Regisztráció Blogot indítok
Adatok
és Háccs

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főváros közismert építményeivel népszerűsíti magát egy külföldi pornóoldal – írta a Blikk. A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. Többek között ezeken a helyszíneken vették fel a…..
és Háccs 2012.05.22 13:05:52
@tusuanzen: kinek mitől áll fel, ugye.

én egyszer a Móricz Zsigmond körtéren (így hívják még? vagy Göbbels körtér?) láttam, ahogy egy leány egy kocsit tetején nyújtózkodik egy szál sunában.

érdekes volt azt (is) megfigyelni, hogy az emberek mennyire nem akarják észrevenni.

ez egyfajta kognitív disszonanciából fakadó vakság lehet: mindenki úgy tett, mintha nem lett volna egy pucér csaj a tér közepén. ha bikiniben lett volna, biztos megálltak volna sokan bámészkodni, így nem, mindenki ment tovább. ez annyira szokatlan volt, hogy nemlétezőnek tekintette az utca embere.

na ezért nem hívja senki ilyenkor a rendő...akarom mondani a pénzbehajtó hivatalt.
és Háccs 2012.05.22 14:08:37
@Jimbo75: tramszexuális pornó. (bocs.)
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
és Háccs 2011.12.27 17:57:25
@Tmcat: Bocs, de tényleg 0%-ot sikerült megértened a posztból. De legalább ez alapján a 0% alapján van véleményed a blogról, és ezt tartod is.
és Háccs 2011.12.27 18:45:12
@Béla Bácsi: "Ti, akik a Tilos Rádióban azt hirdettétek, hogy kiirtanám az összes keresztényt!"

Tökéletesen illusztrálod a szemforgató hazugságoddal azt a keresztényi erkölcsöt, amiről a poszt is szól. Igazi aljas csúsztatás, nálad az egyházi tanítás sem tudta pótolni azt az erkölcsöt és gerincet, amit otthon nem kaptál meg. Szegény maradtál.
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Ha már itt vannak az ünnepek és mindenki karácsonyi dalokkal ijesztget, akkor a tegnapi Punkkarácsony után vessünk egy – persze a teljesség legcsekélyebb igénye nélküli – pillantást arra is, hogyan viszonyul ehhez minden könnyűzene alapja, a blues. Vajon mivel készül az…..
Meglepő személycsere Észak-Koreában: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot (MTVA) eddig igazgató Böröcz Istvánt választotta propagandaminiszteréül az utód, Kim Dzsong Un.A világ legzártabb diktatúrájának új vezetője elmondta, az győzte meg Böröcz…..
és Háccs 2011.12.26 18:35:34
Mandiner blog Norvég minta 2011.12.26 08:01:00
    Szeretjük a norvégokat: a gyönyörű országukat, a kies tájaikat, az ódon alkotmányukat és királyságukat, görcsmentes hazaszeretetüket a pislákoló északi Nap alatt. Ezt még a nyomorult tömeggyilkos tette sem tudta megváltoztatni, hiszen ott is felcsillant a remény…..
  Történetének talán legabszurdabb napján van túl a modern magyar demokrácia. Annyi hajmeresztő dolog fért bele a magyar közélet egyetlen napjába, mint máskor egész decemberébe sem. Az igazság az, hogy nem gondoltuk volna, hogy az LMP új ellenállásából a…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
Vastagbőr Lehetőségek világa 2011.01.04 10:05:00
Fél éven át mi vagyunk az EU soros elnöke, erre az alkalomra készült egy vadonatúj országimázs-film."Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is…..
Üdv! Korábbi munkahelyem áldatlan viszonyait szeretném bemutatni Nektek. Egy - akkor jól futó - internetes hírportálhoz kerültem újságírónak. Első munkahely volt, örültem, hogy egyáltalán elhelyezkedhettem, nem törődtem a "formaságokkal". Munkaszerződést ugyan…..
és Háccs 2011.01.04 08:31:41
@Bellagio: na látod, csak egy jót akartál fröcsögni, gyűlölködni, belerúgni még egyet a nyomorult(ak)ba.

