Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helloblog

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtett kamerás felvétel jutott a birtokunkba arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
helloblog 2012.06.03 17:50:43
@ezanicknevem2: Mert nem azok közül lett sok gárdista, akik akkor az utcákon tomboltak. ja, hogy Vona Gábor és barátai tevékenyen részt vettek az összes balhé szervezésében? És ki bábáskodott a gárda körül? Na ki? Vona Gábor. Véletlenül sincs összefüggés.
helloblog 2012.06.03 17:51:53
@ezanicknevem2: Ha nem tetszik, ne tessék válaszolni rá. Ha meg írod a jobbos okosságaidat, legyen jogom válaszolni. Ne szabd meg, mit tegyek. No persze neked ehhez is jogod van.
helloblog 2012.06.03 17:58:48
@ezanicknevem2: Sok-sok érvet tudsz felsorakoztatni. Ezért klassz jobbosokkal vitázni, érv nulla, sok hülye demagóg szöveg tengernyi. No de mindegy, neked is jogod van ennyi hülyeséget összehordani. Szíved joga.
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
helloblog 2010.11.28 15:41:10
@puffatag: Ok, igaz, nem fogadnák be Észak-Koreába, túl kommunista lenne oda is. Félnének, hogy ellopja a megmaradt pénzüket.
helloblog 2010.11.28 16:01:16
@Mr. Hilter: Nehéz veled vitatkozni, mert amit írsz, az nem a valóságról szól. Jól hangzik, de csak magyarázat arra, miért nem csinálja a fidesz azt, amit kellene. Inkább lop. Az egyszerűbb. Sőt, nem is lop, rabol. Bocs, de annyira el vagy tájolva, hogy kár vitáznunk. Hidd csak el, hogy így a jó, legyél vele boldog. Szomorú, hogy sokan vagytok.
helloblog 2010.11.28 16:36:40
@Mr. Hilter:

Az igazság itt van.

www.szopjonleamagyarkormany.com/

Ezt nézzed meg. Ha olyan rossz volt a pénztári rendszer, miért akarta a Fidesz megvédeni? Ja, hogy az még a választások előtt volt? Ja, hogy ezért kárhoztatták a Gyurcsányt (tüntettek, gyújtogattak), hogy micsoda hazug, mert mást mondott a kampányban és mást tett. Na igen. Ha minden mástól eltekintünk, csak ez is elég ok arra, hogy takarodjanak. De ha még most is hiszel nekik, akkor az már egyéni probléma.
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
helloblog 2010.11.28 01:54:59
batkaa, fidesz talpnyaló. a sok hülyeségedre csak ennyit tudok írni, nézzed meg, hogy miként hazudott a fidesz, néhány hónap alatt miként fordult meg a világ 180 fokot!

www.szopjonleamagyarkormany.com/

megvédik a pénztárakat! ha-ha-ha! na majd így védik meg a többi pénzedet is, meg a vagyonodat is. elveszik, hogy biztos helyen legyen. persze önkéntesen fogják elvenni, szabadon választhatsz...
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
helloblog 2010.11.28 01:48:02
Még mindig az Év Legsokkolóbb Híre, hogy Selmeczi Gabikát kinevezte Orbán nyugdíjvédelmi megbízottnak. A bejelentés óta eltelt már 40 nap, és sikerült már feldolgoznom? Hát kurvára nem sikerült. Selmeczi Gabika védi a nyugdíjakat ... miért nem bízzuk mondjuk az …..
helloblog 2010.11.28 01:35:58
"Még ebben a tizenkét éve kezdődött, külső okokból megnyújtott, de most már minden bizonnyal hamarosan lezáruló parlamenti ciklusban törvényt alkotunk a Nagy Nemzetboldogítási és Jógondolkodási Alap (NaJó) létrehozásáról", jelentette be Matolcsy György, a Nemzeti…..
helloblog 2010.11.27 15:11:59
@papamaci1:

Igazi fideszes demamógia, amit itt összehordtál.

