Televisa…..