Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hateznem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Hiller István titkolná, az Index megszerezte és nyilvánosságra hozza a szerencsi biomassza-erőmű világörökségi szempontú hatástanulmányát.  ..
hateznem 2009.02.20 19:43:45
Továbbra is az a véleményem, hogy annak a hatóságnak az igazgatója, aki erre a KHV-ra rámutatva "zöldutat" adott az egésznek, már régen nem kellene hogy az ehavi fizetését felvegye.
Mutyi mindig volt, van és lesz, de felelősség is van.
Az egerszalóki csodálatos, világörökségszintű védett travertínóra épült szállodakomplexum esetén, hamarabb érkezett néhány öltönyös úriember a Bükki Nemzeti PArk Igazgatóságához, mint a faxon történő "felszólítása" az igazgatónak, hogy mindehhez hozzá kell járulnia. Az öltönyösök kicsit vártak és fél órán belül belül tényleg megjött fax, az aktuális szuper szakember Környezetvédelmi Miniszter aláírásával.....
Most is ez történt. Az a baj hogy a hazai populáció akkor is kiáll "elvtársai mellett" (jobb és bal mindegy), ha már a gyereke az éhhalál küszöbén lesz. Még mindig elhiszik Hölgyeim és Uraim, hogy hazánkban égetni kell a füvet, meg amit csak tudunk és 10 millió ember energiaellátása megoldódik....Az csak egy "szokásos" biznisz....csak 50 évvel ezelőtt egy ilyen után a régi párt vezetői szétrúgták volna a seggét annak, aki ide próbálja telepíteni...., de már nincs kontroll. Ma már ha nem lesz a megfelelő emberek zsebébe juttatva az várt összeg, akkor nem jön a pártkasszába semmi. Csak valahogy már meg kellene elégedni egy kicsit a dúsgazdag hölgyeknek, és uraknak. Csak egy pár évet kérünk, nem olyan sok az....
hateznem 2009.02.21 08:55:44
Két adalék a jelen dolgokhoz. Sajnos mindkét vezető pártunk első embere - érthető okok miatt - más dolgokkal van elfoglalva. Gyurcsány miniszterelnök úrat még a pártja lebegésben tartja, és nem biztosította, hogy Ő lesz az első embere következő választáson. Nyárra eldől.... Orbán Úr össezhívta a "főembereit" már másodszor - egy rövid találkára - ahol egy dolgot közölt velük, mégpedig azt, hogy eszükbe ne jussson másban gondolkozni a párt miniszterelnöki jelöltségét tekitnve, mint Őbenne. Kósa Úr olyan lógó orral ment Debrecenbe, hogy ott a nyoma a hóban. Navrasics Úr kicsit bizonytalan volt, azért kellett mégegyszer összehívni a csapatot és rögtön Cser-Palkovics Úr lett Orbán Úr belső kegyeltje (Naracsics megy a sűllyesztőbe...), de az egésznek van köze a jelen bloghoz. MIndekettőjük legfőbbérve az volt, hogy a pénzt adó vállakozók az Ő "személyükön" keresztül nyomják be a pénzt a pártba, ha nincsenek Ők nincs párt. Tessék az aktuális pártbélieknek ezen elgondolkozni....Hát Ők meg tudomásul vették. Az MSZP belső vezetése még teljesen nem vallott színt, de nincs más mozgástere, a FIDESZ-ből meg már mindenki eloldalgott, csak NAvracsics és Kósa csípheti Orbán úr szepét. Persze a ki hatalmon vann könnyebben osztogat/fosztogat ennek egyik eleme az az erőmű is.
Kérem, Horvátországban lassan a háztartások 30 százalékában 2 villanyóra van. Egy, ami méri a fogyasztást, és egy ami méri a napelemek által termelt energiát. A kettő közötti különbözetet kell évvégén rendezni. Hát Ők erre építették a jövőt. HA túl fognak termelni, eladják. Mi meg az energiaszektor gurujait tömjük meg a pénzünkkel, úgy hogy még a semmirevaló politikusainkat is "életben" tartjuk....
hateznem 2009.02.21 09:57:04
Hogy a fenn említettek nek mik az eredői a jövőben. Egyik a sok közül: (i) hallgatót vizsgáztatok, nem túl eredményes, de valahogy átbillen. Kérdezem, hogy hova lett az "energia", miért nem tanult többet (esze pedig van, temérdek). Azt mondta, hogy ezt a képzést befejezi, de már úgysem ebből fog megélni, mert bicikliboltot nyitott...az USA-ban. Mondom neki, bátor hogy az USA-ba megy, mire Ő azt mondja, hogy Ő okos, mert ott 5 évig adómentességet kap egy bizonyos összegig és abból boldogan megél.
Az USA-t másolja az Unió, mikor egyesíti az államokat egy gazdasági "sapka" alá, hogy versenyképes legyen az USA-val és a távolkelettel. DE....ha valaki a montanai hegyekbe nő fel, és csillogószemű okos, értelmes gyerek, azt mát tduják a szülők, hogy felnőtt korában csak akkor látják, ha karácsonykor hazajön, vagy Ők mennek hozzá unokázni. MOntana vizsonylag szegény vidék, hazánk nem az, de szépen szívósan élhetetlenné tesszük a fiatalok számára, mert a telhetetlen magyar nagytőke megeszik mindent előlük....Rengeteg tanítványom van a világ különböző pontján, akik ugyan megélnek, de ne mérzik jól magukat. Sajnos azonban nincs hova hazajönni, ha családot és otthont szeretnének. Ezért nézem különösen fájó szívvel miliárdosaink harácsolását, telhetetlenségét. Többé már nem írok ebbe a blogba, hiszen szinte minden írás elkeserettséget sugároz, mások meg leveik miatt akkor is kitartanának a pártjuk mellett, ha a gyerekük éhen hallna a kezük között. Őket is megértem. Rendkívül hasznos elemei lennének a társadalmunknak, ha értelmes és közösséget szolgáló ideológik mellett tartanának ki teljes lelkesedéssel.
MInden jót kívánok!