Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz:

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Általában a fák és a helyben lakók azok, akik útjában vannak a nagyívű fejlesztéseknek és a környezetünk szépítésének, ezért nem is csoda, ha lépten-nyomon irtják és félreállítják őket az építők.    Az I. kerületi facebook oldalon számolt be róla egy kerületi…..
Amikor Papp Zoltánt az általános iskola végén megkérdezték, hogy mi szeretne lenni, akkor azt felelte, régész vagy operatőr. Apja hallani sem akart ilyen haszontalan szakmákról, így a fiú a műszaki pályát választotta, csak több évtizedes kanyar után a…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
gabesz: 2014.02.12 11:59:50
A hetiBeton rádióműsor formájában véget ér. Ez azonban nem kell, hogy elkeserítse a rajongókat, ugyanis a hetiBeton (Kelecsényi Kristóf, Smiló Dávid és Zsámboki Miklós) a 444-en folytatja az építészeti, urbanisztikai fejenpörgést. Várunk mindenkit a hetiBeton.444.hu-n! ..
gabesz: 2013.10.24 11:11:08
Buszgate-tel kezdte, szakaszgyőzelemmel zárta Korzikát az Orica a 100. Tour de France nyitányán. A sárga trikó Jan Bakelants-on van, és még a kutya is megmenekült. Az ember látja maga előtt Christian Prudhomme Tour-igazgatót, ahogy a stábbal eltervezi a jubileumi Tour de France…..
Twitteren címezte az @urbanistablognak (melynek már több mint 800 követője van hurrá!) @chybee az alábbi képet. A legszebb a fotóhoz címzett szöveg - bár túl sok más szépséget ugye nem nagyon lehet felfedezni rajta. Ha nem jelenne meg beágyazva, kattintsatok ide érte. Pár…..
Hát ez nem semmi !!!!!!!!!! A hirtelen ármozgás miatt hiába volt bent a stoppom 1.50200-on nem ott záródott a pozim hanem 31 pippel fölötte.Így a veszteségem a tervezett  duplája lett  6.53 $ ami -20%.Mindig vannak meglepetések,legalább mostmár ilyet is láttam.…..
Hardcore trading AUD/USD Zárás 2013.03.06 16:11:31
Az ADP-t még kibírta a pozi de a 16:00-ás adat már kicsinálta.Végeredmény:+3,72$ azaz 13% profit. ..
Hardcore trading AUD/USD B.E. 2013.03.05 19:46:32
Az AUD/USD pozimat nullába húztam,így hagyom éjszakára. ..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
gabesz: 2012.11.14 12:56:15
@Burney: Bizony vannak jó példák... A Szabadság Tér - nél a szökőkút mellett szállodánál is igényesen figyeltek erre. Csak félő ha engednek iylenekt mint a cikk is ,akkor kapnak rajta a beruházók.
gabesz: 2012.11.15 14:02:11
@Nagyon_Komoly: Mutass nekem jó példát, hol építettek valamit, ami egy ilyen közegben újszerű és előre mutató. Nem ez a jellemző.... Sajnos.
Akkor inkább maradjon az eredeti homlokzat, mert sokkal több ember jár el előtte és látja nap mint nap, mint amennyi bemegy majd ebbe a szállodába. A turistát meg nemérdekli..

Na úgy tűnik szándékos volt a bontás mert élet veszélyes lett.
De miért lett élet veszélyes? Tényleg rekonstruálja? Kíváncsi leszek.
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Azt hallottátok, hogy Bruce Willis Budapesten forgat? Ennyi NAGYKÉPET láttatok már róla? (J-vel és K-val lapozhatóak!) További fotók a forgatásról a Die Hard 5 gyűjteményben. Allesmor Obranna fotója   Nh9: Mi-24 335 HuAF   Dudás Nándor Emil fotója   Hungarian…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Lana Del Rey – Born To Die (Universal Music) Talán még egyetlen előadónál sem került elő annyiszor a hitelesség kérdése, mint Lana Del Reynél. A vitákat az okozta elsősorban, hogy az Elisabeth Grantként anyakönyvezett énekesnő annyira gyanúsan jól megkoreografáltan lett…..
gabesz: 2012.02.01 15:57:46
www.youtube.com/watch?v=TAIA7PCo-94
Botoxos ajkak nélkül szinte fel sem ismerni.
Kétség kívül jól megcsinált a pr -ja. Kicsit nekem a 60-as évek pin-up-girl "stílus" jön le a. Ez a világ most egyébként elég felkapott a divatban.

Azt se tudtam ki ez, amíg ezzel a remixel nem találkoztam.
www.youtube.com/watch?v=TLeakz7eiug&feature=player_embedded
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
gabesz: 2012.01.30 16:13:48
Ez lehet kicsit hosszú lesz , de ide copyzom a szöveget -egyébként én is kaptam a szöveget - mert pontosan ez folyik itt ma a szeretett hazánkban. A szöveg:
"SZEVA VIKI !!!! ****

Most olvasom, hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert
kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a
köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól
kitaláltátok!
... Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden
autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! ......Ennyi, bazdmeg! Ha
a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd
ingyen hallgatja, nem?! Aztán, arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha
bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is
lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt! Ha előtte még
felemelnétek a festékek adóját 60%-ra, az még nagyobb kasza!
Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!)
kötelezően fizetendő, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás
lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa
van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezővé lehetne tenni a
tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a
tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen
fillérbaszó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási
kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!
Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is
ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!?
Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is
javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy
csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak
keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől, és a
bánattól, hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda?
JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass
egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom!
Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó
- persze borsos áron - kártyát, amit mindenkinek kötelezően kellene
hordania, és ha a rendőrök (vagy egy külön erre a célra felállított
járdaőrség!) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis
járdázik, annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya!
Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom,
még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami
pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám! ****

****

Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást! ****

****

P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában! **** "
törökgáborelemez 432. Hardball 2012.01.24 01:33:00
Még nem ért a feléhez sem ez a parlamenti ciklus, ráadásul elméletileg éppen a téli csendes pihenőjét tölti a törvényhozás, de már most akkora a csatazaj, olyan hangerővel és intenzitással zajlik a küzdelem, hogy el sem tudom képzelni, mi lesz itt a választáshoz közeledve.…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
gabesz: 2012.01.18 10:05:38
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..