Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aqswdefr

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre nagyon aranyos és jó ötletnek tűnik, hogy cicákkal reklámozzák ezt a skandináv bútormárkát. Másodikra viszont már elgondolkoztató, hogy ez mennyire jó vajon a macskáknak? Mennyire felelős állattartó az, aki egy közepes méretű hordozóba bezsúfol órákra öt-hat…..
Nem titok, hogy az Activison nagyfőnöke, Robert Kotick nem éppen kedvencünk, és a jó Bobby mindig mond vagy csinál valamit, amivel megerősíti az ellenszenvünket. A héten például elveszített egy pert (vagy inkább két pert), ami azért érdekes, mert az egész egy szexuális…..
aqswdefr 2010.08.07 19:20:24
@Atlag Ember: Nem védence, hanem védenc. Olvasd el mégegyszer, amit írtam.
És akkor újra: egy ügyvéd bevonásával egy 200e dolláros kárértékű ügyből milliós lesz.
Volt már szó az Urbanistán különös extra szolgáltatásokról (például eladó ház mellé járó ajándék Suzuki Splashről), meg szexről is, de, hogy a kettőt összekapcsolják, arra még nem volt példa. Persze lehet hogy itt sem az a téma, hanem gyerekkereskedelem? Döntse el mindenki…..
aqswdefr 2010.04.13 12:06:36
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Az is egy helyes válasz lehet, hogy semmivel ;-) Meg lehet közelíteni a másik oldalról, hogy inkább mivel ne: Adobe Readerrel. Lehet másik kisebb, gyorsabb program, jöhet a Foxit, a Sumatra és barátaik. Akárhogy is, a JavaScript futtatást viszont mindegyikben legjobb élből letiltani.…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
aqswdefr 2009.12.25 21:23:50
@furdofiucska: néhány év, és bezárhatják a boltot. Hallgatószám alapján kapnak pénzt.
Vendégszereplés következik egy gyors apróhirdetés erejéig. Bár a Geistwald általában nem ad teret önös érdekeknek, a vásárlásra felkínált portékák annyira kedvesek szívünknek, hogy nem tudtunk nemet mondani. Átadom a szót lelkes olvasónknak, Sam.Joe-nak. Tisztességtelen…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
Ősszel jelenik meg az új Tankcsapda-lemez, amiről az első maxi már ki is jött, ráadásul ingyenesen. Az új klipet mi is bemutatjuk, méghozzá kommentár nélkül, de persze alul lehet véleményezni nyugodtan: ..
8ker Szögesdrót 2009.04.30 09:37:00
Az Erkel Színház épülete és az azt övező Köztársaság tér a főváros tulajdonában van. Az épület menthetetlen - állítják szakemberek - éppen ezért be is zárták. Megvan rá a terv, újraépítik, ismét működni fog, de addig is a balesetet megelőzendő húztak egy sárga…..
8ker FRKK 2009.04.25 00:41:00
Tudjátok, a főváros átnyúlva mindenki feje felett úgy döntött, a Szentkirályi utca hetes szám lesz a legjobb helyszín arra, hogy egy régóta húzódó tartozását kiegyenlítse a főváros, és roma kulturális központot hozzon létre. Ez - finoman szólva is - aljas húzás volt,…..
aqswdefr 2009.04.28 11:54:15
@asdf.asdf:
"Az ilyen problémák jól kezelhetőek. A Kresz is ad rá módot és a felújítás költségeibe is bele kellene férnie (mondjuk parkolni tilos táblák+mélygarázs)."
Nem azt írtam, hogy nem kezelhető, hanem azt, hogy nem akarják kezelni.
