Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spaul

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Niagara-vízesésre gondolunk, nem árt tudni, hogy nem egy vízesésről beszélünk, hanem három vízesés együttes rendszeréről. Ez a kolosszális vízesésrendszer Kanada és az Amerikai Egyesült Államok határán található, közel az amerikai, New York állambeli Buffalohoz. A…..
Kicsit aggódva írt nekünk Gyuri, mert egy olyan "megállni tilos" táblát talált, aminek értelmezése jelen állapotában kérdéses. Szerintem a kis kiegészítő jelzés csak el lett fordítva és a lépcső előtti járdaszakaszra vonatkozik, ahol a fehér Opel is áll. Az már tényleg…..
Spaul 2012.03.02 12:09:01
@Lexon: Bocs nem néztem meg nagyban a videót!
Mégjobb arány a bírságolók javára.
Spaul 2012.03.02 15:15:50
@CoolWater: Azt felfogtam, hogy kétirányú! Csak többen a "mentirányuknak" nem a megfelelő oldalán (jobb), hanem a másik (bal) oldalán parkolnak. És ezt tiltja a KRESZ.
Spaul 2012.03.02 15:27:49
@horex: Sajnos nem mi hozzuk (vagy szerencsére) a törvényeket. :-(
Szerintem is hülyeség, és megnézném, illetve még inkább meg is büntetném azt aki télen egy havas meredek úton a hegynek felfelé áll meg, és aztán onnan tavaszig ki se jön a hóból. (hacsak nem hátrafelé)
 Valami elszakadt odabent. Amióta Gambrinus galléron ragadott és sörözni küldött, buzgón iszom a tükrösen tiszta pilseni típusú lágereket, és ízlelgetem a keserűség különféle komor csodáit, de a minap betévedtem a Silenusba, a belga sörök játszóterére, és odalett a…..
Spaul 2009.08.27 09:28:58
@TonyCaviar: Nem kell elhinni, de ez tényleg így volt. Nyilván nem gyártotta, hanem palackozta csak. Pár éve még néha lehetett a Mammut-ban a Széna térnél és a közeli Robi-ban is kapni. A Robi-ban egyébként most is jó a belga sör választék. Már az itthoni állapotokhoz képest, nem a Belga választékhoz mérten!
De a történetben az volt a legszebb, hogy Görögországban kaptam Magyarországi Belga Sört! Sajnos nincs meg a cimke, de elhiheted!
Spaul 2009.08.27 17:18:55
@TonyCaviar: Hidd el én is nagyon meglepődtem. Tegnap meg felkaptam magam és a Borsodi weblapján ahol lehet mail írni nekik írtam egy levelet nekik, hogy írják meg, hogy valóban palackoztak, vagy egyéb a sörből, de ezek még erre se képesek, mert a mail cím nem létezik ami be van linkelve az oédalon. (visszajött, hogy nincs iéyen e-mail cím)
Egyébként úgy találkoztam a sörrel először, hogy Belgiumban volt szerencsém 1 hétig tanulmányúton résztvennem és az esti órákat a sörök tanulmányozásával töltöttük. Ott termeészetesen minden sörnek saját pohara van. Ki a fene ismer több száz sört alapon elkeztük sorban a poharakat rendelni a polcról, úgy hogy rámutattunk arra amilyenből még nem ittunk. A harmadik napon értünk el (véletlenűl) a Tiltott gyümölcsik. Ekkor szóltak, hogy ez nem olyan sör, szólni kell, hogy holnap jövünk és akkor beteszik nekünk a hűtőbe és majd másnap ihatunk belőle. Mi meg szóltunk és másnap már ihattunk is a sörből. Nagyon jó volt a hét, jó forgalmat is csináltunk nekik, mert volt hogy éjjel 1/2 1 órakor (záróra után) még a hátsó ajtón is beengettek minket.
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..