Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petruss

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korulbelul addig tan legtobben eljutottatok, hogy bucsubulik hada es panikszeru beszerzesi-csomagolasi rohamok kozepette eljott a nagy nap. Adott tehat egy, az interneten foglalt repulojegy, majdnem egesz napos pakolas Anuka aldasos es hatekony segitsegevel, borondokon ugralas, ketsegbeeses a merleg…..
Megkezdődött az idei allergia szezon.Most hirtelen ez (:Agency: LG&F, Brussel, Belgium..
Nagyszerű ötlettel állt elő az ING: online WC-t nyitott!A dolog mögött, persze némi önös érdek is megbújik, de ez cseppet sem vesz el az internetes toilet-használat értékéből, sőt talán még erősíti is azt.Az url egy kollégák közt járatos levelezőlistára…..
A Mézga család gyermekkorom mindennapjainak elválaszthatatlan része volt. Emlékszem, milyen izgalommal vártam a TV macit, aki esténként a leginkább kedvelt programjaimat vezette elő.Aztán én felnőttem, Mézgáék pedig eltűntek a képernyőről, és az életemből..Nem éreztem…..
10 éves a freemail, és ahogy az ilyenkor az üzleti szektorban lenni szokott, ismét mi, felhasználók kaptunk ajándékot az ünnepelt helyett (jut eszembe, észrevettétek a finom kis animgif animációt itt a baloldalon, a freemail logóban? Oda vagyok érte! :)Emlékszem, régen nekem is volt…..
Picasso munkásságáról kislányként viszonylag kevés fogalmam volt, mégis azok közé a művészek közé tartozott, akiknek a nevét nem lehetett nem ismerni. Nincsenek már emlékeim arról, hogy mikor találkoztam először vele, de legbelül mindig tiszteltem, amiért egy konzervatívabb…..
Újra és újra meg tud lepni a web sokszínűsége. Úgy július közepén, amikor utoljára, épp lendületben voltam a blogolást illetően, a Simpsonize Me játékos figuravarászlója tetszett meg. Pontosabban az ötlet, ami mögötte rejlik.. A Simpson családot - tudom, sokan megvetnek majd,…..
Egy igazi high tech-es experience-re leltem. Még lelkesedem az interaktív rádiótól, amely a szivárvány minden színében pompázik, és azt a zenét játssza, amely a pillanatnyi hangulatomhoz leginkább passzol. Elég egy kattintással megsúgni, mire vágyom, és már játssza is a kedvenc…..
Bizony, van olyan, hogy az anyukák beleszólnak, mennyi ideig üldögéljen testi- és szellemi fejlődésben lévő csemetéjük a számítógép előtt, szabadidejét chateléssel és internetezéssel töltve a hasznos tanulás vagy olvasás helyett.Az anyukák helyzete nem túl fényes. Minden…..
Ilyen rekord-döntögető hőségben, mit is kívánhatna az ember hazatérve (ha már egyszer nem a Balaton partján lakik), mint egy-két szelet jégbe hűtött görögdinnyét. Velem sincs ez másképp. Már út közben is azon jár az agyam, hogy van-e otthon egy kicsi ebből az isteni…..
Forrás: Chile & "...How advertising spoiled me.."..
Forrás: "...How advertising spoiled me.."..
Vegyünk mondjuk egy Samsung porszívót. A termékről mindössze annyit tudunk, hogy csendesen végzi el a porszívózást, és persze ha még kicsit kutakodunk, akkor a nagy szívóerő is megjelenik mint USP.A gyönyörű kivitelezés már csak hab a tortán - úgy mondom ezt, mint tanácsadó,…..
Igazán nem vagyok mostanában nosztalgikus hangulatban, mégis mindig ilyen érdekességekkel találkozom böngészés közben. Arra gondoltam, milyen kedves a bannerblog legújabb Volkswagen hirdetése, és szívesen megosztanám a blogomban (egy újabb érzelmekre ható koncepció :),…..
Kapcsolódva az előző bejegyzéshez még egy kis retro az ínyenceknek..A site az analóg kazetták design-beli változásait igyekszik bemutatni a 60-as évektől egészen a 90-es évekig. Talán azért addig, mert ezt követően leszoktunk a kazetta-vásárlásról és ezzel megkezdődött a…..
Némi nosztalgia fogott el, mikor a régi időkben agyonhallgatott magnókazetták világára bukkantam böngészés közben. A firkarajzok, az animációk, a színvilág.. minden annyira retro, hogy már szinte csúcsmodern. Kicsit összeszorul a szívem és eszembe jut az a válogatás kazi,…..