Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szixti

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szixti's blog : ) Egy kis ráadás! 2009.12.30 22:33:00
Halihó Mindenkinek!Háát igen... Hosszú idő telt már el a legutóbbi, azaz az utolsó jelentkezés óta. Végülis az egész blogírás is éppen a 'szixti in Wien' tartózkodik miatt volt. Azóta jártam már egy-két helyen, de a múltkorjában újra Bécsben... Hisz emiatt ragadtam…..
szixti's blog : ) Az utolsó... 2009.06.30 07:40:00
Persze stílusosan, hogy ha már volt Az első... is!Elsősorban mit gondolok így 4 hónappal később? Először azt, hogy megérte! Mindet és mindent megérte! Kérdeztétek jópáran, hogy egyántalán; hogy érzem magam, hogy mégsem Spanyolországban vagyok? Attól független…..
Halihó!Hol is fejeztem be? Hmm.. jó kérdés már... A lényeg a lényeg; hogy egész napos rohanások vannak... Ez néha jó, néha már kevésbé jó... Már kijelentkeztem Bécsből is - úgy másfél órás várakozás a 4 perces munkáért. Ma meg elmentem bizonyítványomért -…..
szixti's blog : ) Iván-nap 2009.06.24 16:10:00
Hali!Újabb bejegyzés még az utolsó hajrában...Az időjárást nem minősíteném az utóbbi napokban... Valami borzalmas... Komolyan, hogy tud ennyit esni az eső? De rájöttem miért! Bécs sírat minket, mert Bécs sem akarja, hogy vége legyen... ; )Az utóbbi napokban jártam egy-két…..
Halihó Emberkék!Ahogy ígértem is, eltűntem picit, de (most még) újra vagyok : ). Viszont hosszadalmas és kimerítő volt az utóbbi pár nap... De mint mindent, ezt is túléltük! Tudtuk előtte is, csak már nagyon túl akartunk lenni rajta! Ezt csak azért, mert miért ne…..
szixti's blog : ) ... 2009.06.16 14:48:00
Túl sok érzés dúl lelkemben, s túl sok gondolat kavarog fejemben.....
szixti's blog : ) Június... 2009.06.07 10:33:00
Új hónap, s újabb bejegyzés : )Nem is tudom, hogy mit írjak hirtelen, bár elég sokminden, túl sokminden kavarog a fejemben... KuC-ból 3-st kaptam végülis! A szóbeli szereplésem után, ami nem volt annyira egyszerű, de élménydús. : ) Csüt este "Sommernachtskonzert…..
szixti's blog : ) Gyereknap 2009.05.31 01:11:00
Halihó!Így május utolsó napján "teszek" mégegy bejegyzést... : )A vizsgáim továbbra is folynak... Túl vagyok most már a kommunikációs órás nőci vizsgáin is! Egyik nap a "Kommunikáció alapjai"-ból vizsgáztam. Aranyos volt a tanárnő, mikor a vizsga…..
szixti's blog : ) Új 2009.05.25 16:09:00
Háát igen, már itt az ideje egy újabb bejegyzésnek!Szóval... Azóta túl vagyunk az utolsó német órán, s a német vizsgán is. Cserébe egy egész szombatot az egyetemen töltöttünk. Kaptunk egy kisfilmet, amit csoportosan előadtunk (mi hárman épp a napergiáról és annak…..
Ez a mondat egy filmben hangzott el --> "You never know what's coming for you." S mennyire igaz.....
Háát igen... Eljött az a pillanat is, amikor már nincs több Kostenrechnung und Controlling órám... Szerda óta a vizsgán is túl vagyok, bár még nem tudom, hogy milyen eredménnyel. Mit ne mondjak nem keveset tanultam rá, s újfent napokig energia-italon éltem. S osztrák csoporttársam…..
szixti's blog : ) Ez a hét... 2009.05.10 15:19:00
Újra itt ; )Olyan egy hétben volt részem, hogy... Csak a hétfői napomról szólhatna vagy egy oldal... Kegyetlen egy hétfő volt! Van úgy, hogy minden összejön, vagy éppen semmi sem! Ez a napon, nálam mindkettő teljesült... Úgy kezdődött, hogy reggel mentem vizsgázni. Mivel az…..
szixti's blog : ) Május 2009.05.03 14:55:00
Nah, adok egy kis életjelet magamról : )Hirtelen sosenem tudom, hogy mit is írjak először... Mert persze van olyan, ami nem publikus... XDA viccet félretéve most már túl vagyok mégegy prezentáción, meg egy vizsgán is. Jah, itt ám nem úgy műkszik, mint otthon, hogy…..