Egy bank állami kézbe vétele a pénzügyi rendszer egészének védelmében nem kifogásolható. De ez nem azt jelenti, hogy a bankban lévő számlák is az államkasszába kerülnek, csak a tulajdonos változik. Nagy különbség! Amiről most szó van, az a számlákon lévő pénz ellopása, államosítása. Ugyanaz történik, mint a kommunisták hatalomra kerülésekor, azok is lenyúlták a felhalmozott vagyont, és jött a beszedő-kirovó nyugdíjrendszer, ami azóta is folyamatosan szarban van.

A magánnyugdíjpénztáraknak van garancialapja, erős állami felügyelet és eddig volt állami garanciája is. Ahogy az általad említett pénzintézeteknél is van ilyen. Szóval csak úgy nem tűntek volna el a ködben. Az állam viszont most azonnal eltünteti a pénzünket, szó nélkül elkölti folyó kiadásokra. Akkor ki is lop és éli fel a vagyont?

Az én magánnyugdíjpénztári pénzem egész szépen gyarapodott. Az államnál nem fog. Azt befizetem és elköltik azonnal. Akkor miért is kéne az államnak adnom, ahol hozamot sem kapok?

Fel kéne ébredned a nagy fideszes rózsaszín álomból, mert ha továbbra is hiszel nekik, egyszer majd arra kelsz fel, hogy a házad és a számlád is az övék lett. Majd a jó Járai vigyáz rá.
helloblog 2010.11.27 15:57:03
@turulpina: Ez nagyon jó! :))
helloblog 2010.11.28 01:32:30
Tudom, ez már zsinórban a második post az iPad népszerűségéről, de olyan ritkán kapunk hivatalos számokat Cupertinóból, hogy azt a keveset meg kell becsülni. Szóval a sajtóközlemény szerint kevesebb mint hatvan nap alatt kétmillió iPad fogyott világszerte. "Köszönjük a…..
helloblog 2010.05.31 22:56:11
@Handras: Beindulnak majd a fejlesztések, nem véletlen az eladási számok közlése. Serkentő hatása van, ha látják, milyen piaca lesz az iPad alkalmazásoknak. :)
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
Brékingszerű hír érkezett be vasárnap: a T-Mobile megkezdte a micro SIM-ek forgalmazását, szóval a legnagyobb magyar mobilszolgáltató felkészült az iPadek érkezésére. Az Apple tabletje nem hagyományos SIM-kártyát, hanem annak kicsinyített mását használja, és mivel a…..
helloblog 2010.05.06 08:26:26
@Bűvész Bence: De csak akkor jó, ha feltört az iPhone. :( Legális megoldást nem láttam még arra, hogy a két kütyüt összekapcsoljam.
Épp néhány napja beszélgettem valakivel arról, hogy egy magyar srác milyen díjakat zsebelt be az általa kifejlesztett PocketGuide nevezetű szoftverrel, aminek segítségével nem kell többé a (hátizsákos) utazóknak vaskos könyveket cipelniük a világ nagyvárosaiban, hanem aktuális…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
helloblog 2010.03.27 22:12:08
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Legalább jó úton vagyunk Morvai leszbikus családmodellje felé. Amúgy a lány dolga, ha pornózik, de pont egy ilyen erkölcsi magaslatokban létező, kukákat felgyújtó népi mozgalomban találja meg a helyét? Azért az érdekel, mit mond majd a gárda. Sejtésem szerint semmit.
  Volt ez a Király András-ügy, meg a Szávay István-ügy, a Képviselő Funky kéjjel vadássza le a jobbikos politikusokat. Ugyan kellemetlen mindkettő, de igazából egyik sem komoly, csak épp okoznak némi kognitív disszonanciát egy komolykodó pártban, ahol mindenki kemény,…..
helloblog 2010.03.25 22:04:23
Nem értem a jobbikosokat. Akárkit megvédenek, ha a párt tagja? Akkor is, ha aljas? Kit érdekel a 8,5 millió Ft? Elég az is, hogy a szüleit a gyámsággal akarta kiiktatni, de nem ment neki. Szerintem innentől kezdve a többi már csak hab a tortán.

