Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citydevil

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt már írtuk itt a Lángoló Gitárokon, több más zenekarral (például a Guns N' Rosesszal) egyetemben idén áprilisban a Red Hot Chili pepperst is beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a zenekarok aktuális és nem aktuális tagjai egymás…..
Többheti kórházi kezelés után, pénteken hazatért londoni otthonába George Michael, aki saját szavai szerint épphogy túlélte súlyos betegségét. A 48 éves énekes világsztárt november 21-én szállották be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és hírek szerint egy ideig…..
Félti a pénztárcáját a Metallica és egyre több nagynevű zenekar, ezért fontolóra veszik a közeljövőben az európai turnézást, a meglévő naptárjukat pedig átszervezésekkel igyekeznek anyagilag racionalizálni – írja a Portfolio.hu a mértékadó Wall Street Journal amerikai…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Elindult hát a Scorsese fémjelezte, friss Emmy-díjas gengsztersorozat második évada. Meglehetősen sok negatív kritikát olvastam róla ahhoz képest, hogy nekem alapvetően tetszett - elsősorban a színészi játék, a korhű hangulat és a lassan hömpölygő történetvezetés miatt. A…..
citydevil 2011.09.30 16:22:56
Április 13-án felkerült egy közlemény a Tankcsapda honlapjára, amiben elismerik azt a régóta terjedő pletykát, hogy a fesztivál történetében először nem lépnek fel a Hegyalján, illetve a tokaji bulin kívül sem a szegedi SZIN-en, sem a székesfehérvári Fezenen nem lesz…..
citydevil 2011.04.17 20:40:50
@Diplo-mata:
Ha jó együttesekre vagy kíváncsi,akiket valóban érdemes a maguk közegében megnézni,akkor ne fesztiválokra járkálj,hanem merészkedj le a klubokba,ahol a valós zenei élet zajlik.Minden fajta sznobizmustól mentesen állítom,hogy az elmúlt évek legjobb koncertjeit rendre kis klubokban láttam,mind hazai,mind nemzetközi szinten.Persze ki-mit szeret.Akinek jó a populáris,kommersz az nyilván tolong a nagyszínpad 30ezres forgatagában.Vannak üde kivételek,mind pl.tavaly Faith No More vagy idén a Motörhead,de nem ők vannak többségben.Lásd a Slayer/Megadeth is hatalmas bukta volt.Ha ezt egy 2000-es klubban rendezik(ami jelenleg nincs)az év bulija is lehetett volna a Slayernek köszönhetően.
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
citydevil 2011.04.09 15:08:46
@Dankó Gábor: a sok Kanadai meg Amcsi dátum közt nem világlott az a pár EU-s,így akár még jöhetnek is.
Szerintem nem alázza le magát egy "jegyzett" fesztivál,kamu híradásokkal.Lehet még szervezés alatt áll.Az,hogy a banda honlapján nem írják,egyáltalán nem bizonyít semmit.
Személyes tragédiám,hogy ha jönnek,ha nem,nem láthatom őket,mert MAstodon mindenekelőtt,több nap meg nem fér bele.
citydevil 2011.04.09 16:10:28
@E.S.P: ha jobban skubizod,láthatod,hogy a szombati főzenekar időpontja üresen tátong.Te magad számoltad ki,hogy 16.-a lehetne,valszinűleg az is lesz.
citydevil 2011.04.09 18:49:01
@norbert hellacopter: Hát a Nevermore-t és tárait én sose nem szerettem.Amúgy meg az un "celebek" közt Robi egy üdítő kivétel.Arról nem is beszélve,hogy felháborít,hogy senki nem tud már leírni úgy szubjektíven egy koncertbeszámolót,hogy ne szednék ízekre.Bár Dankó Úr engem is felbaszott agyilag a Kyuss élménybeszámolójával:-D
Norbikám,senkiháziak kezében van a popszakma,tudjuk jól!
Évek óta nekünk kéne vésni a koncertbeszámolókat.Hiteles,objektív,ingyen:-D
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
citydevil 2011.03.07 12:41:19
@VUVUZELLANÉNI: Mivel feltételezem,hogy életedben nem álltál ki senkiért és semmiért azt javaslom,hogy próbáld ki.
Amiről te beszélsz,arról fogalmad sincs,mert nem éled meg.Csak olvasod,nézegeted a fényképeket.Állj fel,menj ki,ne a gép előtt oszd az észt.Beszélgess,láss,tájékozódj a való életben.ne innen,mert csak arra jutsz,hogy nevetség tárgya leszel/maradsz.
citydevil 2011.03.07 13:01:14
@Radiohead82: Yeah,magam sem fogalmaztam volna szebben.
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
citydevil 2011.01.24 13:53:52
@gastro vazze: a vicc szó mond neked valamit?
