Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sensation-white2009

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van a város plakátokkal, matricákkal akármerre nézek.Láttál valami lehetetlen helyen plakátot, matricát?Fotózd le és küldd el nekünk az emailnekünk kukac gmail.com-ra, a legviccesebek kikerülnek a blogra, és valami elképesztő nyeremény is lesz!..
...megpróbálhatod megválaszolni ezt a banális kérdéstJáték mától az origo-n, belépőjegyekért. ..
Nem tudni mennyire kamu, de a youtube-ra felkerült egy videó amin néhány horgász egy meglepő -és ritka undorító- élőlényre bukkan.  A napon sütkérező izére valami szénsavas löttyöt locsolnak, amitől az felrobban. Megnézni csak a youtube-on tudjátok, nem beágyazható…..
Nyertesünk élménybeszámolója vágatlanul a Sensationről, Sao Paolóról és a rejtőzködő brazil csajokról: Hajnalban megerkeztunk Sao Pauloba 29 oras repulse utan. Mar a terminalon megcsapott a meleg meg a magas paratartalom. Végre kezdtem teljesen elhinni hogy itt vagyunk. Újabb…..
Mintha valami más bolygó lenne...ettől ilyen különleges ez a party. Rengeteg fotót találhattok a party hivatalos oldalán, de mi is válogattunk néhányat a lustábbaknak.        ..
Néhány nagyon kellemes jelenség az elmúlt évek Sensation partyjairól. Ha találtál valami szépséget, küldj linket azemailnekunk@gmail.com…..
A finn Ida Corr megmutatja mi a menő. ..
Hanggal érdemes, akinek nincs az is jegyezze meg azt az arcot, nem szabad beengedni a buliba, mert para egyszerűen. Original Video- More videos at TinyPic..
1. A Wikipedia-n , kattints a "random article" gombra (jobb oldalt) A cikk címe lesz a bandád neve.2. Most keressünk valami frappáns idézetet az albumborítóra itt, legyen az utolsó idézet a lap alján, annak is csak a második fele.3. Nézzünk egy albumborítót is az elmúlt…..
OFF: Az USA-beli Louisana állam egyik tavában találták ezt a rózsaszínben pompázó példányt, érdekes...link      ..
Tardai történetek Huszonnyolc 2009.03.11 06:00:00
Amikor a két agysebész készre tette magát mielőtt bejutottak volna White-ra, a többi arc porrá bulizta magát. A Berda Miki még mindig mondogatja, hogy kész, geci, ez mindent vitt. A Robinak még az aranyláncát is lóheréstől, amit a keresztmuterjától kapott érettségire. A gáz az,…..
sensation-white2009 2009.03.11 15:22:54
Mint azt mindannyian tudjátok az Sensation-white idei témája az egyik ős-elem, a VÍZ. Elképesztő látványvilágra számíthat az, aki részt vesz az idei bulin. Az épülő díszletről, és az azt vezérlő bonyolult technikáról mi is írni fogunk, és reméljük illusztrálni is tudjuk…..
 Az idei show fellépői:  22:00 MUZZAIK 23:00 AXWELL 00:30 SEBASTIAN INGROSSO 02:00 MEGAMIX 02:30 SANDER VAN DOORN 03:45 TOCADISCO Kapunyitás: 20:00A blogon folyamatosan közöljük a friss híreket, információkat, de hogy ne maradj le semmiről, iratkozz fel VIP…..
Ha regisztráltok a Sensation Club-ba meghallgathatjátok jó minőségben az elmúlt 2 év legjobb mixeit, köztük a tavalyi németországi Megamix-et is, itt egy rövid videó róla: Aki esetleg nem tudná miért is megamix a megamix, illetve  hogy mit is testesít meg a  Megamix a…..
A Videán majd' 2000-en megnéztétek, itt is közzétesszük. Megelőzve a kérdéseket, a szám címe: Eric Prydz - Sweet genesis. Sensation White megaparty Chilében, Santiagóban, a Centro Cultural Estación Mapochóban, 2008. március 8-án - a svéd Sebastion Ingrosso szettje. ..
Sensation White: 05.16. Ez odabasz. 2009.02.25 14:36:00
A tavalyi MEGAMIX, a Chemical Brothers Hey girls c. nyitószámával. Akárki akármit mond, ez azért üt rendesen.   ..
Nemrégiben tették közzé a Két év után Prágába ismét ellátogató Sensetion videotrailerét. Hát mit is mondjak, egyszerűen lenyűgőző és gyönyörű! Szép felbontás, igényes grafika és lendületes vágás, a hang meg egyszerűen oríási, a hangfal lefújta rólam az inget:D A…..
sensation-white2009 2009.02.25 09:54:04
A holland ID&T szervezőcsapat 1991-ben jött létre, az első időkben főként hardcore-techno-rendezvények, válogatáscédék és lemezek kiadása kötődött a nevükhöz. Tíz év után döntöttek úgy, hogy másfajta álmokat is valóra váltanak. Irfan van Ewijk, a Sensation White…..
***BREAKING NEWS****NEM IDE VÁG, DE BESZÁMOLUNK RÓLA***A Google Ocean nézegetése közben néhány felhasználó meglepő dolgot talált. Mintha egy város romjai látszódnának nem mesze a Kanári-szigetek partjaitól. Tisztán kivehető a városfal, és az épületek körvonalai,…..