a rossz, tehetségtelen főnök ismérve ez a "de igenis van megoldás, én tudom, csak nem árulom el" meg a "nem érdekel, hogy hogyan, csak oldjátok meg", meg az ilyen bicskanyitogató, idegesítő dumák. onnan lehet tudni, hogy rossz, tehetségtelen és hülye az ilyen főnök, hogy az idegesítő lebaszásaihoz soha nem teszi hozzá a megoldást. ez ilyen egyszerű. szia.
és Háccs 2011.01.04 12:33:08
@Bellagio: tökéletesen életidegen, amit írsz, legalábbis, ami a magyar viszonyokat illeti.
vagy nem is. tudod mit? a magyar viszonyok életidegenek. itt nincs olyan, hogy van egy ötleted és megvalósítod. nincs olyan, hogy nincs pénzed, de elmész egy tanfolyamra. nincs olyan, hogy pénz nélkül képzed magad. és sorolhatnám. ehelyett van egyfajta adós-megélhetési rabság: pont annyit tudsz keresni, hogy vegetálsz. vagy kevesebbet.

annyit keresel és annyira ölik ki belőled a tisztességet és az embert, hogy kedved se legyen gondolkodni, hogy erőd se legyen előrelépni. pont annyira tudsz megélni, hogy nem tudsz tervezni. tervezni? minek, amikor nem számít semmi ötlet, tehetség, hanem az számít, hogy mennyire vastag bőrrel tudsz csalni, melyik aktuális párt mellé dörgölőzve. ez ma ez az ország. nem tehetség-alapú, nem tudás-alapú a kiválasztódás, hanem takonygerinc-alapú. ilyen ma a kiválasztódott magyar elit. egy rakás szar.

én évek óta azért gürizek, hogy végre örökre el tudjak innen húzni családostul. mert nem úgy megy ám, hogy kitalálod, és elmész. nem. annak megy úgy, akinek a segge alá teszik a lehetőséget. ehelyett úgy megy, hogy ahhoz is pénz kell, hogy kinyissam a pofám. hogy angolul meg tudjak szólalni, az nekem pénzembe került. hogy legyen 3 diplomám, az nekem pénzembe került. hogy elkezdjem egy normális országban az első hónapomat, ahhoz nekem pénz kell. hogy egyszer a saját álmomat valósítsam meg, ahhoz nekem előbb idiótákkal kell itt és most, szarért-hugyért foglalkoznom, hozzájuk és az ő általuk nyújtott "százhúszért" kell lehajolnom.

így hülyézd le a sok nyomorultat, akik igenis küzdenek 100. jelentkezőként arra az 1 db. munkára 120-ért. így fröcsögj 10 hozzászóláson keresztül, így nézd le őket.

úgyhogy szállj le a magas lóról, mert tudva tudom, hogy mindig az beszéli ezt a bullshitet, amit te, aki helyett megteremtette anyu-apu a kezdőtőkét. és ha ez így van, ha nem te kerested meg az első lépcsőt, amihez el sem jut itt a nyomorultak 90%-a, akkor meg egyszerűen fogd be a pofád.
és Háccs 2011.01.04 13:47:08
@Bellagio: köszönöm, hogy illusztráltad a hozzászólásom. igen, ez az a "sikeres" takonygerincű embertípus, akiről írtam.
Tisztelt "praxisblog"!   Kb 10 éve történt velünk egy ironikus, inkább komikus eset a Kecskeméti Megyei Kórházban.  A dolog már azóta elévült és korábban másoktól is hallottam valahol, az érdekesség az, hogy velünk esett meg! A Kecskeméti kórházban (is) az…..
Az ötlet nem új, de most petíció formájában tárják a budapesti főpolgármester elé: legyen hétvégente sétálóutca az Andrássy. Van ugye ilyen, például a Kós Károly sétány, amely ráadásul épp folytatása az Andrássynak, de azért egész más lépték. Főleg, hogy a másik…..
és Háccs 2011.01.03 12:56:30
@AnnaKarenina: "Egyelőre az autó nincs betiltva, ám mégis sokan úgy gondolják, hogy korlátozni "kell" a használatát."

csak vasárnap, és csak a belvárosban, ez némi különbség.

