Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véelbé

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottunk-e már valaha Sértő Kálmánról? Arról a költőről, akinek a '30-as évek elején a csodájára jártak, a faluról jött géniusz, aki forradalmasítja a költészetet, és akiről Kosztolányi írja: "Hittel vallom, hogy ez a sötétszőke, domború homlokú fiatalember az…..
Amikor 2010-ben az Origó megkérdezte Dúró Dórától és Vágó Gábortól, hogy lesz-e Jobbik-LMP közös munka, mind a két politikus láthatóan inkább a földet, mint egymást bámulva fejtette ki, hogy hátvalahogymajdlesz. Ódivatú liberális nacionalistaként akkor elhúzott szájjal…..
véelbé 2015.08.29 16:42:04
@lényeglátó: 1921-es cikk, később már nem vallotta ezeket a nézeteket.
Lovak, akik megváltoztatták a történelmet. Hiánypótló összeállításunkban szerepel Caligula, Dareiosz, Semjén Zsolt, Napóleon kedvence és a nemzet Dózija is. Négylábúak, akik lakossági fórumokat tartanak, kiemelt nyugdíjat kapnak, múzeumi tárgyként funkcionálnak, s ha régen…..
„ Hangok. A tavaszi szélben elfoszlott, az őszi alkonyon újraéledt hangok. Nem tudom, honnan jöttek, talán a vér mélységeiből. Felzsonganak, mint a tengerbe süllyedt város harangjai". Herczeg Ferenc   1863. Szeptember 22-én született, a Temes vármegyében található Verseczen…..
"Izrael az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol…..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Szegedi Csanád zsidó. Ez a kérdés alapvetően lényegtelen lenne egy normális országban. Ami miatt mégis érdekes az kisebbik részben az, hogy egy, a zsidóság köré középkori mítoszokból gyűlöletet építő párt képviselőjéről beszélünk, illetve az, ahogy Csanád és a Jobbik…..
véelbé 2012.06.27 12:26:41
Hiába mondja megy Szegedi százszor, hogy a Jobbikban semmi nincs, ha valaki zsidó származású, a liberálisok csak nem hiszik el. Tessék, most is az egész cikk arra épül, hogy a szerző mit lát bele Szegedi szavaiba, amelyek mellesleg le lettek választva egy teljes interjúból. Itt van az egész "zsidós" részről szóló dolog. Kiemelném a második kérdésre adott válaszait. Egyértelműen NEM antiszemita dolgokat mond.

- Mit szólsz azokhoz a körlevelekhez, amelyek zsidóként aposztrofálnak?

- A jelzőt nem tartom pontosnak, mert ezt szerintem egyetlen normális ember sem állította. Én 11 éve kezdtem az aktív politizálást a nemzeti oldalon, 2003 óta vagyok a Jobbik tagja és az elmúlt 6 évben a párt országos alelnöke voltam. Nem emlékszem olyan politikai megmozdulásomra amelyre valaki is azt mondta volna, hogy ez hazaárulás lenne vagy nem a magyarság érdekét szolgálná. Gyermekkorom óta nemzeti, keresztyén neveltetésben részesültem. Édesapám fafaragó népi iparművész, aki rengeteg fejfát, emlékművet, tulipános ládát faragott. Kicsi gyerekkorom óta ismerem a magyar népi motívumokat, az úgynevezett rendszerváltás után az első adandó lehetőséget megragadva református gimnáziumba írattak és a diplomámat is református egyetemen szereztem. Magyarul nem hinném, hogy bárki is jogos alappal kételkedhetne az én politikai tevékenységem őszinte magyarság iránti elkötelezettségében. Nem azt tartom valódi vízválasztónak, hogy ki a legtisztább fajú magyar, mert sohasem az számított a Kárpát-medencében, hogy ki a színtiszta magyar eredetű személy, hanem hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez. A magyarság mindig vállalást jelentett és nem valami faji felsőbbrendűséget. Viszonylag kevés azon embereknek a száma Magyarországon, akiknek nincsen egyáltalán román, szlovák, szerb, német, ruszin, zsidó, bunyevác, bolgár, lengyel... stb. elődje. Számomra nemrégen derült ki, hogy vannak a felmenőim között zsidó származású emberek is. Hát ez aztán a nagy story.

