Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borzas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Sokat tanakodtam azon, hogy a metálosok egyik kedvenc zenekara munkásságának melyik darabját vegyem fel a tökéletes lemezek közé, de a pénzfeldobás ördöge nem kedvezett a Ride the Lightningnak, remélem megbocsátja nekem ezt a nyájas olvasóközönség. A Metallica nálam addig volt…..
Csáp Géza A sors nem habos kakaó 2006.09.26 14:44:00
Egy nyári zivatar elején nyomtak kezembe egy kékeszöld színű intellektuális poplemezt: az Illuzio (furcsa név és rövid u és o) zenekar Lemonda (furcsa cím: szójáték?) című albumát, amit meghallgattam, és bár alapvetően tetszett, elszomorodtam tőle. Az album szerzői kiadás,…..
Most érkezett a hír (nos, igazából tudhattuk volna, ha követjük a rádiókabaré, pontosabban az 5. Humorfesztivál eseményeit, de nem tettük, röstelljük), szóval most érkezett a hír, hogy a Malacka és a Tahó zenekar tagjaiból összeállt trió a verseny döntőjébe jutott, és…..