Aki elvakult jobbikos, az persze nem kap észbe, hogy egyre több erkölcsileg tökéletes vezetőjükről derül ki, hogy bort iszik, de vizet prédikál. Ja, hogy ez ciki? Hát az, de nem meglepő. Lesznek még durvább ügyek is, ha körülnéznek a 176 kasszára kiéhezett képviselőjelöltjük háza táján. A bulizós képviselővel sem az a baj, hogy totál részeg, hanem az, hogy közben álszenteskedik, azaz hazudik. Morvai sem azért ciki csak, mert agresszív és hülyeségeket beszél, hanem azért, mert a mentelmi jogára hivatkozik jelöltként, miközben ők harcolnak ellene, állítólag. A szóvivő sem azért ciki, mert melegfelvonuláson volt, hanem mert szenteskedik és még hazudik is magyarázatként. A kétszínűség a probléma kedves jobbikosok.

Aki pedig azzal jön, hogy a Jobbik az ellenség, az nézzen már tükörbe. Olyan gyűlölet van a Jobbikban minden ellen, ami nem az övék, nem az ő gondolatuk, hogy azt leírni is nehéz. Miért meglepő, ha ezt mások, mindenki, akiket ők támadnak, mondjuk nem veszik jó néven.

Amúgy még egy megjegyzés. Mely pártoknak kellett saját erőszakszervezet (lásd pl. gárda) a történelemben? Pl. MSZMP - Munkásőrség, NSDAP - SS, SA.
helloblog 2010.03.25 22:11:29
@tony zionist: Az álszenteskedésről. Olvasd el kérlek azokat a szent dumákat, amiket ezekről az emberekről írtak. Olvasd el a kedvenc pártod programját pl. a kábítószerről. Nagyon nem értetted, mit írtam. Engem nem zavar, ha a volt szóvivő füvezik vagy melegekkel van, szíve joga. De ne legyen egy olyan párt oszlopos tagja, amelyik gyűlöli a melegeket (meg amúgy mindenkit) és kezeltetné a füvezőket. Az olyan jelölt is érdekes, aki egy multinál vezető, de amúgy egy olyan pártot képvisel, amelyik kikergetné a multikat. Neked nem tűnik fel ez a sok ellentmondás?

