Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedD

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörjárőr Egri borozó 2008.06.23 10:23:00
Név:Egri borozóCím:BudapestV. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 72.0613021724Nyitvatartás:H-P: 10-24Sz-V: 12-24Csapolt:Gösser 500 FtHelyiség, kat.:II. oszt. pinceborozó, van kiülési lehetőség, bent pedig légkondi.Jópofa faszékek és fapadok, -asztaloka belső tér "árkádos"…..
RedD 2009.02.21 00:45:08
Sziasztok!

Végigolvastam az eddigi kommenteket és hogy őszinte legyek, kicsit meg vagyok lepve...

Mi már elég régóta járunk az Egri Borozóba (kb. 5-6 éve biztosan) és mondhatom, hogy az egyik kedvenc helyünk. Hangulatos a hely, elfogadhatóak az árak, a pincérek barátságosak, nagyon jókat lehet ott beszélgetni és isteni a zsíroskenyér :)
Velünk - amióta oda járunk - egyetlenegyszer fordult elő olyan, hogy véletlenül egy üveg sörrel többet számoltak fel. (Én úgy gondolom, hogy ez nem az az összeg, amivel a mások által ki nem fizetett hiányt szerették volna pótolni :) A borozóban teltház volt, mi közben egyszer asztalt is cseréltünk, stb. A lényeg, hogy normálisan tudtuk rendezni a dolgot, mert a pincér elnézést kért, módosította a számlát, mi meg úgy gondoltuk, hogy csak az téved, aki dolgozik. Nekünk se előtte, se utána nem volt problémánk a számlázással.
A másik dolog a fizetés. Igen, valóban előfordul néha, hogy az ember sietne, de a pincér nem tudja hozni a számlát, mert teltház van és az az egy ember nem tud egyszerre több helyen lenni. Viszont ha nekem tényleg mennem kell, akkor nem derogál odamenni a pulthoz és rendezni a számlámat. Nem tudom, de nekem valahogy még soha nem jutott eszembe, hogy fizetés nélkül távozzak, csak mert a pincér nem jutott el az asztalomig...
A várakozásra meg csak azt tudom mondani, hogy az Egri Borozóban a kiszolgálásra általában nem nagyon kell várni, csak esetleg a számlára. Ellenben vannak olyan helyek, ahol már arra is sokat kell várni, hogy egyáltalán megkérdezzék mit szeretne az ember, aztán még többet arra hogy kihozzák. Ellenben alig várják, hogy elmenjünk és felszabaduljon a helyünk, ezért a számlát szinte azonnal az orrunk alá tolják. Hát nem tudom, ki hogy van vele, nekem az első variáció sokkal szimpatikusabb :)

A fizetés nélküli távozásról meg csak annyit, hogy szerintem ez nem helyen vagy lehetőségen múlik, sokkal inkább lelkiismereti kérdés...

Egy biztos, részemről minden elismerésem az ott dolgozóknak, hogy minden nap igyekszenek a hozzájuk betérő embereknek kellemes estét biztosítani!