Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iNeZ

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
iNeZ 2010.04.22 15:07:43
@CTZ78: Puding vagy! Mér nem jössz ki velünk! :-D
iNeZ 2010.04.22 15:16:40
@CTZ78: Kár! Mondjuk hónap vége felé járunk az igaz! De baszki, hogy nincs egy bevállalós újvárosi se rajtunk, na meg a Zsókán kívül :)
iNeZ 2010.04.23 08:43:42
@lakota: Köszi! Ma reggeltől Te vagy a legjobb barátom!!!! :-D
A mérkőzés előtt sem volt titok, hogy Horvátország nem a legerősebb ellenfeleink egyike. Ez a találkozó azt a célt szolgálta, hogy a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni. Elsősorban természetesen a támadójáték elemein volt a hangsúly, bár a harmadik harmadban több…..
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
Saját meccs híján vendégségbe járok - bár már mintha otthon... :)Büszkén feszítettem a lila sálamban, a harmadik harmadban ráadásul már a fő újvárosi szurkerhelyen, a felezővonalnál... Mi több, szólt olyan nóta is, amivel teljes szívből tudtam azonosulni (pl. a…..
A novemberi Pannon Hoki Kupa előtt egész héten táborozik a válogatott, Ted Sator már hétfőtől itt lesz, munkáját Glen Williamson és Énekes Lajos segíti. A gyakorlás a Mol ligás hokisokkal kezdődik, kedden csatlakoznak az EBEL-es fiatalok, szerdáig mindenki befut. A stáb jeges és…..
iNeZ 2009.10.10 18:09:13
@captain spagetti: Nagyon jó felvetés!!!! :-D
Csatlakoznék!!!Én is szeretnék a végén, majd egy teljes listát, ha megoldható.
Előre is köszi!
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
iNeZ 2009.04.18 17:13:14
@1116001:

Áhhh köszike!!!
Így már értem az egészet, mindig tudtam, hogy az a bajom, hogy túl magyar aggyal gondolkodom... :))
Vagy lehet, hogy mégis szőke vagyok titkon :)))
A pálinkázást meg komolyan írtam, nálunk lesz néhány liter..., csak az a kérdés, hogy mikor nem kell vezetnem, mert Luzernig is el kell menni valahogy.
Mégegyszer köszike a felhomályosítást... :)
iNeZ 2009.04.22 09:09:47
@Zotya78:
Szia!

Mi 26-án éjfélkor indulunk Dunaújvárosból 4 autós (16 fős) konvojjal. Körülbelül 2-3 óra körül leszünk Hegyeshalomnál, elképzelhető, hogy útközben összefutunk valahol! Minket nem lesz nehéz megtalálni, mivel zászlók, sálak az ablakokba, és 16 hoki mezes ember a kocsikba :-)...
Én is remélem, hogy útközben összefutunk egy-két magyarral...
Még 3 nap az indulásig.... HAJRÁ MAGYAROK!!!!FOGLALJUK EL SVÁJCOT ;-)
iNeZ 2009.04.22 21:48:19
@Zotya78:

A felvetésed jogos! :-D
Igaz csak azért, mert én elírtam az indulást, mert ha éjfélt írok, akkor az még 25-e és nem 26-a. :-D
Magyarul útközben (mindketten odafelé)elvileg össze tudnánk futni valahol a sógoréknál, ha egy irányba mennénk...
Szóval csak félig vagyok hülye, mert azt levettem, hogy pár óra csúszással indulunk, csak az éjfél miatt rossz napot írtam. :-D
Amúgy nektek is jó utat és jó szurkolást!
"Gratulálok, hogy a magyarok ott lehetnek az A csoportos világbajnokságon. Eddig nem sokat tudtam a magyar hokiról, az elmúlt években elért eredményekre azonban mindenki felfigyelt a sportágban" – jelentette ki Jari Kurri, a finn válogatott csapatvezetője a két…..
iNeZ 2009.03.31 15:50:37
@1116001: Bocsi, de a maci dobálós résszel nem értek veled egyet, hiszen azt sem kéne elfelejteni, hogy a macik a beteg gyermekeknek mennek és az, hogy valaki pár évesen súlyosabbnál súlyosabb betegségben szenved, az sem kisebb tragédia szegény Csicsó halálánál. Másrészről én úgy gondolom, hogy Gábor sem akarná, hogy ne a kiírtak szerint történjen a maci dobálás, hiszen ő egy önzetlen ember volt és biztos a gyerekeket helyezné előtérbe. Ezeket, azért a mély gyászunkban ne felejtsük el.
Hétfőn három órakor találkozott a válogatott keret, öttől megtartották az első edzést. A teljes edzői stáb befutott, Pat Cortina Németországból, Diego Scandella Svájcból. A stáb magyar edzőjével, Énekes Lajossal beszélgettünk az edzés után. A három franciaországi…..
iNeZ 2009.03.31 12:03:24
@jegib: Tulajdonképpen van igazság abban, amit mondasz, hogy ha ezek a srácok nyertek legyen ők ott, DE!
Azért - minden tiszteletem mellett a kiöregedő játékosoknak - egy "A" csoportos világbajnokság mégsem egy "jótékonysági kirándulás"... Ha már egyszer nagy nehezen sikerült kijutnunk oda, ahova csak álmainkban reméltük, meg kéne próbálni ott is maradni egy darabig. Az én szerény véleményem szerint az a szomorú, hogy ezt tudniuk kellett volna azoknak a játékosoknak is, akikről most a vita zajlik és a szezon folyamán kicsit jobban oda kellett volna tenniük magukat, hogy a teljesítményük alapján jussanak be a válogatottba és ne azért, mert "hát ők ott voltak Szapporóba, jövőre meg már úgyis abbahagyják". Nehéz kérdés ez főleg, azért mert mi szurkolók mindig nagyobb elvárással készülünk egy ilyen eseményre, mint ami a körülményekhez képest reális lenne. Másrészről valószínűleg senki sem lenne boldog attól, ha egész életében küzdött egy álomért, aztán az álom kapujában egyszer csak valaki azt mondaná, hogy bocs, de Te itthon maradsz. Igazából erre lehet nincs is igazságos megoldás, mert mindenki a saját kedvencét szeretné látni a válogatottban, főleg úgy, ha esetleg az Ő idei teljesítménye jobb volt, mint egyes válogatott játékosoké. Na és arról nem is beszélve, hogy néhányunknak az fáj, hogy játékosok úgy kerültek ki a keretből, hogy még jégre sem léphettek és azért ezt lássuk be: tényleg nem egy igazságos döntés. Szóval szerintem nem gyűlölködés a vita okozója, hanem az, hogy vannak itt igazságtalanságnak tűnő dolgok, amelyekre valójában lehetséges, hogy nincs is megoldás.
Mindenesetre én ott leszek Svájcban és minden tőlem telhető energiával fogom hajtani a MAGYAR VÁLOGATOTTAT, akárkik is lesznek a tagjai.
Remélem nem bántottam meg senkit, csak a fenti hozzászólások után belőlem is kikívánkozott a gondolat.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Történelmi videósorozatunk legizmosabb darabjához érkeztünk. Közel 55 perces filmet ajánlunk, amelyet a Dunaújvárosi Tv készített 1996-ban. A felvétel végigköveti az első újvárosi bajnokcsapat útját az aranyéremig. Interjúk, a két BS-beli döntő összefoglalója, Farkas…..
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
iNeZ 2009.03.07 00:05:06
@peet: Akkor végre megegyezhetünk abban, hogy én sem a volánt akarom fikázni, hanem nekem legalább akkora csalódást okoz a teljesítménye, mint ahogy neked. Tudod nagyon remélem,hogy valahogy összekapják magukat a VB-re a fiaitok, mert a svájci jegyek itt pihennek polcomon és ott ennél sokkal jobbat szeretnék látni.
iNeZ 2009.03.07 00:20:21
@fehérváricsabi: Az elfogulatlanság részt már nem neked szántam, ami abból szerintem kiderül, hogy direkt kihagytam egy üres sort a neked szánt mondandóm után.
"és mielőtt jönne a szöveg,hogy há de nem is vótá kint mit ugatsz" ezen mondatod, amennyiben nekem szántad, sajnos nem tudom értelmezni, mivel véleményem szerint nem ebben a stílusban írtam neked eddig sem, és ezután sem fogok, abban biztos lehetsz. A vitánk sajnos meddő, tekintettel arra, hogy szerintem nem igazán érted a mondandóm lényegét, de negyed 1kor ezt már nem szeretném bővebben kifejteni, ha nem haragszol meg ezért. Bocs, ha a korábbi véleményem kiverte nálad a biztosítékot, de sajnos azt továbbra is fenntartom, hogy a volántól egy egész hokiszerető társadalom nem ezt a teljesítményt várta. Sajnálom ha ezzel a véleményemmel sértek másokat, de ezt ma nem csak "elfogult" újvárosiaktól hallottam, hanem a többi csapat szurkolóitól is.
iNeZ 2009.03.07 00:32:27
@celebesz: Grat nektek! Örülök, hogy a végére összejött, miután hazaértem én is küldtem át a pozítiv energiákat ;-)
Este megkezdődnek a magyar bajnokság elődöntői. Fejér megyei a Fejér megyeivel, negyedik kerületi a negyedik kerületivel harcol a döntőért. Mától erőltetett menetben, két nap mérkőzés, egy nap pihenő ritmusban folynak tovább a felsőház küzdelmei.A Megyeri úton este hatkor…..
iNeZ 2009.03.05 15:07:51
@celebesz: Akkor szólj a fiaitoknak, hogy az első 4. percben varrjanak be 4-et, mert szerintem nekünk nagyobb szükségünk lesz azokra a bizonyos energiákra! :-D

