Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balbekk

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, itt van itt, tippelgessünk valamit! Miután lassan Aczél Zoltán összes korábbi játékosa hűvösre került, reméljük, hogy a hirtelen jött jó időben végre a bunda is szögre kerül és a nagybetűs LABDARÚGÁSRÓL szól majd a tavasz. Az erőviszonyokban voltak komoly…..
Helyszín : valahol  a távol-keleten, a tippmix-maffia titkos főhadiszállásán ( bejárat a Mao-Ce Tung tér felől, tessék hangosan kopogni, mert a csengőben lemerült az elem! ) Időpont : valamikor napjainkban, fél kettő után pár perccel. -Uraim, a szindikátus mai titkos…..
.. aki azt mondja, hogy a bohócligában nincs történés és fordulat, az nem érti a szakmát. Ha Dan Brown egyszer csak egy hétig követi majd a történéseket, akkor lehet, hogy a következő művében Langdon professzor a klub-logók bűvöletében a tökéletes tippmix-sort keresi, és…..
Szombat délután lőttük a Békés megyei online publicisztikáját ami Lázár János tahó twitteréről értekezik. A jeles Publiciszta csupán azt nem veszi figyelembe, ezt a twittert nem Lázár vezeti, sőt még utólagos figyelmeztetés után se kap észbe, ez egy kamu profil. Először nem…..
Balbekk 2011.05.23 12:41:54
Balbekk 2011.05.23 12:47:32
Kedves Zsadon Béla! (mert úgy tűnik, önhöz tartozik ez a drótpostacím) A következő nyelvészeti kérdésem van: szakmámból kifolyólag gyakran kell használnom az ayrshire [ejshájr], brown swiss [brán szvissz] és jersey [dzsöszi] fajta neveket (szarvasmarha). Úgy gondolom, az angol…..
Balbekk 2011.02.08 10:39:55
@don B: Világos, kösz!
Bátran kijelenthetjük, hogy eseménydús napokon van túl a magyar válogatott szakvezetése. Sanyi bácsi (alvezéreivel együtt) a múlt hét végén előkotorta a vándorbotot és a tarisznyát, utóbbiba belerakta a mikrohullámú sütőben sült hamburgert és néhány félfamentes rajzlapot…..
Szinte pontosan tizenhárom éve történt. Tizenhárom éve, és egy napja. Szombat reggel volt, még csöndes volt az utca, de a reggeli gyanánt bekapott kifli végét is a kertkapu felé menet nyeltem csak le, a cipőhúzás közben legurított tea után. Készülődtünk az esti Finnország…..
Akár sörben is kifejezve lennék hálás, ha közölnéd álláspontodat abban kérdésben, hogy „a közösségi média mértana” az közösségimédia-mértan vagy közösségi média mértan. Természetesen közösségimédia-mértan.A közösségi média mértana kifejezés egy…..
Lassan kezdünk úgy viselkedni, mint egy MLSZ-re szakosodott homár, de mit tegyünk, ha kedvenc sóhivatalunk agyborzolásban a SportExtra legszebb feketekeretes napjaira emlékeztet minket? Legújabb találmányuk a csütörtök hét órás mérkőzéskezdés. Hiába, ha olyan nagyágyúk ülnek…..
Balbekk 2010.09.15 18:34:40
@Tissotorak: Téves lapoknak semmi közük a bírói műhiba fogalmához, nem képezték, mert nem is képezhetik óvás alapját. Tényleg le kellett volna fújni? Na majd elválik.
Nem csillapodnak a kedélyek a pénteki Pápa-Haladás meccs után. Az alábbiakban a szemtanúk visszaemlékezései alapján próbáljuk rekonstruálni a történteket. Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke: - A vendégjegyek árával akartam elszámolni, amikor megláttam Lajost.…..
Balbekk 2010.08.24 22:50:59
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/korabbi-szerb-golkiraly-es-ex-malaga-jatekos-is-erkezhet-a-halihoz-2042247/

Molnár 4 meccs, a többi kiállított 2-2 meccs. Szűcsről semmi, felette haditörvényszék fog ítélkezni?
Ritka ihletett állapotba került kedvenc Bohócligánk. Estván király ünnepén és a hozzá kapcsolódó hosszú hétvégén szotyihéjjal beborítandó nyolc stadionból hatban is rangadót rendeznek, vagy legalább valamilyen okból pikáns mérkőzést. Fogalommagyarázat következik.Rangadó…..
Örülünk, Vincent? Focikvíz 2010.05.20 08:00:00
Mára igazi ínyencfalat jut az utolsó nagy korszak előttről. Ha most elárulnám a készítésének évét és forrását, máris túl sokat segítenék.Hat név, egy csapat.....
