Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arccsont

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
  Most szombaton a Ligetben Horváth Csabának volt egy jó híre Budapest számára: a szocialisták ingyenessé díjmentessé tennék a BKV-t a fővárosiaknak. Az ötlet önmagában is meglehetős értetlenséget és indulatokat váltott ki a sajtóban, a VEKE azonban emlékezett…..
  Ma este 6-tól Konzílium sorozatunk keretében nemzet:reblog a Trapézban (kérdéseink itt, a Konzervatórium kérdései itt), utána este 8-tól szolid UFi-Reakció-Mandiner születésnapi összejövetel ugyanott. Lesz totó is, egyetlen, ám nagyon exkluzív,…..
arccsont 2010.02.07 21:02:04
Mandiner blog Táposok 2009.06.15 12:21:00
  Mi itt a Kiskörúton belül úgy képzeljük el az erdélyi magyarokat, hogy gumicsizmában járnak és furulyáznak. Ők pedig minket úgy, hogy táposok vagyunk. S hogy miért vagyunk táposok?  Ennek járt utána a Manna.ro stábja. „Egymásra tukmálni a magyarságot. Ez a mi…..
arccsont 2009.06.15 13:07:41
@Aradebil:
Akkor meg jarkaljal egyketszer arra.
Nekem is mondta'k arrafele, de sztem nem serto egyaltalan, pedig pesti vagyok. Tanacs: nem kell visszavagni 'romancigany'-nyal, ha mondjak.
Mandiner blog Az MSZP Mátrixa 2009.05.21 14:01:00
Mottó: Voltál már úgy, hogy nem tudtad, ébren vagy-e vagy álmodsz?   Döbbenet. A Reakció antiszemita heccblog alosztálya tegnap este óta lázasan dolgozik, hogy megfelelő ellencsapást mérjen az mszp.hu casus bellivel felérő támadására. Ma reggelig semmi eredményt nem hozott…..
 Declan Ganley üzenete megérkezett Magyarországra. Nem valószínű, hogy a hír megrengeti az elitet, de a konspirációs iparnak hétvégi betevő lehet: említett úr ugyanis a Libertas Movement alapítója és vezetője, mely szervezet anno sikerrel győzte meg az ír választók…..
 Alig nevezték ki Szollár Domokost kormányszóvivőnek, már meg is érkeztek számára a Fidesz jókívánságai: „A minősíthetetlen stílusú Szollár kinevezése bizonyíték arra, hogy a minden eddiginél brutálisabb megszorító csomagot kidolgozó MSZP és az illegitim…..
Mandiner blog Stációk 2009.04.11 09:00:00
Zebegény, Kálvária-domb        ..
Kisinyov hangulatos főtere  Forrósodik a helyzet Moldovában, az elrabolt ellenzéki politikusok, szovjet szakadárok és elfelejtett borvidékek hazájában: antikommunista tüntetők egy csoportja betört a kisinyovi parlamentbe, a Moldáv Kommunista Párt vasárnapi győzelme ellen…..
arccsont 2009.04.07 22:14:42
@szpal: igen, Domokos Pal Peter tudtommal Csoborcsokon csango magyar vonatkozasu temetot latogatott. Es Kisinyov (Chisineu, vagy hogy irjak) neve valojaban egyik Arpad-kori vezerunk nevet, a Jenot orzi. van kozelebbi pelda is az Ermellekrol: Chişineu-Criş = Kisjeno, a magyar hatartol alig 10 kilometerre a Partiumban.
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
arccsont 2009.04.07 13:45:47
@Noname Cowboy: You bet! Be volt keszitve bakker, csak maximum a legutobbi osszeroffeneskor leintettek a technikust. Kb. ugy tudom elkepzelni a fickot, mint egy felig alkesz videki muvhazas mindenest, aki takarit meg hangosit is, most meg vegre tombolhatott a potik mogott. Ki a fasz dontott a vegen a dalolasrol, ki volt a ceremoniamester, hogy jo, Jozsi, egyes track??? Most! Allati. Embertelen.
  A magyar konzervativizmus ostromlott várként tekint magára – mondta előadásában Ablonczy Balázs történész a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán, Piliscsabán a Prohászka Műhely Szakkollégium által rendezett konferencián. (A képen Arisztotelész virít, a…..
 Hányadik adag koffeinnél tartotok ma, kétkezi és irodista jómunkásemberek? Szóljon nektek a francia Odelaftól a Le Café, és küldöm mindenkinek, aki szereti függ a kv-tól!  Le Café Pour bien commencer Ma petite journée Et me réveiller Moi, j'ai pris un café Un arabica…..
 Holnap, április elsején a Prohászka Műhely Szakkollégium szervez egynapos konferenciát a konzervativizmusról a Pázmány piliscsabai campusán.  A rendezvény programja: 10:00-11:00 - Ablonczy Balázs:  A rendszerváltás utáni hazai konzervatív folyóirat-kultúra -…..
arccsont 2009.03.31 18:05:41
@Gabrilo: mar megint? szerintem konstans modon.