Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Millagro

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Merlin címszereplőjét, Colin Morgant díjazta és ünnepelte a közönség a legjobb férfi alakítás kategóriájában az idei National Television Awards díjkiosztó gálán, amelyet szerda este tartottak a londoni O2 arénában. A 27 esztendős Morgan Benedict Cumberbatch (Sherlock),…..
Merlin Nem Artúrként tér vissza 2013.01.04 00:50:11
Pénteken Amerikába is megérkezik a Merlin befejező évada. (Csak megjegyzem, hogy tavaly a Syfy legnépszerűbb sorozata volt a Merlin, amivel angol sorozat valószínűleg még sosem büszkélkedhetett a tengerentúlon.) Az amerikai premier apropójából szólaltatta meg Bradley Jamest a Los…..
Üvegfalú családi ház a XII. kerületben - fotó Eladó egy 1932-es Molnár Farkas-villa korhűen felújítva és berendezve. Álom! (tipp: Smiló Dávid) - fotó 23 lakáshirdetés trófeákkal: Mikulás és Krisztus a kitömött állatok közt, de van frissen elejtett vad is...…..
A BBC a héten közzétette, mikor láthatja a brit közönség a Merlin öt évadának befejezését, a két részes sorozatfinálét, amelynek címe The Diamond of the Day. A finálé első epizódja december 22-én, szombaton kerül képernyőre, míg az utolsó rész mindössze két nappal…..
Millagro 2012.12.07 09:23:15
Kedvenc Artúr Pendragonunk, Bradley James adott becsülendően őszinte interjút a DigitalSpynak. Íme a magyar fordítás: Mióta tudod, hogy a Merlin idén befejeződik? Jó ideje tudom már, nagyrészt azért, mert tudatában voltam, hogy én nem szeretnék tovább menni az ötödik…..
Szombaton lezajlott Londonban a ColdCon találkozó, amelyet a Merlin két színésze, Eoin Macken (Sir Gwaine) és Tom Hopper (Sir Percival) szervezett, más Merlin-színészek részvételével, így nem hivatalos Merlin-közönségtalálkozóként funkcionált, bár a rendezvény eredeti célja…..
Most, hogy kezdjük megszokni, hogy Merlin visszatért a képernyőre, gondoltam, előások néhány nyári "lesifotót" az évad forgatásáról. Egyrészt mert ezeket mindig szeretitek, másrészt mert rengeteg jó fotó van, amit még nem mutattam, harmadrészt mert - lássuk be - a Merlin…..
Millagro 2012.10.31 19:58:02
@Valkea: Mordi vagy elvarázsolja, vagy féltékenykedik rá.:)

Merlin fél szeme mindig a királyon. Most már értem, miért ilyen ügyetlen, félszemmel nincs térlátás.
A tavaly a 11. epizóddal bemutatkozó Richard McBrian forgatókönyvéből készült a Merlin következő része, amely az ismertető alapján igen érdekesnek ígérkezik. Alább az előzetes, aztán a rövid ismertető és az epizód szereplőlistája. The Disir "Egy ősi tárna…..
Millagro 2012.10.29 14:17:40
@Thorr5: Ált. egy ember életét jelenti, ha itt is az lesz, szvsz úgy oldják majd meg, mint az első évad végén. Ha nem akarnak ismételni, lehet, hogy az erejét veszti el.
Merlin Merlin 5x04 részlet 2012.10.27 11:58:52
Nyúlfarknyi részlet a Merlin idei negyedik epizódjából, amely ma este látható Nagy-Britanniában. Another's Sorrow 20.20-kor a BBC One műsorán. ..
Merlin Merlin 5x03 promóképek 2012.10.16 20:10:44
Következik néhány promóciós fotó az ötödik évad harmadik epizódjához. Vigyázat, spoileres! Így kerek a kerekasztal? Sir Mordred Camelotban Artúr és a hű lovagok Artúr és a hű! Régi ismerős, Anthony Head A szigorú Uther - Nem mondanám, hogy jó színben van. The Death…..
A BBC Points of View című műsorának mai adása foglalkozott a Merlinnel, amely tegnap tért vissza az angol képernyőkre az ötödik évaddal. A műsor rövid összeállításában három nézői vélemény hangzott el, megszólaltatták Angel Coulbyt (Gwen) és Bradley Jamest (Artúr), és…..
Néhány hete már láthattatok promóciós képeket az ötödik évadról (klikk ide és ide), ám a nyitóepizód szombati érkezése előtt újabb fotók jelentek meg a világhálón. Válogatás következik. Figyelem, fentről lefelé haladva egyre spoileresebb a…..
Mivel hétvégén elkezdődik Angliában a Merlin ötödik évada, a brit műsorújságok mindegyike foglalkozik a BBC-re visszatérő fantasy sorozattal. A TV Choice, a TV Times, a TV & Satellite Week, a What's on TV, a TV Easy és a Total TV Guide is közöl beharangozót. Ám a…..