Amúgy elég érdekes, ha egy olyan pártot támogatsz, amelyik leszámolna veled is, mint füvezővel.
Hát nem gondoltam, hogy ebből sorozat lesz, de mégis.Két Samsung Corby egy áráért - két reklámzene olcsóért a Kirowskinak. Az elsőről korábban írtam, és most itt az újabb:  Options | by OnlineFLVPlayer.com Nem tudom, hogy a többszörös platinalemezes Arctic Monkeys…..
Senki nem fog meglepődni azon, ha azt írom, hogy Magyarországon is hódít az Avatar, ám az mindenképpen elismerésre méltó, hogy hétvégén megvásárolták rá az egymilliomodik jegyet. A produkció ezzel együtt itthon eddig 1,44 milliárd Ft bevételt tud felmutatni, ez duplája a…..
„Kell egy pofon?” Kidobó fiúk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban a kopogtatócédula  gyűjtő aktivistákat. Az ügy pikantériája, hogy a lakóparkot építtető cég tulajdonosa valamikor önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark…..
helloblog 2010.02.21 21:57:01
@Kalamona: Szerintem viszont nem érted a lényeget. Az őrök nem végezték jól a dolgukat, de ezt nem azzal kell orvosolniuk, hogy utólag bunkóskodnak azokkal, akiknek a jelenlétéről sokáig fogalmuk sem volt. Cédulát gyűjteni pedig nem tilos, ha nem tetszik, nem nyitsz ajtót vagy nem adod oda. Azért, mert te nem akarod leadni, ne kényszerítsed a többi lakót arra, hogy elvándoroljanak egy pártirodába és ott adják le, ha jelölni akarnak. És ha majd a másik lakót az zavarja, hogy az orvos házhoz jön a lányodhoz, és megszavaztatja a közgyűléssel, hogy orvos nem léphet be a házba, akkor azt mondod, igaza van, ez így van rendjén? Hát nem hiszem. Aki nem tudja elfogadni, hogy egy társasházban néha nem minden a saját akarata szerint történik, annak a családi ház való (bár ott is lesznek szomszédok...).
helloblog 2010.02.21 22:01:03
@petyya: Még mindig nem figyeltél. Az őr azt sem tudta, hogy bementek! Érted? Tehát lószart vigyázott. Azért tudott a dologról, mert egy lakó jelezte. Szóval ennyit az őrről, akiből olyan sok kéne szerinted. A baj az, hogy sok ilyen van, ezért lopják szét a fél országot, mert tök alkalmatlan a feladatára, mindössze bunkóskodik, de másra nem jó. Nem kéne belőlük még többet kívánni...
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
helloblog 2009.12.08 00:24:44
@kispista2: Igen. Ez sem változtat azon, amit írtam.
helloblog 2009.12.08 00:27:02
@David_K: Persze, mindenki menjen a fenébe, ok, ez is jó mondás. A gond az, hogy amire hivatkozol, azt nem olvastad végig, a kötbérről nem ott írnak.
helloblog 2009.12.08 00:27:53
@vezuvo: Látom a kérdésemre nem válaszoltál..
Atesz a T-com Europarkbeli üzletében szeretett volna 2 kibaszott év hűségnyilatkozattal egy új iPhone-t venni 12 havi részlettel összesen 120 ezer forintért. A szeme azonban nem állt jól, vagy ki tudja, miért pikkelt rá a pultoskisasszon, de további 70 ezer forint előleget szeretett…..
helloblog 2009.11.23 23:45:07
@Kitalátor feljegyzetei: Azt felejtetted el, hogy erre fel is hívják a figyelmet. Az ár egyébként nem változik, mert az előleg lebeszélhető, szóval nincs igazad. A probléma gondolom az, hogy kedves ügyfelünknek nincs pénze, de kell a drága mobil, és most meg van sértve, hogy nem adják oda neki egy kis előlegre, részletre.
A mobilokkal foglalkozó AdMob megjelentette 2009. július hónapra vonatkozó tanulmányát, ami több mint 1100 iPhone, iPod touch és androidos mobil bevonásával készült. Az anyagból kiderül, hogy az átlagos iPhone-tulajdonos tíz alkalmazást tölt le havonta, ezeknek a negyede fizetős…..
helloblog 2009.08.31 01:18:50
@ombie: Szerinted. Szerintem meg kontroll, amit előbb vagy utóbb a többi is alkalmazni fog. Elég lesz pár vírus, rosszindulatú alkalmazás, és a nagy szabadságnak vége lesz. Amíg az Apple ellenőrzi az alkalmazásokat, addig a bizalom is nagyobb lesz. Engem kicsit sem zavar, sőt el is várom, hogy az Apple átnézze azt, amit pénzért nekem eladnak.
Egyre jelentősebb az Apple részesedése az európai okostelefonok piacán. A vállalat lépésről lépésre közelítette meg a csúcsot, 2008 második negyedévében például kétszázezres darabszámmal még csak 1,3 százalék jutott az amerikai vállalatnak. Tavaly a Nokia volt az élen…..
helloblog 2009.08.21 10:51:49
@EvilHedgehog: Akkor pontosan nem a lényeget kaptad el. A paraméterek fontosak, de egy telefon attól nem lesz jó, hogy mindenfélét tud. Volt Nokia telefonom, ami papíron szinte mindent meg tudott csinálni, de ha valóban használni akartam, megőrültem. A mail lassú és nehézkes volt (pedig e-mailezős telefon volt). A html e-maileket nem tudtam megnézni, a letöltés és küldés vacakolás volt. Elvben jó lett volna, de mégsem volt az. Semmit nem számított, hogy papíron mi szerepel és milyen hosszú lista van arról, mit tud a telefon.
Korábban a blogon is számtalan kommentben előkerült, hogy az Apple telefonja csak nekünk, kőkorszaki európaiaknak és amerikaiaknak lehet érdekes, de Ázsiában például bukásra lenne ítélve, mert a távol-keleti készülékek annyival izgalmasabbak, annyival fejlettebbek,…..
helloblog 2009.08.18 23:50:28
Azért elég abszurd azt olvasni, hogy nem szeretnek valamit, de azért a legtöbben azt vásárolják. Csavaros logika. Na de persze meg kell valahogy magyaárzni, miért veszik a kütyümániás japánok az utálatos iPhone-t, ami persze csak egy hulladék. De erre még a japánok sem jönnek rá. Az Apple biztosan drogot is oszt, és a tv-ben manipulál, hipnózissal.

