Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwerti (törölt)

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
világevő Gasztrofilmek TOP10 2013.02.23 09:04:58
Oscarok jönnek-mennek, de a legjobb evős filmek közé nem egyszerű bekerülni, ez itt a Világevő TOP10: Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva: [Még megy a JÁTÉK, részletek itt! Milyen az álomkonyhád?] Szeress…..
Robogó Robogó, ingyen van 2011.08.18 19:27:00
Kaptam egy olvasói levelet Benedektől, megtetszett, így kábé változtatás nélkül le is közlöm. Pedig csak egy képet küldött. Két éve kezdtem robogózni, 30 évesen. Javában le volt zárva a Margit híd, Budán folyamatos volt a dugó. Ha megrajzoltunk egy útvonalat, a dugók…..
Sokan várják a főként flashjátékairól ismert PopCap Games egyik sikerjátékának Android-verzióját: régóta tudni lehet, hogy hamarosan elkészül a Plants vs Zombies Androidra is, de fix dátum csak most látott napvilágot. A Rovio-hoz hasonlóan a PopCap Games is valószínűleg szép…..
Futóblog Heló, Szasza 2011.05.11 11:41:31
Mai kérdésem a kínai konyha, a nyulak és a pulzus összefüggéseire vonatkozik. Az előzmény a következő: van egy nagyszerű kínai büfé a Négy Tigrisnél, rendes Mainland China-stílus, kacsafej, disznó-vastagbél szeletelve, rengeteg gusztustalan és finom dolog. Rászoktam. Hetente…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
qwerti (törölt) 2011.04.17 21:15:26
Még a Froyo is csak fél lábbal érkezett meg, már egy Frankfurtban időző és twitterező forrásra alapozva terjed a hír, miszerint márciustól startolhat a szerencsésebbek Samsung Galaxy S készülékein az Android 2.3-as frissítés. Hogy ez mely országokat érinti, nem tudni. Az…..
Fidókutya tanulságos megállapítása szerint nincsen hal víz nélkül, vagy legalábbis a pangasius filét felütik. Lehet, hogy folyékony nitrogénnel fagyasztották tömbbe?Megszoktam már, hogy kétszer annyi időt szánjak a vásárlásra, mint maga a feladat igényelné - kiolvasok…..
Appleblog Apple Store Down 2011.01.26 08:02:00
Mi jöhet még? Fehér iPhone? SSD-s MacBook Pro? A 350.001. alkalmazás az App Store-ban?Tényleg, mi jöhet még?UPDATE 1:Ahogy azt már jeleztétek is páran, a leállás közben elkezdett megújulni az Apple.com. A Store még mindig zárva, de a főoldalon már új a menüsor. A váltás nem…..
Itt a black friday, ennek örömére egy rakás Apple-termék árát csökkentették az Egyesült Államokban. Előre szeretném leszögezni, hogy ez a poszt nem a hazai helyzet anyázásáról szól: sajnos nálunk számos oka van annak, hogy minden többe kerül.Például, hogy Európába már…..
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
Bár mi személy szerint az iTunes Store-ban hiszünk, egyre több helyről hallani, mennyire jön fel az Android. Éppen ezért úgy gondoltuk, ideje körülnézni kicsit ott is, milyen burzsuj alkalmazásokat találunk. Első körben csalódást nyújt a Market, de persze az is lehet, hogy mi…..
qwerti (törölt) 2010.08.25 11:43:15
Történt a napokban, hogy Budapest belvárosában akadt dolgom. Általában nem használom a BKV-t elvi és költség takarékossági okokból, de most rákényszerültem. Hat szerdai napon kellett volna eljutnom a Nyugati pályaudvarról a Ferenciek terére, és vissza. Mivel ez három…..
qwerti (törölt) 2010.08.18 11:24:52
@bogancs: ja bocsi, azt hittem ez egy napos turné. Amúgy igaz, a bkv tarifaszerkezete finoman szólva is elavult...
