Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentmihály_

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak magunkkal kell foglalkoznunk  2012.04.17. 09:00 F. Kapus ..
Az ellenfél ütőjével lőtt gólt Bobby Ryan -2010.12.14. 18:44 Hblog..
Szentmihály_ 2010.12.14 20:18:52
Üdv! Nyilván te is azért vagy itt, mert a kommentelés joga megszűt a jegkorong.blog.hu-n. A közösségért kár lenne, úgy gondoltam, meg kell adni az esélyt annak, hogy mi, a szurkolók/olvasók találjunk ki valami megoldást, ne hagyjuk veszni az egészet. Felmerült részemről, hogy ide…..
Keretet hirdetett a Telenor Hoki Kupára Ted Sator – derül ki a szövetség közleményéből. A november 12–14. között esedékes tornára 28 hokist nevezett a szövetségi kapitány, három kapust, tíz hátvédet és tizenöt támadót. Székesfehérváron Japán, Franciaország és…..
Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor…..
Az EBEL kampányt indított az erőszak, a rasszizmus és a bedobálások ellen, ehhez videóklipet készítettek, amelyben Tokaji Viktor csapatkapitány képviseli a Fehérvárt. A csapatok játékosai egyenként mondanak néhány szót a tárgykörben, a magyar játékos azt, hogy "keményen,…..
Szentmihály_ 2010.09.17 10:53:51
Csütörtöktől Újpesten edz és játszik a Ferencvárosi TC felnőttcsapata, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A zöld-fehérek nem tudtak megállapodni a jégcsarnokot üzemeltető kft.-vel és az önkormányzattal a hétköznapi délelőtti edzésekről,…..
A nemzetközi szövetség négyévente adja ki a hivatalos szabálykönyvet. Az előző szezonban még a 2006-os szabályok szerint játszották a jégkorongmeccseket, igaz, néhány jelentős módosítás egy évvel az eredeti menetrend előtt hatályba lépett, ezért 2009 nyara óta például nem…..
Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még…..
Forr a levegő a nemzetközi jégkorongban, évek óta zajlik az átalakulás, és még tán a negyedénél sem vagyunk. A világbajnoki rendszer 2001-es átszervezése után rövid és viszonylagos nyugalom volt az NHL 2004/05-ös lockoutjáig. A KHL 2008-ben indult, amennyire látni lehet,…..
Az egyre masszívabb huszonötszörös bajnokcsapatban folytatja pályafutását Peterdi Imre. A svájci A csoportos világbajnokság legeredményesebb magyar támadója vegyes szezonon van túl, a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapatában kezdett, a Vasas Bp. Starsban folytatta, és első körben…..
66 éves svéd tréner irányítja a Ferencvárosi TC szakmai munkáját a 2010/11-es szezonban. Hakan Nygren játékosként remek eredményeket ért el. 56-szoros válogatott, 1969-ben a vb-ezüstérmes, 1971-ben a vb-bronzérmes csapat tagja volt. 33 éves koráig jégkorongozott, utolsó…..
Először az a legfontosabb, hogy a jégkorong a kiemelt sportágak között legyen, mondta videósainknak Németh Miklós, a jégkorongszövetség pénteken megválasztott új elnöke. Az alábbiakban elődje, a tiszteletbeli elnökké választott Studniczky Ferenc is nyilatkozik. ..
Szentmihály_ 2010.06.12 15:19:15
@munkagep: egyetértek.

Bízom benne, hogy nem kalapdor lesz az új elnök.

A politikát meg ritkán érdekelte a hoki...
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
Az is egy olvasat, hogy üzentünk a szlovénoknak a lengyelek elleni 6-0-val, ők pedig visszaüzentek a horvátok brutális leverésével. A gyengébbik délszláv csapatnak esélye sem volt az erősebbikkel szemben, már az első harmadban hattal mentek Mursakék. A második felvonásban…..
A koreaiak a maximumot tudták nyújtani, mi messze voltunk ettől – mondta videósainknak Szélig Viktor csapatkapitány a Dél-Korea elleni 4-2-es magyar győzelem után. Minden nyilatkozó reméli, hogy a következő találkozókon sokkal jobbak leszünk. Hajtás alatt nemcsak…..
Szentmihály_ 2010.04.17 20:33:28
@Thomas_AV: köszi. dolgozok az ügyön.