írd be gogliba,meg fogsz lepődni te kis dákóslukkoló.
citydevil 2011.01.24 14:08:02
@gastro vazze: bocsásd meg figyelmetlenségem.vigasztaljon,hogy nem adok a formára.az olvasóra bízom,miként értékeli hozzászólásom.de az,hogy élből lehülyézel kicsit bassza az agyam.nem vagyok egy hardcore kommentelő,pont azért,mert mindig akad valaki,aki mindent jobban tud és nem érdekli más véleménye,ezért nincs is semmi értelme.
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
citydevil 2010.12.08 14:32:43
@A fideszes Járai jól becsapta CIG részvényeseit!: Te egy igazi balfasz vagy.Gondolom buzi is és alapfeltétel,hogy ezzel a hozzáállással minimum félig zsidó.Remélem éjjel-nappal reszketsz,hogy mikor áll meg a ház előtt a páncélozott Volga.Tudod 8 évig szoptuk a faszt a hozzád hasonló surmó buta köcsögök miatt.Most egy kicsit vonuljatok háttérben,kussoljatok.
A VV meg monnyon le,ez egy fosszar,agyatlan gyökereknek.
2008 egyik legjobb koncertjét adta a Helmet az A38-on, a közönség rendkívüli lelkesen fogadta a csapatot, amit a zenekar is meghálált. Hogy ez a különleges este nem csak illúzió volt, azt a Page Hamilton által vezetett csapat a Seeing Eye Dog című lemez speciális kiadásával is…..
citydevil 2010.11.27 16:25:35
@kabir bedi: :-))) Ilyen interjúkat szívesebben olvasna az ember.A sok mellébeszélés helyett csak a tutit.

Ettől függetlenül a Helmet mindig is egyenlő volt Page-dzsel.Tényleg mind1 ki a másik 3.
Lady Gaga @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.07. Szikrázó mellek, férfiszerelem és még MTV-díjátadás is volt Lady Gaga Budapesten adott kétórás koncertjén, amivel bebizonyította, hogy miért ő a popkultúra jelenleg egyik legfontosabb jelensége. Az is jó, hogy Lady Gaga…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
 Tényleg jópofa, aranyos, fricskája pártjainknak és görbe tükre a magyar politikának, de ha a T. választónak kettővel több agysejtje lenne, mint általában egy csirkének, akkor észrevehetné az utóbbi húsz év legnagyobb politikai megállapítását, amit a Kétfarok…..
Crowbar @ Wigwam, 2010.07.04. Anno a kultiplexes Crowbar-koncert résztvevői első kézből tapasztalhatták meg, mit érezhetett az a kohász, akit munka közben értesítettek a Kőbányai sörgyár felszámolásáról. A New Orleans-i culágerdoom (népies nevén sludge) királyai azonban az…..
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
citydevil 2010.06.23 15:00:45
@ddrum77:
Innen nézve,Mo-ról valóban soknak tűnhet,de a Rise Against egy elég nagy zenekar odaát,sőt tőlünk nyugatra is.Pár éve Bécsben sosem látott tömegnyomor volt az Aréna nyitott részen,4 ezer ember volt és kurva jó hangulat.A dollár-forint árfolyam és a 900 eladható jegy miatt volt ennyi + nem sok ország mondhatja el,hogy klubba tudja csábitani az előszeretettel fesztiválokon haknizó Rise-t.
De szemmel láthatólag élvezték és én is inkább szeretem a klubbulikat,mint a sportcsarnok vagy stadion bulit.
Minden emlékezetes koncertet kis klubban láttam,sosem fesztiválon vagy arénában.
Nem volt olcsó,de nem éreztem átverve magam,nem úgy mint megahalál és talicska után.Nem volt rossz egyik sem,nem is tudom mit vártam,de nem azt kaptam.
Jelen pillanatban attól zeng a rockvilág, hogy a nyolcvanas évek nagy thrash négyese, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax együtt turnézik. Ennek a felállásnak a felét a magyarok is megkapják, illetve kapták a Metallicát májusban, most vasárnap pedig a Megadeth látogat a…..
citydevil 2010.06.21 14:16:13
@Father Merrin: köszi az infót.Szétbaszott az ideg,hogy nálunk sehol nem nyomják,erre tessék.a szépséghiba csak a benzin+autopályamatrica+4500ft-os belépő+enni-inni való kifizetése.Igy inkább megvárom dvd-n.
Dropkick Murphys @ Brixton Academy, London 2010. április 18. A Brixton Academy impozáns csarnoka a hetvenes évek elejéig moziként, kisebb nagyobb szüneteket követően ’81-től pedig koncertteremként működik. A lejtős padlójú nézőtéren elszórva több helyen is korlátok…..