Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatoBoci

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
MatoBoci 2020.04.06 14:06:11
@Putyur:
"Egy rekeszbe rakhatok több csomagot?
Nem, minden rekeszbe kizárólag csak 1 csomagot lehet behelyezni."

Foxpost oldaláról másoltam. Nincs több hozzáfűznivalóm.
MatoBoci 2020.04.08 14:51:56
@Putyur: Aha, én ezt értem, de ez itt egybe volt csomagolva, egy dobozban volt, össze volt kötözve bármivel? Nem. Akkor ez bizony 2 csomag volt 1 rekeszben, ergo nem szabályos. Most az, hogy a kedves feladó ezt úgy "gondolta", ez édeskevés.
Szandra rémülete nem lehetett kicsi, amikor a régen várt lemezről megkapta a hírt, hogy két nap múlva bezúzzák. Mindezt azért, mert nem vette át, amiről viszont nem is tudott, hogy kellett volna. Furcsán kommunikáló UPS, ropogó hanglemezek. Áprilisban előrendeltem az amerikai Roadrunner…..
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
MatoBoci 2018.08.11 16:12:45
@CoolKoon: Igen, igazán. Attól még, hogy ugyanaz a cégcsoport mindkettő, teljesen mással foglalkozik a két cég, tehát teljesen irreleváns volt ezt a BKK automatás dolgot felhoznia a posztolónak...
MatoBoci 2018.08.11 17:24:38
@Taxina: Szívesen beültetnélek csak egy napra akár a T, akár más cég ügyfélszolgálatára, kíváncsi lennék egy nap után mit mondanál.. :)
Aki sokat ígér, keveset ad, de talán egy router nem olyan sok egy Telekom nagyságú cégnek, hogy ezt a közmondást alkalmazzuk rá. Legyen inkább az Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó.  Tisztelt Tékozló Homár, gondolom nem én vagyok az egyetlen akit a T-Mobile…..
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
MatoBoci 2013.06.27 12:07:20
Ha 16 éves koráig mindenki tanköteles, miért kell a moziban diákigazolvánnal igazolnia Gyula 11 éves lányának, hogy még diák? Majd ha kénytelenek lesznek éjjelente 3D-pornót vetíteni, hogy életben maradjanak, visszasírják ezeket a tinédzsereket. Tudom, hogy ezt már a BKV…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
MatoBoci 2013.01.10 11:16:02