Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotelhuzas

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt egy picit rendhagyó lesz, mert nem kifejezetten a megfogható játékokról szól, ahogy azt már megszokhattátok. De ez a téma is a -többi régi játék mellett-, igen kedves nekem.  Nem lesz rövid írás, próbálom összefoglalni az emlékeimet, de ezt annak érdekében teszem, hogy esetlegesen a ti…..
A Star Wars univerzumban bőven találni emlékezetes karaktereket, hiszen páratlan, hogy egy filmes univerzum annyira részletes és gazdag legyen, mint George Lucas messzi-messzi galaxisa. Ebben a listában a 10 (szerintem) legjobb szereplőt válogattam össze a Star Wars világából - elsősorban a filmeket…..
kotelhuzas 2016.10.31 20:37:16
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
kotelhuzas 2015.07.19 10:54:31
Nem annyira mai termék, amiről írtam (kábé fél éve van nálam), de ez éppen az előnyünkre válik, ugyanis előfordult már, hogy valamiben nagyon pozitívan csalódtam kibontáskor, viszont a következő két hétben tönkrement. Ezt az akksit már fél éve nyúzom, és semmi probléma nem volt vele idáig. A nyúzás…..
    Az LA Confidential Magazine számára készült az Oscar gyanús Julianne Moore legújabb sorozata. Kurt Iswarienko fotózta, Deborah Afshani pedig stylingolta. Designer darabok, Lanvin, Saint Laurent és Alessandra Rich például. Aporpó, az il Bacio di Stilében nagyon szép Lanvin…..
kotelhuzas 2015.02.21 07:09:49
A geek ínyencségek kimeríthetetlen tárházában, a Geektyrant blogon botlottam bele ezekbe a pompás műanyag Csillagok háborúja-figurákba, amiket az Evil Corp TV filmimádó munkatársa rakott össze. Vader, Greedo, a robotok és a rohamosztagos vicces figurája ezzel a kinézettel…..
Van egy olyan érzésem, hogy a holland Paul Verhoeven munkásságát nem kell különösebben bemutatni. Rengeteg klasszikust köszönhetünk neki, ami által igenis nagy névnek számít a szakmában. Tény, az elmúlt években, sőt már lassan másfél évtizede nem alkotott maradandót, de mit…..
  Ha a japán filmgyártás szóba kerül, elsőre mindenkinek hírhedt animációs filmjeik, az animék jutnak eszükbe, azonban élőszereplős filmekből is jól állnak, ahogyan rengeteg gyönyörű színésznőjük is van. Most belőlük mutatunk meg néhányat, olyanokat, akiktől rajzolni…..
Libabőr, sírás, jaj. Mélynyomóval tessék hallgatni! ..
kotelhuzas 2014.06.17 20:44:29
A kinti gépünkhöz kellett már valami vezeték nélküli eszköz, amivel távolról is tudjuk irányítani. Első ötlet egy PC-s távirányító volt, de az nem vált be teljesen, így maradtunk a hagyományosabb megoldásnál :) Az egér elsőre nekem eléggé szokatlan volt, mert nagyon…..
Még egy korábban meghirdetett szavazásunk végeredményével lógunk, viszont a hiányosságot most okvetlenül pótolnánk. A fenti címet pedig egyetlen aprócska megjegyzéssel egészítenénk ki - mielőtt érkeznek a "hát az nem is horrorsorozat" jellegű éles szemű megfigyelések. A…..
kotelhuzas 2014.06.06 20:50:02
@doggfather: A dexter nem horror
kotelhuzas 2014.06.06 21:22:43
@doggfather: Mindjárt kiderül, hogy nincsenek is itt horror sorozatok :)
A horror zsánerébe ritkán ölnek nagy pénzeket, lévén tipikusan a nézők egy szűk rétege vevő az ilyesmire, már pusztán a korhatárbesorolások miatt is. Mostanában az USÁban a szellemes sztorik a menők, hiszen a fekete- és latino kisebbség zabálja az ilyesmit és elég nagy…..
Eddig a sós süteményekkel egy kissé hadilábon álltam, nagy ritkán sütöttem egy-egy adag pogácsát, és annyi. Nem azért, mert nem szeretem őket, de fanatikus édesszájúként nem éreztem hiányát. Sokkal hamarabb megkívánok mondjuk egy csupa csokis muffint, mint egy sajtos rudat. A…..
kotelhuzas 2014.05.21 14:52:10
A képet a Nemzetközi Űrállomás éjjel-nappal működő kamerája készítette a Földünkről. Erről bővebb infót itt találsz. A fotót a Marson szolgáló Curiosity rover készítette 2014. január 31-én, 80 percel a marsi naplemente után. Ezt a képet is a Marson dolgozó…..
Bár nekünk testépítőknek, már nem okoznak meglepetést az alábbi női testépítő elfajzások, mégis sokszor értetlenül állunk a hasonlóan tesztoszteronnal felpumpált hölgyemények előtt. Szerencsére azonban, még így is akadnak a társadalomban olyan férfiak, akik a nagy…..
Végy egy jó forgatókönyvet, látványos akciókat, igazi rossz fiúkat (akikért a lányok odavannak, a fiúk pedig hasonlítani akarnak hozzájuk), és máris kész a legenda! Rengeteg film született a második világháborúról, mégis ez lett a közönség kedvence. Pedig első ránézésre…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Na tessék. Amikor Moszkvában jártam, még mindenki az olimpia miatt figyelt Oroszországra, most meg már azért, mert épp újraforgatják az 1956-os forgatókönyvet közös szomszédunknál. Kellett nekem hetekig húzni az egyhetesre tervezett posztsorozatot. Persze a nemzetközi helyzet nem…..
Mit kapunk, ha több tízezer futó adatait összegyűjtjük, és térképen ábrázoljuk a mobilalkalmazások által rögzített szokásos futóköreiket? Informatív művészetet. Ma már megszámlálhatatlan alkalmazás létezik okostelefonokra, amelyek lehetővé teszik, hogy nyomon…..
kotelhuzas 2014.02.12 13:13:23
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Ki ez a roppant főnök módon viselkedő csávó? Mégis létezik a Megye? Az idegenek tényleg köztünk élnek? Rengeteg kérdés! Holnap mindenre választ kaptok. Addig is egy beharangozó videó a hónap szuperpumájától! ..
kotelhuzas 2014.01.19 20:26:42
Thierry Cohen francia fotós jelenleg Párizsban él és dolgozik. A 80-as évek végén úttörő szerepet játszott a digitális fotózásban. Darkened Cities fotósorozatában a világ nagyvárosait mutatja be mesterséges fények nélkül. A végeredményhez két képre volt szüksége.…..
kotelhuzas 2013.12.23 22:30:53
Szőke hajú lányok Alice Wonder 2013.12.21 07:34:00
..
kotelhuzas 2013.12.21 18:50:06