- Milyen volt szembesülni azzal, hogy a felmenőid között voltak zsidók is?

- Nem egy jobbikos politikust lezsidóztak már az elmúlt években. Gondoljunk csak például Posta Imre őrültségeire. Még Vona Gáborról is megjelentettek különböző hamisítványokat. Ezek után én elengedtem a fülem mellett az ilyen kijelentéseket. Azt már megtudtam 2011 decemberében, hogy a nagymamámat egy gyermektelen vidéki zsidó házaspár nevelte fel. Ezt én meg is írtam a "Hiszek Magyarország Feltámadásában" című könyvem önéletrajzi részében. Majd az országos tisztújítás után jöttek azok a körlevelek, amelyek különböző anyakönyvi kivonatok fényképeivel kívánták bizonyítani, hogy nekem zsidó felmenőim is voltak. Ezzel sem az volt a probléma, hogy igaz -e vagy sem, hanem ocsmány módon volt tálalva és tele volt amúgy is hazugságokkal. Na de ezek után több telefont is kaptam, és azt kérdezték, hogy igazak lehetnek -e ezek a bizonyítékok? Pár nap múlva utánajártam a dolgoknak és kiderült az, amiről a szüleimnek sem volt előtte tudomása: vannak zsidó származású felmenőim is. Azonban egyáltalán nem abban a formában, ahogy ez a lejárató körlevelekben szerepelt. A többi felmenőimhez hasonlóan nekik is tisztes állásuk volt. Volt köztük cipész, gazdatiszt, molnár, tehát teljesen átlagos emberek voltak, akik nagyrészt asszimilálódtak. Ez egyáltalán nem volt ritka, 100 évvel ezelőtt Magyarországon egymillió zsidó élt, akik magyarnak vallották magukat, és nem lehet azt mondani, hogy mindegyikőjükkel gond lett volna. Nem mondom azt, hogy nem döbbentettek meg ezek az új információk, valószínűleg még jó időnek kell eltelnie, hogy leülepedjenek bennem a történések.
Tegnap Áder János megválasztása után - az előre megírt forgatókönyvtől eltérően - Lezsák Sándor levezető elnök kérésére a parlamentben lévő jobboldali képviselők elénekelték a Székely himnuszt (a szocik nem mert ott se voltak, az LMP-sek meg nem, mert nem). Nehéz kérdés…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Bár korábban az MTI-nek még tagadta, a Petőfi utca kérdésére már közvetve megerősítette Juhász Oszkár jobbikos polgármester, hogy ő maga szerepel az ATV-n lehozott „polgárháborús” hangfelvételen. Polgárháborúra készül Gyöngyöspata jobbikos polgármestere -…..
Szerkesztőségünk nem bírt szó nélkül elmenni a Magyarok Világszövetségének sajtómeghívója mellett, sajnos azonban egyelőre nem találjuk a szavakat. Szóljon inkább helyettünk a sajtómeghívó:A Magyarok Világszövetségének Elnöksége tavaly decemberi ülésén döntött…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
véelbé 2011.04.28 22:28:29
A 80 helyi hajdúhadházi és gyöngyöspatai lakos, akik az utcájukat védik meg, azok is az erőszak eszkalációjában taposnak kéjjel? A több ezer a petíciót aláíró helyi lakos is náci? Cigányok is aláírták, szép számmal. Tiszavasváriban is a cigányok szavaztak a csendőrséget létrehozó Fülöp Erikre. Akkor ők is nácik?

