Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körúti kis vörös

840 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szégyellős exhibicionista Mese 2015.06.16 13:56:13
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy óriás. Egy napon, már estefelé egy törpleány pattant elé az erdőben, és egy csillogó gömböt ajándékozott neki, majd szégyellősen eltűnt az avarban. Kinyitva a gömböt, látja ám az óriás, hogy kincs van a gömbben: egy mosoly. Nem…..
 - SPOILERMENTES - Margaret Ulbrich nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor fogta Jane lányát, és férjét hátrahagyva San Franciscóba költözött. Mivel mindez az ötvenes években történt, egyedülálló anyaként nem csupán a Nashville-ben megszokott miliő utáni…..
Nincs itt nagy truváj. Mi több, végtelenül egyszerű, amivel A szürke ötven árnyalata hódít. És az nem pusztán szexuális tartalma. Jó, jó, enélkül a mellékes apróság nélkül alighanem a filmverzió ötlete se merült volna fel, annyira szimpla a többi. És mégis: a…..
körúti kis vörös 2015.02.13 10:43:57
- A könyvet nem ismerőknek SPOILERES lehet - Miután a világ legmenőbb grafikájú platformjátékán Bilbó, Thorin és még egy tucat törp felbőszítette, Smaug Tóváros felé veszi az irányt, hogy felforrósítsa a helyzetet arrafelé, mindeközben orkok és tündék is a Magányos hegy…..
körúti kis vörös 2014.12.12 15:10:36
- pre - zuhog a zuhoga zuhog a zuhog azuhog a zuhog i. ősz: pocsolyákbanlaknak a színek, ott azolajfoltokon ii. nem bánt se dugóse eső, a zuhogóhome office de jó iii. sok gyerek foganés télre fókazsír nőszeptembereső iv. nem ősz ez, csacsim:az @rc kiállítás lett…..
jobb szeret'm azt a- ki nem kérdez, hanem be- írja gugliba ..
A legfontosabb dolgokat jó ízlésű ember nem írja falakra. De az sem lehet, hogy épp a legfontosabbakat ne merjem leírni sehova sem, félve: agyonnyom az írott szó súlya. Látod, már biztos a távol, nem is félek. Mert hiába a te karodba kívánkozom minden időpillanatban, igazán csak…..
egyre jobban hasonlítok arra az énre, aki lenni akarok, és olyan tempójú ez a változás, alig bírom tartani magammal a lépést. egyre inkább bízom, egyre kevésbé félek. sorozatban cselekszem dolgokat, amelyekre mindig vágytam, melyeket sosem mertem. kimondom, amit sose még, lefoglalom…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
szégyellős exhibicionista sok 2014.01.26 22:13:21
lassú hővezető én szívem, nem bír egybe befogadni nagy érzelmeket, csak szépen, fokozatosan. amikor filmet nézek, és nagyon sok, nagy érzelem van benne, nagy félelem, nagy nyomasztás, nagy katarzis, nekem olyankor meg kell állnom néha, kell egy kicsi szünet, mert azt érzem, nem…..
Jaj, ezek a nagy formátumú férfiak. Ezeket szeretem én, ezekkel szemezem én a negyedik másodperctől, amit egy térben töltünk, keze még a kilincsen, már rányomtam a fiúra a kontrolldét. Nagy az egész ember, magas, karcsúsága súlyos, vastagcsontú, erős a nyaka, combja acélkapocs…..
lőtt szúrt harapott újabb seb vagy a szívenmégis dobogok..
jéghideg sújtólég a fájdalom, a hörgőkön csorog, tömbökben zuhannak mellemre súlyos kőoszlopok s hogy rögtön véd az agy, mielőtt a tudat szétreped,a tüdő mögött valami szippant befelé - felnevetekhogy csak úgy gurguláz kifelé belőlem a mindenígy lehet csak kilélegzeni, mi…..
szégyellős exhibicionista jut 2013.10.11 02:42:27
itt hagyok nekedegy szelávikarikátegy szívszeletet..
főleg magambakívánlak. aztán máskormeg a halálba..
még se enter, se control, de míg verset komponál a kézkurzorként villogszés te vagy a szpész..
eufória elmúltán sötét az űrmit itt hagy a vágy ..
hétköznapcsempék közeiben élmények: fuga és festék..
szégyellős exhibicionista süti 2013.08.23 18:12:48
meggyespite illatú a nyár végeemlékeimbe ivódik az illattíz év múlva is előhív majd mindentahogyan most összefonódnak hogy alig eszméltem, úgy elsuhanta munka között felragyogó örömplédek a fűben, meg gitárzenemeg a pára, hogy kiül a fröccsömön a város izzása, lakás…..
az én magányom kapucíner csoki: ambivalens, keserédes. nem illek sehova teljesen, vagy legalább csak eléggé. az irodához túl nehéz, túl sok(féle), túl éles vagyok, a főnököm úgy mondja: edgy. egyik - nagyon fontos - társaságban túl szkeptikus, egy másikban túl értelmiségi,…..
most csend van, látod:már elmúltál belőlem. csak rád ne nézzek...
az én szimmetriám iscsak olyan szabados, mint a tied.hogy az az ér ott,nem is a közepeden van nekedés egyenesnek is, hát csak éppenhogy, szódával menne elés a tükörtengelyed?nos, az is elcsúszott vagy fél centivel hát így vagyok én is, látodki engem festett, ő se járt…..
szégyellős exhibicionista fizu 2013.07.31 13:57:00
mézédes pittypittytáskamélyek zenéje: fizetés ha jön..
szégyellős exhibicionista cirom 2013.07.25 15:36:15
jaj, én ma még csak sokkolódtam a nettől. küldjetek cicát...