HAJRÁ DAB! Gyerünk Lilák! ;-)
iNeZ 2009.03.05 22:45:14
Sajnos az elején egy kicsit félve álltunk hozzá a játékhoz, de a második harmadra már sikerült kicsit összeszednünk magunkat még ha ez az eredményen nem is látszik. A volán sokkal jobban játszott, azért kivehető volt az osztrák és a magyar bajnokság közötti különbség. Ami viszont nagyon tetszett az az volt, hogy a látható különbség ellenére is mindent megtettünk azért, hogy megpróbáljuk szorosság tenni a meccset! Remélem a hibáinkból sikerül holnapra valamit tanulni és szorosabbá tesszük a meccset.
Más: A következő pár soromat a JT-nek szánnám.
Először is gratulálni szeretnék Árkovics Miklósnak, mint a JT elnökének, hogy a szezon eddigi leggyorsabb mérkőzésére sikerült odaküldenie a Magyar Jégkorong Bírók leglassabb játékvezetőjét Ince Miklóst, aki egy OB II-es meccset is csak nagyon nehezen tud végigkövetni. Hozzáteszem NEM A JÁTÉKVEZETŐ miatt kaptunk ki, de Ince mai működése egyszerűen minősíthetetlen volt. Nagyon jó lenne már, ha a magyar hoki fejlődéséhez a magyar játékvezetők is hozzájárulnának azzal, hogy némileg hozzáfejlődnek a játékhoz, mert így csak tönkreteszik azt.
@OliBLOOD: Nem tudom ti hol álltatok, de mi a kapu mögött nem hallottunk semmilyen szitkozódást, de persze lehet,hogy volt!Én úgy vettem észre, hogy mindkét tábor normálisan állt a szurkoláshoz, de ha mégsem így volt, akkor biztos a dobunk miatt nem hallottam semmit :-D
Péntek este kevesen gondolták volna, milyen fordulat következik vasárnap a Dab.Docler és a Ferencváros középdöntőjében. Mindkét csapat játékosainak teljesítménye nagyot változott, ellentétes előjellel. Így kedden mindent eldöntő ütközet jön…..
iNeZ 2009.03.04 17:15:56
@scottybowmann: Én is ott voltam a vasárnapi meccsen, és ott sem és még azóta sem értem, hogy 8-2-nél miért fájt nektek, hogy egy dunaújvárosi szurkoló a bírót szidja (megjegyezném, nem teljesen alaptalanul). A kisgyereket meg én kérem ki magamnak a nevében, mert fogalmad nincs kiről írtál...Talán több tiszteletet egymás iránt....A csapatod vasárnapi jobb teljesítményét sem ott a helyszínen, sem azóta nem vitatta senki. Azért azt meg remélem még meg lehet tenni a fővárosban is, hogy egy rossz ítélet után ne értsünk egyet a bíróspori ténykedésével, még akkor is (hogy a ti szavaitokkal éljek) "nem otthon" vagyunk. Köszönöm.
A rigai selejtezők után azt a kérdést tettük fel nyájas olvasóinknak, kit láttak a legjobbnak a magyar válogatottból. A szavazás a múlt hét végéig tartott. Egyértelműbb győzelem született, mint bármikor: közel hétszáz szavazónk 45%-a Ladányi Balázst jelölte. A Briancon és…..