Vasalt bakancsuk valóban van a polgárőröknek, pont mint nekem is, ha télen túrázom. Pitbulljuk nem volt a polgárőröknek, sem a Jobbiknak. Viszont vannak valódi javaslataik, hiába is akarod elhallgatni: hogy a lecsúszott cigányság elzüllött csemetéit bentlakásos iskolákban tanítanák meg mosdani, hogy rendezett portához kötnék a segélyt, amit csak ételre és ruhára lehetne elkölteni, hogy felállítják a (nem feltétlenül Jobbikos) helyi rendvédő szerveket (lásd SZJPE, csendőrség).

Az SZJPE hónapok óta jelen volt Hajdúhadházon, Hejőszalontán, és Gyöngyöspatán is, mert a közbiztonság évek óta nem létező fogalom ezekben a térségekben. Hiába lobogtatod meg a statisztikáidat, hogy itt nem kiemelkedő a bűnözés, ez egy hazugság. Illetve a statisztika nem hazudik, az a bejelentett bűncselekményekről szól. Csakhogy az idős magyarok már be sem merik jelenteni a kisebb lopásokat (amik a nagy számuk miatt ténylegesen élhetetlenné teszik a nyugdíjasok számára a vidéket), ill. már nem látják értelmét, mivel a rendőr be sem mer menni a cigánysorra.
Nem igaz, hogy békés együttélés volt. A belpesti értelmiség és az elempé szerint volt csak az, a helyiek szerint nagyon nem (különben nem hívtak volna le az SZJPE-t, nem szállásolták volna el őket a saját otthonaikban, és nem írta volna alá a döntő többség a petíciót, hogy maradjanak)

Mellesleg garantálom neked, hogy ha nem lenne egyenruhájuk, ezek a helyi lakosok akkor is védenék a falvaikat. Tök mindegy, hogy milyen néven, és milyen színben, csak valaki végre állítsa meg a cigányság bűnöző részét (akik mellesleg már a többi cigányt is félelemben tartják - lásd miért szavaztak a Tiszavasvári környék romái is a Jobbikra).

A pornós cicababa a gárdában volt, és ki is penderítették, épp mint Király Andrást. Parlamenti közvetítéseket nézel? Mindenki üvölt. Értem én, hogy a foteledből jól esik szidni a mozgalmat, ami tenni is akar, de a saját országod alatt vágod a fát. Inkább menj ki az utcára, és nézz körül (de ne a Dohány utca környékén, hanem mondjuk a cigánysoron!).

A SZJPE segítő csoportjait hazazavarhatják, de hogyan akarják a helyi lakosokat hazaküldeni? Az erőszakmonopólium (nem véletlenül húzza alá a helyesírás-ellenőrző is) úgy értelmetlen ahogy van. Neked jogod van az önvédelemhez, a polgárőrség alapításához, a saját tulajdonod védelméhez, az életed védelméhez, innentől fogva nem csak az államnak van joga az erőszakhoz (amit mellesleg az SZJPE sosem alkalmazott).

A rettegő romák meg nem maguktól rettegnek, hanem beléjük nevelik, hogy tessék ezektől kell félni, és hogy igen, az LMP meg az MSZP mellé kell behúzni az X-et. A cigányok apartheidet, meg Ku-Klux-Klánt kiabáltak az SZJPE-seknek. Honnan tudják ők, hogy mik ezek? Honnan hallottak ők a keresztégetésekről? Hát persze, hogy a szájukba adták.

A szegénység pedig egészen mellesleg nem ok arra, hogy vidéken lopjanak. Rengeteg a szegény magyar, mégsem lopnak. A kapát mindenki tudja kezelni, ott a föld, ki kell őket küldeni földet művelni (lásd Tiszavasvári).

Adjon az Isten szebb jövőt!
véelbé 2011.04.29 14:53:33
@Mr. Rustical:
Lehet, hogy az, de kirakták az indexre. Elolvassa az átlag magyar. Az indexnek és társainak igen nagy szerepe van a nép elhülyítésében...