8ker Szelektív kuka 2009.04.23 21:18:00
A hulladék nagy része nem szemét, újra fel lehet használni, csak külön ki kell válogatni. Ezt megkönnyítendő a FKF szelektív gyűjtőkonténereket rakott ki a város több pontján, ahová mindenki el tudja vinni a külön gyűjtött papírt, üveget, műanyagot, miegymást. Sajnos,…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
Mindenkinek, aki Bajnai Gordon miniszterelnöki jelölését - hogy finoman fogalmazzunk - kevéssé tarotta demokratikusnak, katartikus élmény volt megtekinteni az MSZP kongresszusát záró, 24 óra alatt legendássá váló Internacionálé-kórusművet. Végignézni, ahogy a potenciális…..
Múlt héten volt az a reklám, amiből kiderült, hogy 700 dollárért nem lehet rendes Macintosh-t vásárolni, bezzeg HP-ből vehetsz egy nagy, béna karosszériaelemekből összerakott, nem különösebben hordozható gépet. A Microsoft most megint megpróbálta, ezúttal 1500 dollár volt a…..
Fiatalkorom egyik élménye, mikor japán tudósok megjósolták, állítólag akkora földrengés lesz, hogy a Gellért hegy belecsúszik a Dunába. Volt ismerősöm, aki erre a napra direkt szabadságot vett ki, amit aztán az Alföldön töltött el :-) Azóta megtanultam, csak a "brit…..
Az esztéták is olvasnak blogokat, ezt onnan lehet tudni, hogy időnként pánikba esnek. A MÚOSZ sajtónapi ünnepségén elhangzott beszédében Szilágyi Ákos eltemette a sajtószabadságot. Ami annyira nem is vágna témánkba, ha Szilágyi nem az online nyilvánosságot, és a…..
aqswdefr 2009.03.19 18:56:34
Privateer Press has recently begun looking into offering a collector's series of fully painted large-scale resin statues of iconic characters from the Iron Kingdoms. Accordingly we wanted to ask you, our fans and players, what you would like to see.A Privateer Press újabban azt fontolgatja, hogy a…..
aqswdefr 2009.03.18 11:44:57
Geistwald Ghasts Szombati kenés 2009.03.14 16:49:00
Mivel is tölthetné el az ember ezt a gyönyörűen napfényes, ünnepi hangulattal terhes szombat délelőttöt? A már régen esedékes High Reclaimer kifestésével. Erről most nem írok oldalakat, mivel nagyrészt a már említett technikákat alkalmaztam, illetve nem is csináltam képeket az…..
Geistwald Ghasts Exemplar Plastions 2009.03.09 18:21:00
Kikerültek a képek a Warmachine első műanyag babáiról, az Exemplar Bastions osztagról. A PP főoldalán még 360°-os nézet is van róluk, ahol teljes valójukban megcsodálhatóak a srácok.Ezen kívül a biztonság kedvéért kikerült egy összehasonlítás egy "normál"…..
Ma már ZS kategóriás scifinek mondanánk, de szerintem gyermekkorunk egyik meghatározó sorozata volt. Az AM-Mikro - gyengébbek kedvéért parabola - korszak sztár külföldi csatornáján a Super Channelen volt látható. Ma már szénné röhögnénk magunkat Lord Dreaden, aki olyan mint a…..
Akar Ön kényelmes életet? Akar Ön sok pénzről számlázni? Álma Önnek a Miniszterelnöki Hivatal? Akarja Ön megtudni, hogy mik a "meggyőzés mechanizmusai"? Akar Ön egy "jól sikerült napirend előttiért" 640 000 forintot zsebre vágni? Plusz ÁFA? Akar Ön smúzolni…..
Van itt egy nagyon érdekes hír a mai napról: a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, azaz a korábban ÁPV néven ismert jelenlegi MNV Zrt. tegnap tartott egy aukciót, ahol még állami tulajdonban maradt részvénycsomagokat értékesített.Ezen az árverésen a szintén állami tulajdonban lévő…..
Már napok óta csak a mamára a Confickerre gondolok mindig, meg-megállva. Már a korábbi évek Sony rootkites botrányainál is látszott, hogy ez az Autorun akkor jó, ha már jól ki van kapcsolva, mondhatni "a halott Autorun a jó Autorun". Nem igazán volt jellemző az utóbbi…..