Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halor

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 10-15 év testépítő tendenciája sajnos abba az irányba mutat, hogy egyre nagyobbra és nagyobbra kell kigyúrnunk magunkat, ha ki akarunk emelkedni a tömegből. Sajnos ez a megfelelési kényszer magával vonzza a „könnyebb” út keresését. Sokan a szteroidokban látják a megoldást, de a szteroid…..
Pár hónapja regisztráltam Instagramra. Elsősorban plus size témában nézelődöm, posztolgatok néha. (Ha érdekel, madebyterkati néven ott is megtalálsz.) Lehet csak én vagyok túlságosan vaskalapos, prűd vagy nevezze ki hogyan akarja, de folyamatosan azt tapasztalom, hogy a legtöbb plus size hölgy(?)…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
halor 2018.05.16 11:42:44
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Repülőn utazni, és bringát szállítani gyors, és ma már a fapadosoknak köszönhetően olcsó is, mégis kevesen élnek vele, pedig ez új dimenziókat adhat egy kerékpártúrának. Sikerült véghezvinnem már párszor ezt a műveletet, ezért most itt beszámolnék a részletekről,…..
Van az elmúltnyolc(tíz, most már tizenegy)év történetében néhány olyan szál, amiről eddig csak érintőlegesen beszéltem. A könyvben szándékosan kerültem a magánéleti és hasonló témákat, hiszen úgy gondoltam, majd írok ezekről, ha megoldottam őket, addig teljesen fölösleges, a könyv legfontosabb része…..
A Pilis-Visegrádi-hegységben számos helyen találkozhatunk olyan utakkal, melyek eredete az idők homályába vész. Közöttük néhányról azt tartják, hogy még a római korban készültek. Bár ezek egy részét a Második Világháború idején régészek is dokumentálták, pontos korukat…..
halor 2017.09.22 16:31:40
@sziapo1: úgy létezett egy másik birodalom, hogy egymásra fittyet hányva, csak úgy voltak, és mindenféle bizonyíték nélkül egyszer csak szblimált a ködbe? Nehezen hinném.
halor 2017.09.22 17:18:10
@BiG74 Bodri: de szerencsére van, aki elolvassa :D
halor 2017.09.22 17:19:08
@BiG74 Bodri: nem gondoltam egyébként, hogy egy éves, most van címlapon ez a cikk az index2-n.
Be kell vallanom, hogy nem csak a szakmámhoz kapcsolódó szerszámokból mutattak, vagy kezdtem el használni újat Angliában, hanem a hozzánk a kölcsönzőhöz kapcsolódó szakmák szerszámaiból, ötletes megoldásaikból is láttam olyanokat, amivel már elvétve találkoztam, de valahogy…..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Mert mind egy szálig azok vagytok, ti ingatlanközvetítők! Úgy csináltok, hogy ez egy szakma, pedig dehogy! Nem is tudtok és nem is akartok dolgozni, csak összevissza hazudoztok és becsapjátok az embereket! Nem értetek ti semmihez se! Tudod, hogy mit kellene veletek csinálni? Nem ám felkötni…..
halor 2017.03.29 13:11:11
@has: nem az eladó fizeti az ügynököt, ő csak a pénzt adja oda neki, naná hogy mindent a vevő fizet.
Mindenki hallott már a méregtelenítésről, az biztos. Egyre nehezebb kiigazodni a méregtelenítő biznisszben. Rengeteg cikk jelenik meg ebben az igen népszerű témában. Nem győzök pislogni a napvilágot látott szuperebbnél szuperebb méregtelenítő diéták, kúrák láttán. Millióról olvastam már, pl. igyál…..
halor 2017.03.16 09:13:17
@christo161: de attól még nagyon jó szaunázni, és a mentális mérgeket, amik a fejben gyűlnek össze, igen jól oldja :D
   A katolicizmus bukásának éppen a létrejötte ásta meg a sírját. Az üldöztetések hosszú ideje után a keresztények végre megkapták a szabad vallásgyakorlás jogát és Jézus friss szemléletével legyőzte a régi vallásokat. Ez után jött el az idő, hogy a birodalom államválásává válva kényelmes és…..
Letakarták vagy ki sem ragasztották az Együtt kecskeméti óriásplakátjait a plakáthelyek tulajdonosai. Hugyecz Zoltán, az Együtt helyi politikusa a polgármester Matolcsy-unokatestvér férjének adott állami, Növekedési Hitel Bankos hitelével kapcsolatos helyi kampányához bérelt összesen öt…..
halor 2016.09.02 12:32:01
Laslavic Tímea Nem is túlzás azt állítani, hogy a romániai Transzfogarasi út világhírű. És van még egy káprázatos magashegyi út a szomszéd országban: ennek Transzalpina út a neve és sokkal, de sokkal kevesebben tudnak róla, pedig van olyan érdekes, mint az első. Sőt, bizonyos szempontokból még…..
Ismerjük azt, hogy a kerékpáros szervezetek leghangosabbika törvénytelennek nevezi a felvetést, hogy az A-ból B-be a legrövidebb út helyett a biztonságot, a helyi adottságokat figyelembe vevő utakat ajánljanak. Ez az általuk alaptalanul törvénytelennek tekintett korlátozás ott kezdődik, hogy nem…..
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
halor 2016.04.01 11:54:23
@_B_: akinek jól megy az havi kétszer haza tud jönni hosszú hétvégékre, pár nap szabival megtoldva, aki meg honvággyal van megverve és akácdeszka jutott kolbász helyett, az itthon is sanyaroghat nyugodtan.
Pál a hatékonyság jegyében maga  zarándokolt el a Sony-szervizbe leadni a készülékét, ahol teljesen meghasonlott a körülmények láttán. És nem azért, mert nem dongták körül csinos hoszteszek meg halk zene. Abba ugyan beleköthetünk, hogy a Széchenyi tér mennyire Újpest…..
halor 2016.01.30 19:41:53
Enntrance Preview- Our new home 2016.01.07 07:37:31
Itt az ideje a költözésnek! Hihetetlen, hogy megvalósult, de tényleg úgy tűnik elkészült az új otthonunk. Tavaly nyár óta érkeznek a blogra az inspirációs posztok ezzel kapcsolatban, most azonban megmutathatom a "késztermék" egy részét. Aminek néhány részletét már a blog Instagram oldalán is…..
halor 2016.01.07 19:53:46
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
A volt valóságshow-sztár idegeit teljesen felőrli, hogy eddig zsinórban kapta a tévés felkéréseket, de újabban már egyáltalán nem terveznek vele a tévécsatornák - harsogja a Bors. "Csomó új műsor indul ősszel az RTL Klubon, most nem azért, de egy szerkesztői munka jól jött…..
Mit szólnál, ha azt mondanám, nem feltétlenül kell több időt az edzőteremben töltened ahhoz, hogy izmot építs vagy hogy szálkásabb légy? A kulcs: megfelelő táplálkozás.Sokan időt és energiát pazarolnak arra, hogy naponta több órát edzenek, és közben egyáltalán nem…..
halor 2015.10.05 14:14:08