Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunsly

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héttel ezelőtt megkérdeztünk Titeket Instagramon és Facebookon, hogy ha változtathatnátok egy dolgot Budapesten, akkor mi lenne az? Szerencsére sokak fantáziáját megmozgatta ez a kérdés, így mi is rengeteg izgalmas választ olvashattunk. Volt azonban öt olyan „kívánság”, ami jóval gyakoribbnak…..
hunsly 2018.10.04 02:57:55
@élhetetlen:
1, Budapestnek kiváló a tömegközlekedése. Mármint ellátottság szempontjából Villamos azért erős túlzás lenne. Régóta vannak trolik és mostanság már elektromos busz is elérhető. Csodálkoznék ha belvárosban a megállók kilométerekre lennének egymástól.
2. Amíg rogyásig van a belváros autóval addig a fának nincs helye sajnos.
3. Gondolom az író sem gondolta komolyan hogy lezárna több hidat, főleg tömegközlekedéssel együtt.
5. Legtisztább városokban még ennyi sincs. Kultúra a kulcs.
6. Sajnos BP-n most annak sincs helye aki fizetne. Ezeknek az embereknek segítségre lenne szükségük. Egy részük biztos visszaintegrálható lenne.
Már több bejegyzésben foglalkoztam a jövendőbeli 5-ös metrót és környékét érintő teendőkkel. Ez a beruházás a jelenleg a semmiben végződő HÉV-vonalakat kötné össze a város alatt, ezáltal egy új hosszanti kapcsolatot adva az ingázóknak. A Csepeli- , a Ráckevei-, és a…..
Négy hónapja került ki Szabó Viktória posztja a Facebookra, amin az Akácfa utcát teljesen élhetetlenné tévő taxiskaraván látható. Azóta felpörgött a turistaszezon, így a VII. kerületi lakók és arra keveredő budapestiek a címben szereplőnél csak durvább szavakat használnak...
Az elmúlt 30-40 évben az autózás annyira fontossá vált nagyon sok honfitársunk életében, hogy már elképzelni sem képesek az életüket a mindennapos autóhasználat nélkül. Autó nélkül nem lennének képesek gyereket nevelni, vásárolni, eljutni a munkahelyükre vagy éppen szórakozni járni. Nincs ez így…..
A Nyugati pályaudvar, Podmaniczky utca és Ferdinánd híd által határolt terület nagyjából hét hektárt tesz ki. Itt épült volna meg a kormányzati negyed magántőkés beruházásban 34 milliárd Ft-ért. Szépen ki is írták a pályázatot annak rendje módján. Hirdettek is nyertest.…..
hunsly 2013.12.30 12:53:19
Múltkori citis történetünkben el akarták hajtani naiv ügyfelet, mert számlát akart megszüntetni. A jelek szerint viszont nem ez volt a baj, az agysérülés általános az ügyintézőik körében. Naiv ügyfél online igényelt hitelkártyájáról 2 hónap alatt derítették ki az okosok,…..
Egy finom üdítő házilag? Igen! Ne költs ízesített ásványvizekre, készíts valódi gyümölcsös, adalékmentes, hűsítő, karcsúsító italt: ízesített vizet! Szomjoltó, finomabb, mint a bolti, így a család és a vendégek körében is sikert arat. Cukor nélkül készül,…..
Legalábbis jó esély van rá. Terézváros önkormányzata ugyanis a közelmúltban nagytakarítást rendezett a Nyugati téren, ami biztos feltűnt az arra járóknak, mert nem csak kipucolták az egészet, de újrafestették és növényekkel ültették be a virágládákat is. Az esemény…..
hunsly 2013.06.05 18:44:37
@Dr Milton: Vagy legalább módosíthatnák a külsejét. Szerintem a Felszínre nem szükséges annyi hely mert úgyis mindenki a felszín alatt közlekedik. A felszín alatt részt kellene napfényesebbé kellemesebbé alakítani. Lehetne olyan mintha Westend-et hosszabbították volna meg. Ilyet még én is össze tudnék kattantgatni. :P Szabad a pálya: maps.google.com/?ll=47.509919,19.056024&spn=0.000674,0.001161&t=h&deg=180&z=20
hunsly 2013.06.06 16:39:15
@Jerofejev: Miből gondolod, hogy az én elképzelésem neon alagúton alapszik? Ha nagyon szertenéd/szeretnétek összedobhatok én is egyet, hogy mire gondolok. ;)
Libertarian Katasztrófaközelben 2013.06.04 00:00:00
Rengeteg dolog van, amit nem értek az emberekben. Van például az a pillanat, amikor élőhelyet választ magának valaki, hosszasan bámulja a térképet, alaposan válogatva az ingatlanhirdetések alapján szóba jöhető helyek közül. Hosszas tanakodás után talál is magának egy pöpec kis…..
hunsly 2013.06.04 20:47:22
@zsg?: Ami átszakadhat, az át is szakad.
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Toshi Fukaya olyan rajzszöget alkotott, melyet akár zsebben is hordhatunk, de a fiókba is nyugodtan beszórhatjuk doboz nélkül: nem fogja véresre szúrni a kezünket. Igaz, az eredetileg "szögegyszerű" eszközből egy viszonylag bonyolult, többféle anyagot ötvöző "készülék" lett. A…..
Susan Stockwell munkája rengeteg formát ölt, az apró műveken keresztül a nagyszabású installációkig, szobrokig, rajzokig és kollázsokig terjed, és leginkább ökológiai, geopolitikai kérdéseket feszeget. Ehhez mérten az alkotásaihoz felhasznált anyagok között is számtalan…..
     ..
hunsly 2011.10.12 17:58:43
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
hunsly 2011.07.04 21:20:16
@Din Serpahis: Hát nekem is nagyon hiányzik. Legnagyobb SF-et hagyták ki, pedig ott volt bőven válogatni való.
hunsly 2011.07.04 21:21:38
@Din Serpahis: Hát nekem is nagyon hiányzik. Legnagyobb SF-et hagyták ki, pedig ott volt bőven válogatni való.
Valójában minden az Apollo-11 holdra szállásával kezdődött. Egy titkos fedőakció, aminek rejtélyes szálai a mai napig nyúlnak - bizony, egyre inkább közeledik június 29-e, a magyarországi premier napja. És ezzel párhuzamosan egyre izgatottabbak vagyunk. Friss képeket mutatunk A…..
Depeche Mode – Policy Of Truth (DJ Tripp Club Edit 2011) [mp3] Tripp frissített egy kis oldschool DM-et..
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
hunsly 2010.09.10 09:33:48
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..