Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbhátsó

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ma megkaptuk minden idők legrémisztőbb promófotóját. Az oké, hogy nem lehet mindenki szép, és az is természetes, hogy még akkora sztárokról, mint Tóth Vera is készülhetnek előnytelen képek. De mi visz rá egy píráost, hogy egy ilyen…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
jobbhátsó 2007.04.26 13:39:53
S-blog Kama(s)zkori szép emlékek! 2007.04.26 12:48:00
Nemrégiben írtam a Belsőség egyik témájához,hogy a jogsi mellé grátiszba hozzácsapnék egy roncstelepi látogatást,ahol egy Kamaz teherautó csak 40-50-el rágurul egy apró személyautóra. Ha már amúgy is minden műgengszter álma,hogy SUV-val járjon akkor nekem Kamaz kell,persze az…..
Subba Barta Zsolt remekül szervez 2007.04.26 11:13:00
Az köztudott, hogy Kósa L Adolf valamelyik bizniszpiramisban tevékenykedik. Gyakran látni, ahogy kacskaringósan tart hazafelé a Mammutból a "megbeszéléseiről". Most már Rékassy Károly is riogat az aloe verás, beoltós összejöveteleken, tekintetével…..
Sajnos nem járt sikerrel korábbi felhívásom, hogy fényképezzen ön is biztonsági őrt. Pedig a téma továbbra is nagy erőkkel kínálja magát. Tegnap a Kikában átvettem kerti asztalomat, amit még két hete rendeltem meg. Kicsit bizarr volt maga az árukiadó is. Két ajtó van, az…..
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Nagyon ritka az, amikor a pár perces hírnevet szerzett emberek hajlandóak beletörődni abba, hogy a negyedóra letelt. Valójában éppen ez a legirritálóbb bennük. Valóvilág Katka például a mai napig esküvőkön haknizik, bár biztos van ennél durvább is. Mi…..
regisztráltam vmi farkasemberes játékban.Internetes vadászatod linkje:http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=20477Tipp: ezt a linket hozzáadhatod honlapodhoz, aláirásodhoz vagy megadhatod barátaidnak. Ne használd fórunokom, vendégkönyvekben vagy chat-en. Aki igy használja a linket…..
O.P. a vizuális ingerkeltés mestere,tegnap autórondaságokkal villantott,én ma még rondábbakkal fogok. Pontosabban nem is rondábbakkal hanem hülyébbekkel,magyaráznom nem kell meglátjátok miért: A közismert Ferrari…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
hétvégén egy kétségbeesett tinédzser levele érkezett a levelesládámba. Szia Részeges! szoktam olvasni a Subbán a hozzászólásaidat, és nagyon jókat röhögök rajtuk. Jó fej csávó lehetsz, tapasztalt, biztos volt már egy csomo barátnőd, talán tudsz segiteni a problémámban.…..
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
jobbhátsó 2007.04.24 00:18:56
morrisal · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2007.04.23. 20:11:20
Hogyha én betegként(alkoholistaként) nevetek ki egy beteget (szellemi fogyatékost), akkor geci vagyok szerinted?
A drága jó Pajtás és a punnyadt Bravo nagy űrt hagytak maguk után. Hova írjon egy tanácstalan fiatal, ha problémája van? Egy unatkozó bácsi szívesen válaszol minden kérdésedre, csak nehogy valaki komolyan vegye. ..
jobbhátsó 2007.04.23 23:41:32
scheerti · scheerti.blog.hu 2007.04.23. 19:59:04
de ugye nem söröskupak volt?:) Az kicsit fájna:)
No, hát ez nem wikipédia, de azért ezt mégis megoszthatom, hogy az ország keleti részének egy darabjának a sok priluki(tópájpáj-helyrajzi adottság) cigit meggyújtva eszébe jut: amit éppen felköhög reggelente slájmot (nem wikipédia), az majdnem olyan kemény, mint egy söröskupak. Sokan mikor beszélnek közülük a dohányzásról való leszokásról(nem hivatalos statisztikák szerint 95%-ban) mindig a reggeli söröskupakra(slájmra) hivatkoznak negatívumként. Ennyit az asszociációról.
Subba Hajléktalan Mortal Kombat 2007.04.23 14:28:00
Ez a kis videó is egy tökéletes példa arra, hogy milyen sok múlik a megfelelő zene kiválasztásán. A történet nem tiszta, nem tudjuk pontosan hány ellenfél van, úgy tűnik mindenki mindenkivel vitában áll. Igazi szórakozást…..
  Tegnap már leírtam,hogy a japánok milyen mókásan tuningolnak. Nos ez igaz az ausztrálokra is. Ha most a méltán mellőzőtt Fókusz című műsorban lennék így kezdeném: "A 32 éves  Michael Lebedev egy reggel arra ébredt,hogy nem teljes az élete. Az Ausztál férfi…..
Töpörtyűturmix 29 - SzexMatek 2007.04.20 17:18:00
HÍRűAz egyik legnagyobb óvszergyártó cég nemrégiben 41 ország bevonásával felmérést végzett. 300.000 embert kérdeztek meg szexuális szokásaikról és az együttlétek gyakoriságáról.A magyar férfiak hetente átlagosan 3,58-szor, míg a nők 4,39-szer élnek szexuális életet.…..
jobbhátsó 2007.04.22 15:08:22
A képen Izolda látható, aki kislányos testalkata ellenére, már rég túl van a huszon. De ezt ne rójuk fel hibaként neki, Hiszen talán ennek is köszönhetően, a falutanács épp idén választotta be a Skutyini Hall of Fame tagjai közé, és utcát is elneveztek róla. Biztos sokan…..
Egyelőre itt lapítanak az erkélyen a fiúk, én meg már majd' megőrülök, de még várnom kell 4 napot.A kék dolog középen védőfólia, nem én vagyok hülye...
S-blog Szocialista driftautó 2007.02.23 15:24:00
O.P.-nek különös érzéke van ahhoz,hogy pár órával postoljon elöbb valamit mint kéne. De természetesen nem haragszom rá,honnan is tudhatná,hogy mi jár a fejemben. A lényeg,hogy van itt egy video és van pár magyar srác akik a kocsit építették. Egyelőre nem tudok a kocsi adataival…..
Subba Radadádá dádá dadadádé 2007.04.16 15:49:00
Nem olvastunk sehol arról, hogy valaki időgépet talált volna, így sajnálattal kell közölnünk, hogy az alábbi remekmű napjainkban készült. A Crack nevű formáció, egy marék mutálás előtt álló tinifiú a telepről. Első klipjük, a Temet az utca a gengszter-sablonok…..