@BKV reszelő:
Részegen nem járőröztek az SZJPE-sek. Az utcán sem polgárőr hugyozott. Zagyvának meg tényleg nem a politika való.
Kettős Mérce Gyöngyöspata után 2011.04.28 19:36:00
  Gyöngyöspatán megtörtént az, amitől féltünk. A cigányság és a szélsőségesek összecsaptak. Ide vezetett a cigány-magyar együttélés helyenkénti ellenségeskedésé fajulása, a szélsőjobboldal gonosz terve, a közbiztonság, a gazdaság és a munkahelyek eltűnése. A…..
véelbé 2011.04.29 14:42:56
@Kiszámoló:
Felteszem sem a Jobbik választási programját nem olvastad el (én mind a négy nagy pártét elolvastam anno, pártatlan koromban, csak miheztartás végett), sem a pártsajtóból nem tájékozódsz (ami nem is gáz, ha nem vagy jobbikos, csak hát ez az egyetlen párt amit csakis és kizárólag negatív színben tüntet fel minden sajtó ami nem a bar!kád vagy a kuruc).

Nem én dolgoztam ki a cigányprogramjukat, azt mondom el, ami megragadt bennem (és láss csodát, a cigányokról szóló rész a programjuknak csak egy elenyésző töredéke).

Janicsárképzőkről (am jó a humorod :) ) nem volt szó. Azokat a gyerekeket kellene elvinni szerintük (és egyetértek) bentlakásos (lehetőleg egyházi - nem csak az erkölcsre nevelés miatt, hanem azért, mert erre az államnak nyilván nincs pénze) iskolákba, ahonnan csak havonta egyszer járnak haza, akik a leglecsúszottabb szegény környezetből származnak, akik otthon az elítélt apuka és anyuka mellett semmi jót nem tanulnak. A gyerekeket bőrszíntől függetlenül kéne ilyen helyeken elhelyezni, mielőtt fasisztát kiáltasz (az más kérdés, hogy baromi kíváncsi lennék rá, hogy hány magyar gyerek kerülne ilyen helyekre - a szegény magyar valamiért nem tartja rettegésben a falut, és a gyereke nem tetves, tudniillik). Az itt tanuló fiatalokat nem szakítanák el teljesen a családjuktól, havonta hazajárnának megtanítani mondjuk fésülködni és mosdani a szülőket. Ha egy cigány gyerek látja, hogy milyen vetett ágyban aludni, tisztaságban és rendben élni, el fogja ítélni az otthon látott példát, és meglesz benne a kitörésre való vágy (a putriból nehéz kiemelni egy kamaszt, ezért kell korán kezdeni).

Javasolták továbbá a naplopó, karitatív tevékenységet sohanapján végző (a tulajdon szavaim) egyházak bevonását egy nagyszabású cigánymisszióba. Ezzel is csak egyet tudok érteni - ha az egyházak nem hajlandóak kezdeni valamit ezzel az erkölcsi és morális nihilbe csúszott társadalmi réteggel, és elhessegetik ezeket a gondokat, az őket minősíti (Erdő Péterből pl. simán kinézem, hogy nem tenne semmit). Ha a pedofil papokkal szeretnél jönni, akkor szólok, hogy az katolikus dolog, és ott is ritka (én is egyházi suliba jártam, tudom mit beszélek - össze sem hasonlítható az erkölcsi nevelés egy állami sulival).

Az én személyes véleményem, hogy a Győzike show, Mónika show, és Való Világ féle műsorokat be kéne tiltani, az RTL és társait meg kéne regulázni. Amíg a cigány fiatalok ezekből látják a példaképeket (pl. VV Gigi meg Béci), amíg az átlag magyar a cigányt a Mónika show youtube felvételeiből ismeri, addig nem lesz a cigányságnak önbecsülése. A cigányok régebbi hagyományait és eredeti kultúrájukat kellene feleleveníteni (és nem a fuxokat, a gádzsózást, és az uzsorát). Sok cigányt ismerek, és alig-alig beszélik páran a nyelvüket, ötletük sincs a saját kultúrájukról. Merem állítani, hogy a nyugati gettónigger-nevelő globalizmus egyetlen társadalmi réteget nem nyelt úgy le, mint a cigányságot.

