Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgds.susu

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
bgds.susu 2012.06.15 12:05:47
@t.o.d.:

"Azt nem értem, hogy mi, magyarok, miért nem tudjuk ezt a mentalitást átvenni."

Én úgy emlékszem a világ jégkorong szerető közönsége elámult azon, hogy tudták a magyarok szeretni a tönkrevert válogatottat a hoki VB.-n...
A Porsche új kerékpársorozatot dobott piacra a 2011-es nyári idényre. A német autógyártóhoz nem az egyetlen, amelyik saját brend alatt készít bicikliket, sőt az utóbbi időben ez már-már kötelező melléküzemág lett a nagyobb márkáknál. A recept az, hogy a jó név mellé…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
 ..
bgds.susu 2010.12.20 09:15:52
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
bgds.susu 2010.09.22 11:36:00
@Közbiztonság Szilárd:

Az ilyen tömeges vonulásban nem veszek részt, mert a "büszkeség napja" jut eszembe róla. Ettől csak még jobban rühelli a többség a bringásokat... Nem is ezért írok...

Jó sok olyan kerékpárút épült mostanság, ami végre nem vegyes kerékpárút-gyalogút...
Hanem csak kerékpárút... Mégis tele van gyalogossal, kutyasétáltatóval, babakocsis anyukával. Akik a legtermészetesebb módon kezdenek üvölteni, ha egy bringás elteker mellettük...

Ugye?
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
bgds.susu 2010.08.11 14:00:24
@Warlimont: Értetted amit írtam!? Nem azt mondtam, hogy csúnya, hanem veszélyes!

Másrészről amikor az ember azért vált (pl.) az egyik monoblokkról a másikra, mert 15 dekával könnyebb akkor persze telepakolja a bringát sárvédővel, féklámpával, rendszámtáblával, biciklilánccal, és csupa fontos dologgal. Előre meg kosárkát rak, ha az erdőben átmegy két fa között, akkor az akadjon az ágakba, ne a rendszámtábla...

Bizonyára te is az erdei ösvényeken nyomod az alfával...
Üdv...
Szar volt a döntő sajnos, ellentétben a vébével, ami viszont összességében kiváló lett, izgalmas, pörgős és sok gólos. Fura érzés, hogy világ legjobb csapata nyert ugyan, de nem azzal a szeretetreméltó játékkal, amivel az utóbbi években mindig. Mintha valami olasznátha…..
bgds.susu 2010.07.12 09:19:28
@Vincenzo testvér: Végre valaki, aki nem ájul el a spanyol csodától...

Az EB elődöntő is olyan meccs volt, ahol a spanyolokat, és az olaszokat is el kellett volna tiltani a további küzdelmektől. Picsaszar unalom mediterrán módra...

No mindegy... 4-5 éve mindenki brazil szurkoló volt, most az elmúlt két évben mindenki a spanyolokat imádja... Sok sikert hozzájuk.
bgds.susu 2010.07.12 11:32:20
@Oleg Gontar: Zidane-t egy félhülye olasz provokálta. A holland magától volt paraszt... Kicsit más :D
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
bgds.susu 2010.07.05 10:09:59
@leilaleslie: Végre valaki megemlítette a "fáradt sztárok" kérdést...

Egy nagy szart fáradtak... Vagy ha azok, akkor menjenek el néhány jégkorongedzésre tanulni...

És gondolkodjanak el azon, hogy a a jéghoki vb.-n nincs tapogatódzás a csoportkörben, nincs rápihenés a kieséses szakaszra. Nincsenek fáradt sztárok. Csak őszinte hajtás, és játék!

De ne menjünk messzire... A Fehérvár az EBEL-ben játszik. Az alapszakaszban 54 meccs, aztán a rájátszás... (4 nyert meccsig tart egy kieséses kör...) És ez nem a legkeményebb liga...
bgds.susu 2010.07.05 15:35:59
@horas: 3x20 perc... Átlagosan 1.5-2 percenként van csere. Míg a fociban a tiszta játékidő 47-69 perc, ( www.footballtop21.com/hu/al/profi_foci/vb2006/pid_1726 ) és egy támadás során 11 emberből 4-5-nek lehetősége van percekig lazítani, addig itt végig 100%-on hajt, sprintel mindenki.
Egy védő 20-22km-t korizik az alatt a 20 perc alatt, amíg játszik...
pl: (Kalinin Dmitry 20:05perc, 22.6km... ilyen adatokat bárhol találsz a neten.) A pálya szabványa: 30x60 méter... Nem olyan kicsi, mint ahogyan sok ember gondolja...