Amúgy akit érdekel, a Japán GFK júliusi adatairól van szó:

www.electronista.com/articles/09/08/17/iphone.3gs.tops.in.japan/

Na meg hát gondolom más telefont nem akcióztak Japánban júliusban, csak az iPhone-t, mert hát azt máshogy nem lehetett eladni. A többi telefon teljes áron kelt el, és a szolgáltatók semmilyen kedvezményt nem adtak rá. Na ja...

Egyszer érteném meg, hogy aki nem bírja az iPhone-t, miért talál ideológiát arra, hogy a siker mégsem siker, mert...

Lehet szeretni vagy sem, lehet vitatkozni azon, mi a jó benne vagy mi nem az, de azért az tény, hogy az iPhone komoly siker. Eladások tekintetében is.

www.gartner.com/it/page.jsp?id=985912

A második táblázatot érdemes nézni, az okostelefonok eladási adatait. Az Apple gyakorlatilag egy modellel (egy modell két verziójával) elég jól szerepel.
helloblog 2009.08.19 16:48:22
@Juanhu: Nem gondolnám, hogy a Windows Mobile-t olyan nagyon szeretnék. A részesedése nem túl erős és még abból is veszít, ami megvolt.

mobileroar.com/2009/08/13/windows-mobile-loses-27-market-share-in-smartphones

Az okostelefonok piacán ma már az Apple is megelőzi, pedig egy gyártó kvázi egy készülékéről van szó, míg a MS szoftverét számos gyártó használja, sokféle típuson.

Ráadásul azok a gyártók, akik Windows-ra alapoztak, igyekeztek saját ráfordítással használhatóvá tenni az oprendszert. Lásd. pl. HTC készülékek Touch Flo felületét. No és sokat elárul, hogy a HTC is kezd átnyergelni az Androidra, de legalábbis egyre több Androidos telefont fog kihozni, azaz a Windows Mobile részesedése tovább fog csökkenni. A Windows Mobile szerintem ma nem túl versenyképes, az Android, a BlackBerry és a Mac OS mellett egyre kevésbé rúg labdába. Ahogy a Symbian is. Elég komoly figyelmeztetés a MS-nak, hogy miközben a számítógépek esetén közel 90%-os a részesedése az oprendszert tekintve, de a két leginkább meghatározó területen, a mobilok és a web terén nagyon komolyan kezd visszaszorulni. Pont azért, mert a lényeget nem ismerte fel, azt, hogy mire van szüksége a felhasználóknak.
Hát nem nevezném a világ legbiztosabb forrásának, de a Boy Genius Report azt állítja, hogy megtudott néhány részletet az új iPhone OS-ről. Az olvasható az oldalon, hogy MMS küldés-fogadás és tethering (Bluetooth-on és USB-n keresztül) is lesz az új rendszerben. Mondjuk az első…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
helloblog 2009.02.19 20:59:07
Nem bírtam megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen nem hiszem el a hölgy állításait, illetve ha így igaz, akkor sajno azt kell mondjam, ő a hülye. Nekem is van T-s mobilnetem és fura módon nekem - meg hát minden előfizetőnek - küldenek sms-t ha elértem az 5 GB felét, és aztán sms-t küldenek, ha elértem a 100%-ot.

www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/adatforgalmi

tessék, még a honlapjukon is fent van a szolgáltatás, ami ingyenes és automatikus. Még csak pénzt sem kell áldozni arra, hogy tudjam, hol tartok. Aki ezt sem vette figyelembe, nem kérdezte le, és aztán agyba-főbe töltögetett, aztán meg nem fizetett, az ne hepciáskodjon.