A fentiek mind elősegítenék a cigányság integrációját (szociális értelemben, legalább).

A cigányságot lehet nevelni (Gyöngyöspatán miután a sarkára állt a magyarság, a cigányok már előre köszöntek az idős néniknek a boltban, nem úgy mint egy héttel előtte, amikor még leköpték és kifosztották azokat - lehet ám őket nevelni, csak elhatározottság kérdése), lásd Tiszavasvári, ahol a cigányság tetemes része is a jobbikos jelöltet támogatta. A cigányok itt földet kaptak az önkormányzattól, és vetőmagot, hogy megművelhessék azt (vidéken nem elfogadható, hogy nincs étel, és ezért lelopom a magyar terményét - kinn a faluban meg kell vetni a terményt, kapát mindenki tud kezelni, csak ösztökélni kell a cigányokat). Jobbikos javaslat az is, hogy a segélyt csak ruhára, ételre, és alapvető háztartási cikkekre lehessen elkölteni (fogadjunk rögtön nem lesz annyi gyerek, ha már nem mehet a segély italra meg a játékgépbe), hogy a segélyt ne készpénzben kapják meg, és hogy azt magyar kis- és családi vállalkozásokban költhessék csak el. Ez segítené a cigányság mélyszegénységből való kiemelését (nem állna plazmatévé a putriban), és a magyar vidék felvirágoztatását (már se lenne baj a sok cigány, ha a magyar vevőknél vehetnének csak).

A cigányság elő igenis fontos lenne követendő példákat állítani. A Jobbik támogatja a cigány származású pedagógusok munkába állítását, és a jelenlegi Országos Roma Önkormányzat feloszlatását, és újraszervezését (jelenleg csak arra jók, hogy a politikusbűnöző cigány vezetők nácit kiáltsanak ha a magyar néni aláírja a petíciót, hogy maradjon a faluban az SZJPE).

Egyszerű megoldások alatt mit értesz? Azt, hogy (ahogy a liberális fajvédők mondják) "fekete bakancsokban masíroznak"? Hidd el, hogy legszívesebben a hajdúhadházi, gyöngyöspatai magyarok sem bújnának egyenruhába, és járőröznének éjnek idején a házaik körül, ha nem lenne muszáj. Mert bár a média mindent megtesz azért, hogy a dolog úgy nézzen ki, mintha a sok nácit levezényelték volna oda, az SZJPE (Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület) polgárőrei igenis helyi lakosok (nyilván, akik erősíteni mentek le, azok nem azok). Nevetséges a nácizmus vádja. A 80 helyi hajdúhadházi és gyöngyöspatai lakos, akik az utcájukat védik meg, azok is nácik lennének? A több ezer a petíciót aláíró helyi lakos is náci? Cigányok is aláírták, szép számmal. Tiszavasváriban is a cigányok szavaztak a csendőrséget létrehozó Fülöp Erikre. Akkor ők is nácik?

Az SZJPE hónapok óta jelen volt Hajdúhadházon, Hejőszalontán, és Gyöngyöspatán is, mert a közbiztonság évek óta nem létező fogalom ezekben a térségekben. Hiába lobogtatják meg a statisztikákat, hogy itt nem kiemelkedő a bűnözés, ez egy hazugság, illetve, hogy a statisztika nem hazudik, de az a bejelentett bűncselekményekről szól. Csakhogy az idős magyarok már be sem merik jelenteni a kisebb lopásokat (amik a nagy számuk miatt ténylegesen élhetetlenné teszik a nyugdíjasok számára a vidéket), ill. már nem látják értelmét, mivel a rendőr be sem mer menni a cigánysorra.
Nem igaz, hogy békés együttélés volt. A belpesti értelmiség és az elempé szerint volt csak az, a helyiek szerint nagyon nem (különben nem hívtak volna le az SZJPE-t, nem szállásolták volna el őket a saját otthonaikban, és nem írta volna alá a döntő többség a petíciót, hogy maradjanak).

