Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szurker08

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Vasárnap délben tartják a bajnoki döntő második mérkőzését, a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokba látogat a Dab.Docler. A találkozót a Sport Tv élőben közvetíti, játékvezetőként a Gebei, Kincses, Németh M., Abonyi kvartett működik közre. Beharangozó…..
szurker08 2010.03.21 09:45:35
@Raon: De kár, Mester! Pedig ma a meccs után igazán csocsózhattunk volna, némi ital mellett. :D
Ha minden jól megy, csütörtökön bepótoljuk.
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
szurker08 2010.02.21 18:26:50
@suomi 1995: és Tschebull, 4 bíró van
A jegyzőkönyvek szerint roppant idegesen ért véget a Vienna Capitals–Sapa Fehérvár AV19 EBEL-meccs, pedig az eredmény alakulása a harmadik menet közepéig túl sok izgalomra nem adott okot. A bécsiek nagyjából tízpercenként ütöttek gólt, ezzel 5-0-ra elhúztak, ám az 53.…..
szurker08 2010.02.06 19:02:18
@edudus: @EisHockey: Mi voltunk ma Agárdon a Sportbeach-en. A jég az elmegy kategóriában volt, egyenetlen, gödrös, ráadásul az éjszaka esett havat is csak nagyjából takarították le, helyenként. A holnapi tornára csinálták a pályát, de lesz még egy körük ahogy elnézem :D.
@Raon: Megbeszéltem a Lacival, hogy mi is tiszteletünket tesszük holnap a Strandban, szóval besegítünk a hangolásban :D. 4 körül érkezünk.
Ha bárkit valamilyen kár ért, annak a jegy árát visszatérítjük, nyilatkozta videósainknak Studniczky Ferenc. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke szerint ugyanakkor több mint ötezer ember kint volt, kiválóan szórakozott, jól érezte magát. Sok szurkoló nézte meg a meccset, és…..
szurker08 2009.12.29 13:52:12
@Raon: @Szoljanka: @Thomas_AV: Sziasztok!
Küldjetek nekem egy mailt és arra a címre átküldöm a zágrábi túráról a képeket.
Tényleg nagyon emlékezetes, jó kis kiruccanás volt, a csapat játékát leszámítva.
Annácskának maximális tisztelet, nagyon kedves és készséges volt. Legközelebb is meglátogatjuk. :D
Ez egy régóta áhított nagy trófea, amit remek győzelem árán szereztünk meg, foglalta össze a kedd esti mérkőzés lényegét Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. 13 vereség után hozott 4-2-es magyar győzelmet a Fehérvár–Vienna Capitals mérkőzés. A szakember a…..
szurker08 2009.12.24 11:25:09
@RCH: négy nyert meccsig megy a negyeddöntö, az elődöntő és a dontő is.
szurker08 2009.12.24 11:29:03
@RCH: négy nyert meccsig megy a negyeddöntő, az elődöntő és a döntő is az egyes párosításoknál
szurker08 2009.12.25 18:23:09
@szöszmösz82: Írj egy mailt a Julcsinak, a szurkoloibusz@gmail.com címre. Ha jól emlékszem, egy régebbi posztban említette, hogy aki nem a buszos különítménnyel megy, de szeretne jegyet, az jelezze. Talán még nem késő.
Jégkorong Fehérvár–Vienna 4-2 2009.12.22 23:26:00
Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt…..
A jó kapusteljesítménynek és a csapat javuló védekezésének, válaszolta Énekes Lajos edző arra a kérdésünkre, minek köszönhetően játszik hátul összeszedettebben a Sapa Fehérvár AV19 a nemzetközi szünet óta. Pénteken veszélyes ellenfél, a Linz érkezik. Az osztrák csapat…..
szurker08 2009.11.20 12:27:24
@brbara: Én is ezen a mondaton akadtam fenn.
Nem szokásom az edzők döntéseit firtatni, most sem teszem, de azért az elvárható lenne, hogy ne olyan magyarázatot adjanak egyes döntéseikhez, amely a valóságtól messze áll (tekintettel arra, hogy Hete miért is kapott "bizalmat").
Jégkorong 2 éves a jégkorongblog 2009.11.08 10:50:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük benne az alapokat, elindult a blog. Új koncepciót 2008. november 8-án sem fogalmaztunk meg, most sem teszünk ilyet. Úgy érezzük, nincs okunk érdemi korrekciókra. Többször is felmerült ugyan, hogy…..
Nem lett túlontúl eredményes a Sapa Fehérvár AV19 második hazai meccse a Red Bull Salzburg ellen. Az ellenfél négyet ütött kezdetnek, aztán előbb Sofron, majd Vaszjunyin szépített, mindez azonban semmire sem volt elég. A vége 2-6 lett, az ellenfél alighanem először mutatta meg a…..
szurker08 2009.10.29 23:36:55
@munkagep: @Thomas_AV:
Ha jól láttam valami ilyesmi, vagy pont ilyen volt :D
www.shokk.hu/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=32&products_id=324
Tizenkettedszer is a bécsiek örülhettek a magyar bajnok ellen az EBEL-ben. A sok hiányzó csatár ellenére remek emberelőnyös játékot mutattak be a hazaiak, hatból négyszer góllal végződött létszámfölényük. A Fehérvárnak ugyanennyi lehetősége volt, ezekből csupán egy gól…..
szurker08 2009.10.26 12:51:19
@Horiko: abban az időben, az a fajta szurkolás egyáltalán nem volt kirívó dolog. A koreográfiák, zászlók, stb. pedig nekem, ill. még jópár embernek, hiányoznak.