"Egy jog korlátozása elleni tiltakozás, amikor annak nincs jobb alternatívája, szerintem nem függőség."

nagyon helyen lenne, ha végre nem lenne alapvető JOG, hogy ott, akkor és annyira fossa az autód mérget, ahol és amikor te azt akarod. nehogy már te kérd ki ezt magadnak!

"A másik, hogy az ember fiatalon biciklizhet (bár szerintem nagyvárosban ez életveszélyes, mert annyira nincs a biciklis egy súlycsoportban a többi közlekedővel), idősebben már nem annyira."

pont az autósok miatt életveszélyes bringázni, és nem a kor, hanem a lustaság (és egészség) a korlátja a bringázásnak.

valami nem-életidegent mondjál már.
és Háccs 2011.01.03 12:59:21
@AnnaKarenina:
"ha te korlátozod(nád) a magántulajdonom használatát, amit törvény nem büntet, az micsoda?"

a rakpart nem a magántulajdonod.
máshol jogod van autózni le-föl.
és Háccs 2011.01.03 13:18:40
@AnnaKarenina:
"Hány öregembert látsz nagyvárosban biciklizni?"

pont annyit, amekkora kultúrája van és amennyi lehetőség van rá, és amennyire nem veszélyes. közel nullát.

sejtettem, hogy csak erre válaszolsz. :)
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
és Háccs 2010.09.28 15:33:53
@Birca Maxval:
jaj de rossz érvelés. :)
bunkó pista meg a kocsirugdalás, tényleg meggyőztél.

egyébként megnéztem a reklámozott oldaladon a pofádat, tényleg csaló vagy, rá van írva. ne mondd, hogy nem te vagy, mivel én HISZEK benne, TEHÁT TÉNY, hogy te vagy. :D

"Van egy saját tudományos apparátusa, módszertana, tehát tudomány."

NEM. nem válik ettől tudománnyá. minden csalásnak van eszköztára, módszertana, ennek is. ettől még útszéli csalás.
és Háccs 2010.09.28 15:46:58
@enamel: nem, nem attól.
attól, hogy bizonyított.
nem állítás, nem hit, hanem bizonyított.
ilyen egyszerű.
T. Blog! Ismét tanultam hogy nem kell komolyan venni semmi komoly céget. Egy 21 éve az országban lévő majd 15ezer embert dolgoztató cég tett tanúbizonyságot arról hogy csakis a "legjobb" embereket alkalmazza. Én hülye fejemmel úgy gondoltam hogy sok éves külföldi…..
és Háccs 2010.09.28 10:41:18
@Jankove: végülis, aki a pénz miatt megy, azt megértem, hogy hazajön. jó neki, ha más gondja nincs itt, mint a pénz hiánya.
Nagyfokú pofátlanság egy rendőrautó mögé záróvonalon át megérkezni úgy, hogy közben RCH a robogójával akkorát kénytelen fékezni, hogy az akár veszélyes is lehetne. De mivel nem sikerült elsőre felborítani, a taxis azért rápróbálkozott mégegyszer. Tegnap történt velem…..
Az egyoldalú szerződésmódosítás tilalmát most akarják jogszabályba foglalni. Vajon a banki lobbin kívül milyen érdek vezetett eddig ehhez a bankoknak igen csak kedvező jogszabályi környezethez? Tisztelt Zugügyvéd, már régóta tekintem a csodával határos két jelenség…..
és Háccs 2010.09.15 21:25:25
és Háccs 2010.09.15 21:26:22
és Háccs 2010.09.15 22:45:13
@BKV reszelő: hány gázszolgáltató közül választottad a tied? 1? ez van. a jövőben próbálok megszabadulni a gáztól. ha lehet.

és hány bank közül választhatsz? és mi alapján? árak alapján, amiben megállapodtok. aztán az egyik fél felrúgja a megállapodást.
nem érted, mi?

na a gázszolgáltatóhoz hasonlítsd, mert abból egy van egy helyen, és az tényleg mindenható.

ha a zöldséges kiírja, hogy 100 ft az alma, és neked mégis 200-ért adja, akkor fizetsz, mint a birka, mondván "ez van, nem tudok mit tenni, ő mondja meg az árat".
nem.
átmész a másik zöldségeshez, mivel ez átbaszott.

dereng valami, okoska?