A taktikai részbe nem menjünk bele, de a fiam orosz edzője azt mondta egyszer, hogy bármilyen hülyéből lehet focista, de jégkorongozó csak az igazán okosakból lesz...

Megemlíteném még a pár kiló felszerelést is. Egy focistára adjál 10-12 kilós hátizsákot és küldjed el játszani... :)

Végül... Egy meccsen egy kapus 4-5kg testsúlyveszteséget szenved... Pedig csak álla kapuban... :XD...
All whites C válogatott 2010.07.01 06:16:00
Már csak nyolcan vannak talpon, miután a nyolcaddöntők során újabb nagyágyúk (le)szereplésének lehettünk tanúi. Igaz, hogy kellett hozzá a játékvezetők hathatós közreműködése is, de a foci már csak ilyen sportág. Mi viszont még kanyarodjunk picit vissza az alsóházhoz. Ha…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
bgds.susu 2010.06.28 08:42:24
@WeAreEngerland: Hát igen... Életszerű, ahogyan a partjelző kb. a tizenhatos vonalánál áll, és figyel, hogy ne baszogassák, az esetleges leshelyzet miatt. Ekkor kapura lőnek, elkapja a tekintetét, és egyből fókuszál a gólvonalra... És persze a pillanatok alatt lepattanó és aztán felpattanó labdát tökéletesen leköveti. Mert őt úgy választották ki... Mert ő a vb.-n vezet...

De próbáld ki. 15 méterre tőled lepattintanak (csak úgy kézből, nem rúgják...) egy labdát, és te mondjad meg, hogy hová pattan. Sok sikert...

Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy ilyen helyzetben van a nyomorultnak 0.1 másodperce dönteni úgy hogy alig láthatja... Ezért kell a videóbíró...
Subba Ikertornyok: Eleven Tomcat 2009.11.26 09:00:00
Nekünk is csak a Tomcat behajasított fotója láttán ugrott be az akár ikertestvérként is gond nélkül elpasszolható Eleven Hold-os arc (Igen, tudjuk. Jegyezte őket bárki ever?). Csodálatos a hasonlóság!..
Azoknak, akik nem tudják ki az a Dzsenesz: Ez itt egy őrült naplója! (Még egy kis segítség: őt emlegette anno Gangxsta is.) Azoknak, akik tudják ki ő: Ez itt az őrült naplója! Régi történet egy korszak meghatározó személyiségéről, Dzseneszről. A kilencvenesévek budapesti…..
Szervbusztok kedves ólvasok! Az én nevem Haraszti Dénes és most csak vendég iró vagyok ebbe a blogba. És eggy jó kis fel kérés álltal ki rúcanok a fúttbal világába is eggy cik irásának erejéíg. Íme a fógalmazásom remélem tetszceni fog mínden valakinek. A…..
bgds.susu 2010.06.23 14:18:07
@Zozoo: Don Fülig írt így. Pl. a főlegvárban....

Török Szultán levelei olvashatatlanok voltak...

//
//

Egyszer az egyik torrentoldalon megfeddtem egy feltöltőt, mert nem eredeti losslest rakott fel, hanem konvertált mp3-at.

Ő írt ilyet: "Onan ahonan le szettem, volt irva ho lsless. Én nem elenőrizztem nem istudom hogy kell"

17 évesen... Szerintem már egyetemre jár.
Engerland Eddig csalódás a VB 2010.06.15 14:01:00
Nekem legalábbis mindenképpen, és nem csak azért, mert az angol válogatott nem kezdte túl acélosan a menetelést, hanem a körülmények és a mutatott játék alapján. Sajnálom, de Dél-Afrika nem megfelelő helyszín egy ilyen esemény megrendezésére, Blatter vetésforgós rendszere…..
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
bgds.susu 2010.04.22 14:53:46
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..