Egyáltalán nem triviális és nem is egyszerű hatékonyan vinni egy projektet, megszervezni a munkát, menedzselni a feladatokat. A szoftverfejlesztés sokszor rapid döntéshozatalt és rugalmas projektszemléletet kíván meg. Az elmúlt években egyre kiforrottabbá váltak az úgynevezett…..
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
Egy kiemelt téma, néhány nap eltérés, két homlokegyenest ellenkező vélemény. Egy párt. Egy velejéig demokratikus párt, ahol nincsen olyan, hogy diktatúrfasisztoid módon lekeverik a nem illeszkedő tónust használó képviselőt. Nem. Az MSZP-ben a vélemények pluralitása…..
Balbekk 2010.02.03 11:26:40
@Sir Kommentor: Ha el tudnád most adni a lakásodat 15 millióért, akkor legalább 15 milliós a vagyonod.
A holtidény legszebb része, amikor vérmesebb szurkolója reggelente bizakodva nyitja ki az aktuális sportlapot, szeme vadul keresi, kit igazolt kedvenc csapata - legnagyobb épülésére. Igazán boldog szegényke sohasem lehet, mert a magyar futballista olyan, mint az a csomag kávé, amely…..
Nem tudom pontosan, mikor volt, de valamelyik decemberi hétvégén 1987-ben: a tévéhiradót néztük a magyar egyesen, ahol a színes hírek közt Moldoványi Ákos (emlékszünk még rá?) bejelentette, hogy a gazdagréti lakótelepen kísérletként bevezették a Sky Channel műholdas csatornát a háztartásokba. Abban…..
Párhuzamos történetek. Van egy csapat, állítólag a nemzet kincse, amely három év másodosztály után visszaverekedte magát az élvonalba. Van nekik egy tulajdonosuk, angol, aki kizárólag second handben utazik. Több csapata van a világon, valahogy úgy alakult, hogy egyik csapata…..
  Sajnálom a glicerinbotrányba keveredett borászt. Pedig nagyon fontosnak tartom, hogy szigorú legyen a bortörvény és a magyar bor minősége folyamatosan javuljon, de valahogy úgy érzem, hogy Vincze Béla meghurcolása túlzó. Csúnya dolog glicerint tenni a borba, de nem…..
labdabiztos Bajuszválogatott 2009.09.27 13:30:00
Magnum, Dali, Clooney, Papp Endre és Kovi, mind-mind Bajuszkirály! A bajusz kismagyar kultúránkban egybeforrt a boldog-békés-elsőemeletes nyolcvanas évekkel. Mai vengégszerzőnknek pedig olthatatlan vágya volt, hogy pennát ragadjon, és összeállítsa a Bohócliga bajuszválogatottját…..
Balbekk 2009.09.28 08:50:44
@Enok mester: Balhátvédként Preszellert javaslom (Rába ETO).
Már a múltkori online közvetítésük kapcsán is illett volna felkapni a vizet, de végül mi is adtunk a DigiTV-nek még egy esélyt. Hisz a csatorna hitvallása szerint:"Amit a DigiTV ajánl: - a létezõ legújabb digitális technológiát, - kedvezményes díjcsomagokat, -…..
Hogy kicsoda Modor Tibi? Hogy nem ismertek?Mint derült égből a gumibot, úgy ért végh hanta megkeresése a Labdabiztosról, miszerint odaát a Modoroson annyiszor énekeltük meg a magyar labdarúgás és imádnivaló szurkolói sajátosan közhelyes fordulatait, bölcsességeit, hogy…..
labdabiztos Meztelen 11 2009.08.29 12:08:00
Hirtelen nem is tudom mi lenne a magyar demagógia-szinttel, valamint az általános gyalázkodás-állandóval a Sport Extra című folyóirat nélkül. Bocsák Miklós és társai minden hétre tartogatnak valamilyen meglepetést. Ők azok, amikor végre mindenki örülni tud valaminek, akkor…..
Balbekk 2009.08.29 14:03:33
@kristu: Biztos ez? És a Bayer Leverkusen? És a Videoton milyen néven indulna?
Balbekk 2009.08.29 16:19:51
@mizrolist: És a Debrecen hogy nevezett az NB1-be? Ha Tevával, akkor miért, ha nem az a "hivatalos neve"? Ha Teva nélkül, akkor miért használja a sajtó, és mennyit fizet a Teva ezért a sajtónak? Bocs, hogy értetlenkedem.
Nekem július közepén valahol itt kezdődött a történet. A kupa 73-as eltűnéséről tudtam, de nem igazán izgatott. Megtörtént már ilyen máshol is a világon. Az viszont igen ritka, ha egy ilyen relikvia előkerül. Augusztus 18-án azonban Kisteleki István egy sajtótájékoztató…..