Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal, svájci órakészítő, a Frédérique Constant az idén egy korlátozott példányban készülő kronográffal, a Runabouttal örvendeti meg az órabarátokat. A név választása nem véletlen, ugyan is a márka ezzel kíván emléket állítani az 1920-as években rohamosan elterjedő…..
Az Ulysse Nardin legújabb órájában – a különleges Genghis Khan Haute Joaillerie-ban – egyesül a tradicionális órakészítés technológiája és a Haute Joaillerie egyedülálló művészete. A figyelemfelkeltő modellt összesen 148 darab különleges csiszolású gyémánt…..
Az elsősorban műszakias ihletésű, a funkcionalitásnak szinte mindent alárendelő Sinn a 900 Flieger modellel bővítette idén pilótaóráinak kollekcióját. A német órakészítő természetesen ennél a modellnél is érvényesülni hagyja saját fejlesztésű "Tegiment"…..
A német alapítású és továbbra is német tulajdonban lévő Sinn a hagyományos német órakészítés bölcsőjétől meglehetősen távol, Frankfurtban kezdte meg működését. Tulajdonosváltás után a cég a kilencvenes évek közepe óta kifejezetten a műszaki megoldások…..
A kifinomult ízléséről és műszaki megoldásairól ismert Jaeger-LeCoultre napjaink sportos embereit kívánja megszólítani az új Navy SEAL kollekciójával. A kollekció rögtön három modellel, a Master Compressor Diving Alarm Navy SEAL-lel, a Master Compressor Diving Chronograph GMT Navy…..
Úgy gondolhattuk, hogy az idén 125. születésnapját ünneplő Breitling a b01 kronográf kaliber megalkotásával az eseménynek méltó rangot adott. Ám hol lenne egy fontos Breitling évforduló egy Navitimer modell nélkül? Az évek során jóformán kultikus tárggyá vált Navitimer…..