Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disputa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmentem a tokaji Demeter Zoltán évjárat-bemutatójára, tizenkét bor került terítékre, mind 2009-es, klassz egyben látni a szortimentet, ennyiből könnyen messzemenő következtetésekre vetemedhet az ember. Érdekes kérdés egyébként, elegendő-e már a tudásunk, hogy okosakat…..
disputa 2011.03.22 10:49:24
@Szomjas Gödény: Természetesen nincs probléma a szövegértésemmel. Ez elvi kérdés. Szándékosan nem névre szólóan reagáltam, mert nem szerettem volna vitába és magyarázkodásba bonyolódni. Felvetésemet vissza lehet utasítani, de érdemes megkérdezni a név használójának véleményét a kérdésről. Tudtommal Demeter Zoltán nagy energiát fektet abba, hogy mindenhol és mindenkor egyértelmű legyen, hogy róla van szó, félreértések ne történjenek sem pozitív, sem negatív vetületben. Sokaknak egyáltalán nem olyan egyértelmű a Demeterek közötti eligazodás. A közösségi megnyilvánulásoknak pedig súlya van, esetenként nagyobb és tudásformálóbb, mint gondolnánk. Pusztán fel szerettem volna hívni egy ilyen felelősségre is a hozzászólók figyelmét.
Miután a borászok által a közösségi bormarketing céljára befizetett összegek fölött rendelkező Magyar Bormarketing Nonprofit Kft. stábja testületileg felmondott, majd három hónapnyi interregnum után kihirdették az utód nevét, a szakma legjobbjainak egy csoportja tiltakozó…..
disputa 2010.02.12 16:13:37
@Balatoni Futár:
Esetleg konkrét zagyvaságokra vonatkozó példákat kaphatna a nagyérdemű? Természetesen életszerű és életszagú indoklással. Teljesen fel vagyok villanyozva. Minden bizonnyal igen komoly szakmai hozzáértéssel kell rendelkezni egy olyan embernek, aki ilyen határozottsággal hozzászól.
disputa 2010.02.12 17:00:16
@credit default swap:
ui: A bankok és spekulánsok nem teremtenek új értéket, nem állítanak elő semmit, csak ügyesen képeznek tőzsdelufikat és indítanak el pénzügyi és gazdasági válságokat. Nem lehet ezen intézmények és a borászok (vagy egyéb termelő ágazat szereplőjének) tevékenységét (és haszonkulcsát) egy lapon említeni.
Itt a vége.