Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4ndris

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
4ndris 2012.07.28 23:58:50
@danialves: Van igazság abban amit leírtál JGL-el kapcsolatban, de jelen esetben nem is igazán volt túlírva az ő karaktere véleményem szerint... Mindenesetre a Looper elé javaslom megtekintésre a "Hesher"-t abban azért megcsillant valamit:)
Filmdroid Batman társalgó 2011.12.21 11:09:05
Igény lett volna rá, így az X-Men topikhoz hasonlóan itt a Batman társalgó. Itt aztán keresztül-kasul át-és kibeszélhetitek ki mit kedvel, mit utál a a sötét lovagban. Illetve természetesen arról is szó eshet, hogy mely színész formálta meg jobban Gotham védelmezőjét. Michael…..
4ndris 2011.12.22 13:24:29
@doggfather: Nem konkrét utalásra gondoltam, egyszerűen csak Batman és Joker viszonyára, ebben a két képregényben van nagyon hasonlóan árnyalva ez a dolog (számomra), arra gondoltam hogy támpont lehetett mind Heath alakításához ahogy Te is mondtad, mind pedig kettejük kapcsolatának ábrázolásához, hogyan egészítik ki egymást, az egyik létezése hívja elő a másikat stb. Valóban a long halloween is lehet hivatkozási alap egyébként.
Az Arkham pedig szerintem szintén hatással volt a történetre, egyszerűen csak komolyságában hasonló (persze ez túl egyszerű így), + egy-két lehet csak számomra vonható párhuzammal, szemkiszúrás-magic trick (igaz a képregényben csak ígéret), Batman kétkedése, önfeláldozása a végén ahogy visszafut és Kétarcra bizza a döntést... De ezt csak én állítom:) Maga az elmegyógyintézet szerintem a 3. részben játszhatott volna nagyobb szerepet, ha Joker még visszatér... Nyilván ez így nem fog bekövetkezni.
Live In! A mi húsvétunk 2010.04.05 11:24:00
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!Klasszikus Ez is Bár nem szeretem, de létező kívánság a "boldog nyulat!" Akkor ezek szerint ő lenne az, akit boldoggá akarunk tenni...? A húsvéti reggelink: fonott kalács (Jucc), főtt kötözött sonka (köszi Ádám!),…..
Mint azt a dátum is mutatja az alább olvasható gondolatmenet már hetekkel ezelőtt megszületett, csak várt a folytatásra. Amíg ez elkészül, addig is itt a szabadságunk történetének első része, amelyben a hazaútról számolunk be. A második részben a folytatás következik…..
Live In! Ma van a szülinapja! 2009.11.10 12:35:00
Boldog Születésnapot Neki! ..
4ndris 2009.11.10 12:50:52
Live In! Fejlesztések 2009.10.11 10:02:00
Üdvözlet a kedves olvasóknak!1. Arra gondoltunk, hogy mivel eléggé rapszódikusan írunk ide a blogra, mi lenne ha e-mailt küldenénk kedves olvasóbarátainknak arról, ha új bejegyzés születik. Ezzel azért járnának jól a (rendszeres) olvasóink, mert nem lenne az, hogy "még…..
4ndris 2009.10.16 12:45:26
Elérkeztünk az extrém bejegyzés megszületéséhez!A múlt héten 4 nap erejéig újra a kontinensre léptünk, vonattal elhagytuk Angliát. Mégpedig meg sem álltunk Párizsig... igen az igaziig, a francia fővárosig, PÁRIZSig!Kezdjük is az elejéről. Hogy is kerültünk oda?Még nyár…..
Kirándulás London-ban: Egy félig hirtelen ötlettől vezérelve még anno július idusán (15-én) elvonatoztunk London-ba, hogy ott majd jól eltöltjük az időt - kiegészülve Jucc unokatestvérével, Lacccival. Kis késéssel meg is érkezett a Waterloo pályaudvarra, ahonnan elsétáltunk a…..
A cím remélem felkeltette a várt érdeklődést, de mire megtudhatná a kedves olvasó, hogy mi is ebben a bejegyzésben olyan nagy szám ("ugyan már, csak el akarják terelni a figyelmet arról, hogy milyen ritkán írnak"), addig még el kell jutni. Olyan ez mint amikor az ember…..
Live In! Híreket mondunk - 090322 2009.03.22 18:51:00
Vasárnap van. Mint azt már korábban mondtuk a vasárnap itt nagyon húzós. Plusz még ezt tetézi egy Anyák napja, ami itt éppen ma van. Szóval dupla pörgés van, kb 2 hete lefoglalták az összes asztalunkat.Amikor kiérkeztünk, egy húzós december fogadott minket, és…..