szixti's blog : ) Otthon 2009.04.26 22:07:00
Halihó! : )Gondoltam itt az ideje, hogy írjak pár sort (viszont időm annál kevesebb).Hogy miért is ez a cím? Háát... Aki még nem tudja, egy hete éppen ilyenkor otthon jártam. Egy kis villámlátogatást tettem a kis városkámban : ))) Persze belefért egy…..
szixti's blog : ) Bratislava 2009.04.16 22:01:00
Halihó!Ugye a 7végén uncsitesókkal annyit jártuk a várost, hogy ezen a héten egy másik fővárost látogattunk meg. Átmentünk Pozsonyba! S az egész nap... Iszonyat jó volt ; ) Közel is van Bécshez, nem is került sokba... Pár órás körülnézés a belvárosban...…..
Annyira jó az idő már Bécsben, remélem ilyen napos is marad! Persze nem annyira meleg, mint otthon, de nagyon jó. S ugye tavasz van, mikor mindenkit utolér a szerelem... Már engem is... Szeretnétek látni Vele? Ha nem akkor, ne nézzétek meg a kövi képet : )Háát nem…..
szixti's blog : ) Húsvét 2009.04.14 16:44:00
Hali!Utólag már nem kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket! (már nem : P)Szóval nálam is végetért a húsvéti időszak... Mit ne mondjak rokonlátogatásból nem volt hiány : ). De mint mindig valamit valamiért, s kaptam igazi, iszonyat finom holland sajtot, meg túró rudit…..
szixti's blog : ) Telnek a napok... 2009.04.10 00:05:00
Halihó Mindenkinek!Mivel a héten még túl sok érdekes nem törént velem, így túl sokat most nem is tudok írni... Pl. két napig egy centet sem költöttem! Ezt is azért sikerült elérnem, mert a koli épületein kívül nem is igazán voltam sehol, muszáj foglalkoznom most az otthoni…..
szixti's blog : ) Donauufer 2009.04.05 18:56:00
Úgy tűnik valahogy mindig a Duna bal partján élek... : ) Baján se lakom messze a víztől, de most... Csak három utca... S annyira jó lent lenni ilyen szép időben! Péntek még Erával, ma meg Tanja-val sétálgattunk egyet.Lássátok, mit én látok... : )Mintha nem is Bécs…..
Sziasztok!Úgy tűnik, mintha eltűntem volna egy kis időre... De nem : ) Itt vagyok, s most adok is pár sort az "életemből". Szal mióta utoljára írtam, mi történt?Az időjárás terén hóesés, egy nap tavasz, sok eső... S tegnap óta azért már kicsit tényleg kezd…..
Az elmúlt napokban hallottam párszor, hogy van, aki olvassa a blog-m : ))) Jóó, enélkül is tudtam, mert azért szoktam lesni a statisztikát : D De köszönöm! Jó érzés, hogy mondjátok is, hogy olvassátok... Szóval Szabi! Örülök, hogy mondogattad a blogozást…..
szixti's blog : ) Kerek egy hónap 2009.03.21 15:30:00
Háát igen... Már most eltelt egy hónap azóta, hogy elindultam otthonról. Nem tűnik még annyinak... Jobban repül az idő, mint hittem.Mesélek egy picit a sulis dolgokról... Kezdem úgy érezni, hogy itt többet járok be órákra, mint otthon. Pedig nincs is olyan sok órám... Hogy…..
Már napok óta le akarok fényképezni valamit... Most végre sikerült! Illetve még az éjszaka folyamán (szal sorry a képminőségért, de a lényeg látszik)Szóval... Ez a kolink melletti villamosmegállóban található. Több kommentárt nem kell hozzá fűznöm. Íme a kép -->..
szixti's blog : ) Egy újabb hét 2009.03.14 19:24:00
Igen, már megint eltelt egy újabb hét. A héten bent jártam az órákon, ami össze se hasonlítható az otthoniakkal. Más szokások, más ország. De ezt meg lehet szokni. S hogy megértem-e az órákat? Háát nekem németből van nyelvvizsgám, de itt osztrákul beszélnek! :D A…..
szixti's blog : ) Tavaszodik 2009.03.08 11:58:00
Sziasztok!Újra itt, egy kicsit mesélek az elmúlt napokról. Sikeresen beköltöztem a koliba. Egy hete vagyok itt, a "Távol-keleti szinten". Vagyis én hívom így, mert egy mongol csajszi a szobatársam, s a szint ezen részén még kínaiak, és japánok vannak túlsúlyban.…..