Vége a nagy gazdasági világválságnak? - teszik fel a kérdést az emberek a hírek láttán. Lássuk például Magyarországot: a vártnál gyorsabban nő az ipari termelés, a GDP idén már növekedni fog, a cégek is egyre inkább fellélegeznek, és a befektetők is visszatértek a…..
qwerti (törölt) 2010.08.13 08:50:49
@ifrance: Jó hallani, hogy ilyen is van, ezek szerint még nem veszett ki az emberség :). Én is multinál dolgozom, sajnos nem ilyen jók a tapasztalatok. Nálunk is lezajlott az elbocsájtási hullom(ok), divat lett használni a cost cutting (költség csökkentés) szót. Mivel tényleg globális cégről van szó, így a válság végét is előbb megéreztük, a gyárakban megkezdődtek a felvételek. Irodai részen viszont még mindig csak azt hallani, hogy cost cutting, cost cutting. Közben meg látja az ember a negyedéves jelentésekből, hogy a cégnek egyre jobban megy... és mi aggódhatunk a munkánkért.
Néhány napja csavarja valami az orromat. Először arra gondoltam, hogy megfáztam a sok légkonditól, de aztán eszembe jutott: lehet, hogy ez már a parlagfű első támadása. A tünetek alapján kezd gyanús lenni, hogy lassan elkezdődik a tíz hét kínlódás. Mit lehet tenni ellene?…..
Úgy látszik, a Homár 5 éve tartó szenvedésposztolgatásnak azért csak lesz valami foganatja. Béla egy csomag kefírnek csomagolt tejföl miatt írt a Tescónak, ahonnan egyenesen egy "vásárlói panaszkezelés specialista" válaszolt. Aztán pedig még a Sole-Mizo is elnézést…..
Érdekes anyag jelent meg a HWSW-n arról, hogy az iPhone-ok negyede két éven belül tönkremegy. Összevág ez azzal, amiről pár napja írtam: hogy az új mobil bemutatása óta a kétéves 3G-m állapota folyamatosan romlik, és ugyanezt tapasztalata Ádám, sőt, több olyan ismerősöm is,…..
Nem tudom miért, de egy ismerősöm esete ugrott be az új Ferrari óra kapcsán (bocsi K., ha olvasod, de világbajnok a sztorid). A brókersrác hirtelen nagyott szakított, vett egy A6-os Audit és egy csinos Breitling órát, amire rendkívül büszke volt. Sajnos a kellékek mellé kicsit nagy…..
qwerti (törölt) 2010.06.04 14:26:38
Nem tudom, ti szoktatok-e “fórumozni”, azaz használjátok-e az Index fórumát. Én igen, és büszkén állíthatom, hogy már a kezdetekkor is ott voltam, és a nickem (Droli) már tizedik életévét töltötte volna be júniusban - ha ki nem nyírják. De nem csak én jártam így,…..
Tudtad? Rettenet 1 kép 2010.05.12 18:49:00
 Az Index hírportál fotósa kapta el ezt a jelenetet a bizottsági helyekről történő egyeztetések helyszínén. Hogy milyen alkalomból, azt nem lehet tudni, gondolom a megegyezés után. Érdemes a képet elemezni egy kicsit: Vona Gábor ül az asztalnál, Mesterházy Attila…..
Mostanában ismét fellángolt a vita az üzletek vasárnapi nyitvatartásáról - mintha ez lenne a legnagyobb gondunk -, és mivel ezzel kapcsolatban elég nagy kavar van a fejekben, hadd’ írjak le pár dolgot. Kereskedelemben dolgozom pályakezdő korom óta, alkalmazottként és…..
qwerti (törölt) 2010.05.06 13:11:16
@Droli: Ez is igaz, ha jól emlékszem ausztriában még a benzinkutak nagy része is zárva van vasárnap. Valamifelé szabályozó erőnek midnenképp kell(ene) lennie, mert durván elvonatkoztatva ilyen alapon dolgoztathatnának gyerekkel, mert ők biztos olcsóbbak. Nagyon sokrétű a kérdés, de valahogy arra szavaznék hogy vasárnap legyen a pihenésé. Már csak arra is jó lenne, hogy az emberek kicsit megtanulnák kezelni a helyzetet, hogy mi van akkor ha 1 napig nincs bolt. Mindig elszörnyűlködöm, amikor van egy munkaszüneti nap, és előtte nap az emberek 2 pupozott szekérrel jönnek ki a boltokból...