Mellesleg garantálom neked, hogy ha nem lenne egyenruhájuk, ezek a helyi lakosok akkor is védenék a falvaikat. Tök mindegy, hogy milyen néven, és milyen színben, csak valaki végre állítsa meg a cigányság bűnöző részét (akik mellesleg már a többi cigányt is félelemben tartják - lásd miért szavaztak a Tiszavasvári környék romái is a Jobbikra). Ezek a polgárőrök nem csak a cigány származású bűnözők megfékezésére vannak lenn. A magyar fatolvajt, a magyar színesfém-dézsmálókat is elkapják - ja, hogy az olyan, mint a fehér holló? Bocsánat.

Mellesleg itt a Jobbik tavalyi programja, el lehet olvasni. Szebb jövőt!

www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
Gyöngyöspata az egész beteg magyar nagypolitika puskaporos hordójává vált. A Jobbik által feldobott labdára az összes létező oldalról beindult a politikai katasztrófaturizmus. Az annyi mindenre kapóra jövő konfliktus következményeit pedig továbbra is azok szenvedik meg, akik…..
véelbé 2011.04.27 21:24:23
Folyton ezt írják, hogy a Jobbik csak a szavazatokért hívja le a Szebb Jövőt Polgárőr Egyesületet, amivel csak az a gond, hogy két tárgyi tévedés is van ebben az állításban.

1. A Jobbik nem egyenlő a Szebb Jövőért Polgárőr egyesülettel. Ne legyünk egészen hülyék, Gyöngyöspatán nem szerepelt jobban a Jobbik a választások alatt, mint máshol. Az a falu nem Tiszavasvári, hogy a Jobbik fővárosa legyen. A helyben megalakult polgárőrségben 80 fő van, és ezek nem mind jobbikosok. Emberek, akiket cserben hagyott az állam, hiába ígért két hét alatt rendet. Nyilván aki alapította az egyesületet, nemzeti érzelmű volt (innen a Szebb Jövőért név). Nyilván sokan szimpatizálnak a Jobbikkal, főleg most, hogy a párt megmutatta, hogy ő csak ő áll ki azokért a polgárőrökért, akik tenni is képesek valamit a bűnnel szemben (bőrszíntől függetlenül). De akkor is lenácizni az utcáját védő embert nagy otrombaság. És akkor az 1000 aláíró is nácikkal szimpatizál? Akkor Icu néni akinek tegnap ellopták a nyugdíját, ő is náci, mert szót emelt emiatt? És hogyan akar bárki is hazazavarni helyi lakosokat?

2. Nem csak a szavazatokért teszi (mit is tesz?). A Jobbik semmi mást nem tesz, mint emberekkel, ellátmánnyal, és jogilag támogat egy polgárőr egyesületet, ami mellesleg ugyanúgy lefülel magyar és cigány származású bűnözőt egyaránt (azt, hogy melyikből van több, mindenki tudja, kivéve a belpesti jogvédők).
Persze, hogy nyernek vele szavazatokat. De kire is szavazzanak a faluban? A Fideszre, aki a házukat védő férfiakat vegzálja? Az MSZP-re, aki hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok? Az LMP-re, aki csokit osztogat bűnözőnek és ártatlannak egyaránt, a "jutalomból majd biztos tanulnak" alapon? Nem emlékszem rá, hogy ételt adtak volna a kifosztott, megalázott idős magyaroknak. A cigányoknak adtak adományokat. Akkor ki is a rasszista? A Véderő (ami mellesleg a Jobbiktól teljesen független szervezet) Eszes Tamására, aki most odamegy learatni a babérokat?

Adjon a Jóisten szebb jövőt!
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
véelbé 2011.03.14 20:47:41
T. író!

Azt kérdezték, hogy jártál-e Gyöngyöspatán, és beszéltél-e az ott élőkkel, nem azt, hogy hallottad-e már az érvelést. Bár nyilván nem véletlenül nem a kérdésre válaszoltál, meg merem kockáztatni, hogy cigányt még csak fényképről láttál.