Millagro 2012.10.04 13:27:04
@NapShe: Tegnap, amikor megnéztem a képeket, én is K-snak éreztem Angel képeit; akkor azt hittem, bennem van a hiba, de látom, mások is vannak így vele.
Olvashattátok, hogy a héten megtartották Londonban az ötödik évad nyitóepizódjának sajtóvetítését. (Vélemények itt!) Mivel a stáb még javában forgat, a szereplők közül egyedül Angel Coulby (Gwen) kísérte el a producereket a vetítésére, amelyet rövid sajtóbeszélgetés…..
Merlin Egy nap két akasztás 2012.09.13 00:01:27
Alex Vlahos fotózza a rajongókat Szerdán is folytatódott a Merlin ötödik évadának forgatása a franciaországi Pierrefondsban. A tegnap még hiányzók közül ma megérkezett Richard Wilson (Gaius), Katie McGrath (Morgana), valamint Alex Vlahos (Mordred), akivel rögtön a nap első…..
Merlin Camelot újra benépesült 2012.09.11 23:59:16
Esős nappal kezdődött a Merlin ötödik évadának utolsó franciaországi forgatása. Mint azt Facebookon már olvashattátok, hétfőn átköltözött a Merlin stábja Camelotba, vagyis a franciaországi Pierrefondsba, amely ötödik éve szerepel a Pendragonok váraként a sorozatban. A…..
Millagro 2012.09.12 14:04:14
@Zoe86: A három M elment M&M-t enni.:D
Bár a producerektől az utolsó (júliusi) információnk az, hogy tárgyalás folyik a hatodik évadról, úgy tűnik, a stáb lélekben arra készül, hogy az ötödik évaddal lezárul a tévésorozat. Andy Adam, a harmadik és negyedik évad egyik trükktechnikusa, aki a jövő heti forgatást…..
A 27 esztendős Kelly Wenham is szerepel majd a Merlin ötödik évadában - derül ki a színésznő saját honlapján -, méghozzá Mab királynő szerepében, ami máris izgalmasnak hangzik. Mab királynő ugyan minden bizonnyal Shakespeare teremtménye (nevét elsőként Mercutio említi a…..
Millagro 2012.09.07 19:59:33
@Spawn85: Emlékeim szerint a magyar változat lett ennyire horrorisztikus, eredetiben mintha csak csínytevései lettek volna.
Július elején jött a hír (és mellé a fényképes bizonyíték), hogy a GSP Games csapata Merlin-játékot készít Nintendo DS-re. Az angol Amazon információi szerint a videojáték szeptember 28-án (egy nappal az ötödik évad feltételezett premierje előtt) jelenik meg a boltok…..
Ahogy a világ csaknem minden táján, úgy Finnországban is képernyőn van a Merlin, bár északi nyelvrokonaink még csak a harmadik évad fináléját várják; a negyedik széria jövőre érkezik meg hozzájuk.Ez azonban nem lehetett akadálya annak, hogy az Iltalehti nevű finn lap…..
Szerettem volna nyitófotónak egy fekvő képet betenni, de úgy látszik erről a lakásról csak állókat lehet készíteni. A linket beküldő Horizont Zoli szerint a hat négyzetméter ráadásul úgy jön ki, hogy négy az alapterület és kettő a galéria. Ebben nem vagyok biztos, de…..
Ez az ijesztő képet tegnap készítette BDZSH (a szép emlékű Városképp bloggere) a Reviczky utcában, pár háznyira a Szabó Ervin Könyvtár központi épületétől. A lehulló oromzat önmagában is szomorú dolog, de más is eszünkbe juthat róla. További fotók és gondolatok…..
Millagro 2012.03.09 16:10:36
@dayaxx: Ismerték az állapotokat, amikor megvették a lakásokat jóval a piaci ár alatt! Itt nem zsákbamacskáról volt szó, tudták, hogy kell majd felújítani, csak annyira nem törődtek vele akkoriban. Az állagmegóvás a tulajdonosok feladata, amivel elég sok társasházban lakó nem akar törődni.
  Buheramegoldások nem csak Magyarországon és nem csak manapság voltak. Ennek ékes példája ez környezetébe illeszkedő, minden szempontból praktikus, házon átvezetett berlini magasvasút. Egész pontosan itt helyezkedett el. A fotó 1905-ben készült, de az épület csak a háborúban…..
“Az még elmegy valahogy, hogy az ingatlanos szerint a bérleti jog helyezkedik el a 10. emeleten és hogy az, hogy „infrastruktúra” azt jelenti: jó kilátás és elrendezés…de azt, hogy Szegeden összesen 3 darab tömegközlekedési eszköz van, már erősen cáfolomJ És akkor még nem…..