Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mudpach

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem olyan, mint az Óz a nagy varázslóban beleesni egy sötét és ismeretlen lyukba. Inkább olyan mint Harry Potterként kapni egy varázs-szemüveget: hirtelen minden perspektívába kerül, része leszel egy titkos világnak és a varázs szemüvegeddel pontosan át fogsz látni embereken, helyzeteken. A…..
Josh Sapan, az AMC főnöke azt mondta egy konferencián, hogy alaposan megvizsgálták a lehetőségeket, és az igazén sikeres tévés franchise-ok 30-40-50 éven át is képernyőn maradnak, és a The Walking Deadben ez a lehetőség bőven megvan. Még mielőtt: NEM azt mondta, hogy az alapsorozatból kapunk 30-40…..
Számos tévhit kering az interneten, illetve terjed szájról szájra azzal kapcsolatban, hogy ingatlan vásárláshoz kapcsolódóan kell-e, mekkora összegű és kinek kell adót,- illetéket fizetnie. Mai cikkemben a kérdéskör legfontosabb válaszait kívánom leírni. I. Vevői oldalon megjelenő…..
Nem véletlenül utalták a szeptemberi családi pótlékot már augusztusban. Hogy legyen miből finanszírozni az ingyenes oktatást. Ingyenes tankönyv négyezer, másolási díj, amiből illegálisan másolják a szerzői jog által védett tananyagokat, mindenki hozzon egy csomag papírt, plusz papírzsbkendő, WC…..
Ilyenkor, szeptemberben készülnek a legjobb csalamádék, mikor már kapható édes hagyma, és olcsó édes paprika. Uborka és fehér káposzta már jó ideje van a piacon, de a káposztának nyáron, és kora ősszel nincs különösebben kiemelkedő íze. Érdemes megvárni, amíg a többi alapanyag összességében a…..
Aki a cím alapján azért kattintott a bejegyzésre, mert megtudni reméli, hogy a megbolondult posztoló hol és mikor osztja szét vagyonát mielőtt lemondva e világ hívságairól remeteként keresi az élet értelmét, az haladjon tovább. Az igazság az, hogy a Teremtő földi pályám megfutását azzal könnyítette,…..
Josh Malerman elsőkönyves íróként mutatkozott be a Madarak a dobozban (Bird Box) c. thrillerjével, és túlzás nélül írom-mondom, hogy zseniális regénnyel debütált. A számunkra egyébként is kifejezetten izgalmas dolgokban utazó Fumax is ezt a regényt választotta thrillersorozatának első darabjául...
Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható…..
László nyert, legutóbbi számláján ugyanis csak 12,36 forintot kell befizetnie a havidíj helyett, de már előtte is voltak furcsaságok: Hogy könnyebben érthető legyen, annyit megírnék előre, hogy a Telenornál van egy havonta 2790 Ft-ba kerülő előfizetésem, ehhez jönnek még az…..
  1 év után   - még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van  az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt  akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét  csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve  vagy…..
Meseszoba Ujjlenyomat képek :) 2013.12.15 16:34:08
nagyon egyszerűen csinálhatunk kedves képeket, vagy üdvözlőlapokat ajándékba. Csupán az ujjacskákra van szükségünk hozzá és pici utómunkálatra. Íme pár ötlet: Ha már papíron begyakoroltuk, tehetünk díszekre is egy-egy nyomatot: és ha már úgy is befestettük…..
mudpach 2013.12.17 14:13:47
Két bőrönddel és egy szótárral vágott neki Japánnak Maya, aki aztán gyorsan rájött, hogy utóbbinak nem sok hasznát veszi. Posztja tulajdonképpen pillanatfelvételek sorozata arról, milyennek is látja egy 1998-ban egy évre érkező, de azóta is ott élő európai ezt a számunkra…..
mudpach 2013.07.29 18:01:40
Erőteljes elvárás érezhető a társadalom és a kismamák részéről, miszerint apuka legyen bent a szülőszobán, ezzel is kifejezve, hogy felelősséget vállal születendő gyermeke iránt. Az apukák szeretnének eleget tenni eme "kötelességüknek", kezdettől bizonyítva…..
Savanyúcukor papírjával zörgő néni? Szakadt farmeros bölcsész? Hangosan kommentáló alak? Ruhatárban tolakodó fazon? Vagy éppen a színházi köhögőbajnok? Önt ki irritálja a legjobban? Mi összegyűjtöttük, kik mennek az agyunkra nézőtársaink közül. Kihagytunk valakit? Írja…..
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
mudpach 2013.06.04 13:16:29
A. tudományos érdeklődéssel követi az egyik Spar akciós polcának életét, de a szupernek kikiáltott ár csak nagyon ritkán olcsóbb, mint normál esetben: A Spár áruházakban gyakran találkozhatunk a Szuper Ár felirattal. A polc sor végén általában az akciósnak szánt termékek…..
Kockalány konyhája Kincsre leltem 2013.05.14 22:14:22
Tele van a könyvespolcom jobbnál jobb szakácskönyvekkel, de valamiért inkább csak a lakás díszei, ahelyett, hogy használnám őket. Felgyorsult világunkban egyszerűbb dolog beírni a keresőbe, amit főzni szeretnénk, és már jönnek is fel a végtelen számú találatok. Pedig milyen…..
A hét bloggere Kulisszatitkok 2013.03.23 18:24:17
A héten az Otthon, édes blog szerzőjével, Kitzinger Szonjával beszélgettünk. A blogon mindenről olvashatunk, ami lakberendezés, design, fotózás, építészet, utazás. Tovább is van, mondjam még? Első posztod a papírhajó flottáról nem éppen egy bemutatkozó szöveg –…..
Néhány napja indítottuk új rovatunkat, melynek első részében a "Don Draper" stílusról írtunk és amely számunkra is meglepően nagy sikert aratott. Ezért nem is kétséges, hogy folytatjuk az egyes hajtrendeket bemutató rovatunkat, melyben ezúttal az "Undercut" fazont mutatjuk be. A…..
VegaLife Őszi zabkása 2012.10.27 18:08:12
Az a jó a "kása"reggelikben, hogy mindig az adott évszaknak megfelelő gyümölcsökkel lehet változatossá, különlegessé tenni. A zabkásában pedig az a nagyszerű dolog, hogy gyorsabban elkészül, mint egy kevésbé értékes étel, a tejbegríz. Persze ez utóbbit sem vetem meg, mint…..
A napraforgót az észak-amerikai indiánok kezdték el termeszteni, majd Oroszországba került, ahol előállították első hibridjeit. Megtalálta a visszavezető utat is a szovjet pogromok elől menekülő farmerek zsákjaiban. Amikor a napraforgó a világ egyik legfontosabb koleszterinmentes…..
mudpach 2013.01.21 11:25:00
@VegaLife: már találtam is, babpástétom is igen kecsegtető, de még nem volt időm végigbogarászni a blogot, amihez gratulálok, el is mentettem a kedvenceim közé:))
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
mudpach 2012.11.06 16:50:01
@ekat: remélem, visszavitted a farmert! A Promod, Camaieu szemrebbenés nélkül bármit visszavesz, én szezononként cserélem ott a táskákat, mert hát műbőr a szentem, és nem kell neki egy hónap, hogy a füle itt-ott repedezzen. Na, én az ilyet nem őrizgetem, hanem blokkal együtt irány a bolt, és levásárolom. Sőt, ha nagyon nem találok semmit, kérem a pénzt.