Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrispetty

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan hamar odaértem, hogy volt időm gondolkozni. Pl azon, hogy, hogy lehet az, hogy tegnap délben pizzát kértem, és este mégis teljesen depis hangulatba kerültem? Ezek szerint nem mindegy milyen pizzát eszel, és talán az se mindegy, hogy kivel, kikkel? Ma ott lesznek! Jutott eszembe, és…..
Megannyiszor elgondolkoztam azon, hogy töröljem e az előző bejegyzésem, de nem töröltem... Baj-e, nem baj-e? De már túl sokan elolvasták ahhoz, hogy megsemmisítsem. Pedig akkor még nem is tudtam mindent... A vasárnapot aranyba kéne foglalni reggel7től éjfélig. Tény, hogy…..
mert tegnap baromira eleste, mert elfelejtettem befizetni egy csekket, és mert nem úgy alakulnak a dolgok már megint, ahogy kéne..*basszus*..
csak azok a kiba feladatok nem sikerülnek amik a zh ban lesznek, és fszomért kellett kitalálni h deriválás legyen a beugró, tok deriválni de nem ekkora nyomás alatt, valamelyik buzi krumplit úgy is elfelejtem, á faszomfaszomfaszomfaszoooooooooooooooooooooompicsábabaszkielmegyek…..
the later the better...I quess. mindenesetre vannak az életben nagy rátalálások. mikor angyalokkal játszadozol a felhők közt és szivárványból készült csúszdán csúszol bele a cukormázas boldogságba. várhat bárki is többet ennél egy zenétől? nemhiszem... katt_ide bogdi a falnak…..
Kicsi és naív koromban sokkal másabb képem volt a világról, mindent olyan idealistán láttam. Amikor még óvodás, általános iskolás voltam, hittem a tökéletes emberekben, családban, barátokban, hittem abban, hogy az emberek számára mindenütt ugyanolyan a nemzeti ünnep, mint az…..
Tudom, hogy most a legtöbben az utazásos posztot várják, de haladjunk időrendben.Február 20-án könyvosztással megkezdődött a második félév. Én továbbra is maradtam a négyes csoportban. Ez úgy történhetett meg, hogy átszámozták a csoportokat. A lényeg az, hogy szintet léptem,…..
A legnagyobb pöcs kategóriában jelöltek a következők: csibiur, csini, csibó, csipajpempő, tündérmackóés az Oscart kapja: jánoscsináltam videót, aki nem szereti a coldplayt annak unalmas lesz, de aki nem szereti a coldplayt az kérdem én milyen ember? csókiPillangók &…..
nos elég kényszeredett helyzetben érzem magam, hiszen olyan komoly tervekkel fogtam hozzá a blog írásnak, mint még soha. és viszont, mint mindig megint elkényszerülök vetni ezeket, de mit csináljon az ember, ha van 2 szabad órája egy gépterremben, és ahelyett, hogy get to shopping a…..