Tény, hogy ma az olyan indulatokkal fűtött szurkolás nem állja meg a helyét, de egyes dalok, valamint a fent említett, a nézőtéren létrehozható, látványos dolgok átvehetők lennének. Ehhez esetleg lehetne pénzt gyűjteni, én személy szerint szívesen hozzájárulnék.
Jégkorong Fehérvár–Linz 6-5 2009.10.18 21:20:00
Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6…..
Ha azt a játékot tudjuk hatvan percen át játszani, ahogy az előző mérkőzést befejeztük, Villachban is lehet keresnivalónk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző. Kóger Dániel az előzetes híreknek megfelelően vasárnap még nem játszik, a csapat felállásában egy kis változás…..
Döntetlenre végződő első harmad, 3-1-re elvesztett második harmad után 4-2-re a vendégek vezettek, pedig a magyar bajnok jobbnak tűnt az első negyven perc alapján. A záró játékrészben óriási nyomás alá helyeztük a zágrábiakat, és Vas János káprázatos góljával egyre…..
A csapatjátékkal nem, de a küzdeni akarással elégedettek voltunk, mondta blogunknak Énekes Lajos az osztrák bajnok KAC elleni 2-1-es győzelem másnapján. Kapusunk extra teljesítményt nyújtott, de a többiek is hozzátették a magukét, folytatta az edző. Egy huzamban negyedszer is…..
Problémák vannak a Megyeri úti csarnok jégkészítő berendezésével, ezért csütörtök délután még nem lehet tudni, megrendezik-e az olvasóink által nagy lelkesedéssel várt felkészülési mérkőzést. Részletek alant, sok-sok Mol Liga-környéki hírrel egyetemben. Az elmúlt…..
Ocskay Gábor keresett meg a vb alatt, azzal a kérdéssel, lenne-e kedvem az Alba Volánban játszani – mondta a jégkorongblognak Magosi Bálint. A fiatal csatárt 2011-ig érvényes szerződés köti a Dab.Doclerhez, de az Alba Volán 19-be és az EBEL-be vágyik."Azt válaszoltam,…..
szurker08 2009.05.22 15:51:23
@Fugeute: Magó mondatát lehet így is értelmezni, meg lehet úgy is, hogy: ha a válogatott közelébe akarsz kerülni, akkor a fejlődésedet segítő, lehető legjobb közegbe próbálj bekerülni, ahol a körülmények, a mérkőzésszám, a mérkőzések színvonala ezt biztosítja. Ennek a csapatnak nem feltétlenül a Volánnak kell lennie, ugye, de egyelőre neki más, erősebb bajnokságban szereplő csapattól nincs ajánlata, ha jól tudom. Azért arra kiváncsi lennék, hogy tegyük fel, a Te gyermeked eléd áll és a két lehetőségről kikéri a véleményed, akkor úgy szívből mit javasolnál neki?
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
szurker08 2009.04.25 11:34:28
@yani#19: Hali!
A Pegazus árul jegyeket a meccsekre, vagy a Ticketcorner-től lehet rendelni www.ticketcorner.com/eventstore/control/teaser_free?name=iihf_spielplan
szurker08 2009.04.26 19:31:09
@Rudy: Ezt légyszíves kicsit részletezd. Milyen rossz tapasztalatot szereztél?
Ilyen drámára nem emlékszem, mondta a pravda.sk-nak a szenzációs magyar–szlovák után Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány szerint a magyar csapat remek munkát végzett, kitűnő kapusa és megbízható védelme van. Lefordítottuk az interjút. – Hogyan értékeli a…..
szurker08 2009.04.25 14:56:47
@Rex: igen, megyek, már alig várom. Szurkolásból nem lesz hiány, mindent beleadok. Az egy óriási dolog lesz, ha jövőre Németországba is mehetünk. DE azért még előtte sokat fogunk találkozni itthon is, ugye!:)
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Nem egyszerűen a 25 legjobb játékost kerestük, hanem azt a 25 játékost, akik a legerősebb magyar válogatottat alkotják, válaszolta Énekes Lajos edző a vasárnap véglegesített világbajnoki keret kialakításával kapcsolatos kérdésünkre. Az utolsó két kimaradó véleményét már…..
szurker08 2009.04.20 19:41:04
Én már nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy elkezdődjön. A miénk a legjobb CSAPAT, ez nem vitás!!!
@ifjvit: egyelőre hárman úgy tervezzük, hogy a Strand sörözőbe megyünk, de még képlékeny a dolog.
A divízió 1-es ifjúsági világbajnokság legeredményesebb támadótrióinak egyikét a Bp. Stars két serdülője és egy első éves ifije alkotta. Három éve játszanak együtt, erejük az összeszokottságban van. Ezért a Hardi, Nemes, Németh trióval egy írásban foglalkozunk.…..
szurker08 2009.04.19 13:27:24
@Rock me Amadeus: szerintem ez a mondat értelmét tekintve rendben van. Lehet, hogy könnyebb értelmezni, ha így írja a szerző: ...jégkorongozni, majd 2006 nyarán,...
A srácoknak sok sikert, nagy jövő előtt állnak, nagy reményeket fűzünk hozzájuk.
szurker08 2009.04.19 14:20:13
@D. Gromov: így is jó..:D