Korrekció a cikkhez: a Jobbik szerint a cigánybűnözés kriminológiai fogalom, és pont. Nem használják más értelemben.

A cigánybűnözést anno okították a csendőröknek és a rendőröknek, és ha egyszer fellátogatsz a kuruc.infóra, ott majd elolvashatod, hogy a tömegverekedés (az ő "olaszos" szóhasználatukban vendetta), a vérfertőzés, az uzsora, a csicskáztatás és a lincselés mind-mind a kategóriába tartoztak.

Itt nem a cigányság teljességére értik a dolgot. A Jobbik mindig elmondja, hogy partnerének tekinti a tisztességes cigány származású magyarokat, csak erről a magát liberálisnak tituláló körök és médiumok sose számolnak be. Az, hogy pár részeg szkinhead, akik azért szavaznak a Jobbikra, mert azt hiszik, hogy ha az hatalomra jut, akkor majd szabad lesz gyilkolni, mit kiabálnak egy gyűlésen a hátsó sorban, nem a pártot minősíti.

Figyelj ide! Azok a bizonyos cigányok, akiket te itt az ártatlan szenvedő emberek képében mutogatsz, megkéselnének téged, ha egy sötét sikátorban találkoznátok, aztán betörnének a nagymamádhoz és had ne mondjam mit csinálnának! Ennek a tudatában védd őket!

Ha Szabó Tímea nem úgy és akkor megy oda hozzájuk, hogy sziasztok LMP-s vagyok, és hogy közben ott a gárda a szomszédban, nem sétált volna haza!

Szebb jövőt!
véelbé 2011.03.14 22:51:43
Leírtad, amit eddig is tudtam.

"Na jó, bevallom, mindennapjaim során valóban nem találkozom cigányokkal."

Ennyi. Tudod, én találkozom velük, én nem a semmiből beszélek. Pontosan tudom, hogy vannak köztük, akik tisztességesebbek mint sok magyar, ismerek ilyeneket. Csak az a gond, hogy ők a százból kettő.

A cigánybűnözés fogalmáról: ezek a jellemzők a cigány származású elkövetőkre jellemzőek. Amíg a rendőrség ugyanúgy próbálja kezelni a cigány származású magyar elkövetőt, mint a nem-cigány származású magyar elkövetőt (aki pl.: nem gyújtja rá a családi házat a biztosúrra intézkedés után), addig itt nem lesz rend. Addig a Gárdának kell lemennie nevelni a cigányokat. Nyiss fel egy Bar!kádot, és olvasd el, hogy sikeresek-e. Hogy könnyes szemmel fogadják a béketeremtőket a magyar lakosok. Mert így van.

A Jobbik jó ember és jó ember között nem tesz különbséget. Jó zsidó, jó cigány, és jó magyar ember között nem tesz különbséget. Bűnöző és bűnöző között? Ott maximum csak a miatt, hogy milyen kezelést igényel adott bűncselekmény (lásd: cigánybűnözés).

Akik itt valójában különbséget tesznek ember és ember között, azok a liberális fajvédők, akik pozitív diszkriminációban részesítik a cigányokat, és reflexből rasszistának kiáltják ki a magyarokat.

Szeretik azt mondani, hogy a Jobbik a rasszista, pedig amit a Jobbik követel, az az egyenlő bánásmód. Mert jelenleg a magyar ember baja senkit sem érdekel. Magyarországon.
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
véelbé 2009.09.17 22:07:39
@freddyD:

és ezt te miből gondolod? mert neked nem tetszik? te egy ilyen kemény gyerek vagy, ugye? biztos, hiszen egyből vágod, mit gondol a nagyközönség. max majd nem fogod felhasználni a dalt a kis személyes PC játék perverzióidhoz. nagy cucc. egyszer próbálj meg érdembeli kritikát kihozni magadból. barom.