Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akasun

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Exkluzív 2009.04.26 13:37:00
Feltörték a Hoze.blog-ot?Egyenlőre annyi a biztos, hogy egy bizonyos nézetben a teljes adminfelület, szerkeesztési mező, és moderálási nézet látszódott tegnap este itt. A hiba mára ki lett küszöbölve, de aki ezidőtájt erre böngészett, és szemfüles volt, akár ki is…..
Hoze Kritika 2009.04.18 11:50:00
Marilyn Manson állóvize+ 'Darkerek' hanyatlásaMájus 26-ra várhatóan hivatalosan Manson legújabb albuma, a The High End Of Low'. Sokan reményekkel telve várják már, annál is inkább, mivel nagyjából mindenki szerint az előző ('Eat Me Drink Me') szerint csak jobb lehet. Ez tény, az…..
Hoze Infó + Köszönet 2009.04.17 11:07:00
A Matricák ma indulnak útjuknak!Adásunkat megszakítjuk. Rengeteg levél érkezett a matricás felhívásra, köszönetet szeretnék mondani az olvasóknak.;) Egyenlőre nem győzöm erővel küldeni majd, tényleg elképesztő, szinte az ország minden részéről írtok. Ma megyek…..
Új fergeteges blogdesignA Hoze.blog szerkesztőségébe a mai naptól fogva egy nagyszerű ember is csatlakozik, méltán elismert szakmai háttérrel, és remek színvonalas pályamúlttal. Az illető Fekete Pákó lessz, üdvözöljétek szeretettel őt, mostantól közösen üzemeltetjük a…..