Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sickbump

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés első látásra tökéletes párosítást lehet elképzelni, mint a Marvel és a Netflix közös projektjét, ami a nagy mozifilmes Marvel-univerzum egy újabb szegletét mutatja be. A már berendelt 4(+1 a Defendersszel) sorozat közül a Netflix a 13 részes Daredevillel nyitott, és nem…..
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Örülök, hogy elmondhatom valahol a gondomat, ez egy olyan téma , ami nagyon sokakat érint, engem is.Én is áldozat voltam sokáig, hosszi ideig alkalmazták rajtam a munkahelyi terrort a kollégáim, nem volt miattuk egyetlen nyugodt napom…..
Maradunk az oktatásnál: Tromb - ahogy fogalmazott - otthon kornyadozott, dögrováson volt, úgyhogy felelevenített ifjúkori emlékeit írásba is öntötte. A középiskolai tanműhelyek kihalófélben lévő példánya a modorosság fáradhatatlan képviselője. Megjelenése, nyelvi…..
Kedves Tibor!A pozitív visszhangra való tekéntettel ezúton küldök egy újabb szösszenetet, olyan témáról, ami már jó ideje piszkálja a csőrömet.Tengermély tisztelettel,lárvalányhajÍmé tehát:   A frusztrált omegahím A frusztrált omegahím legfontosabb…..
sickbump 2010.09.22 10:10:24
@lárvalányhaj: Köszönöm a bátorítást, való igaz, hogy én sem veszem észre, ha közelednek, vagy ha mégis, akkor az adott pillanatban megrohan egy érzet-csomag, tömörítve az összes negatívumot, ami nincs rendben (a lakásom esztétikai hiányossága, a költségvetésem, melyből hirtelen képtelen lennék finanszírozni egy esetleges kapcsolatot, satöbbi, satöbbi). De majd jobban odafigyelek. :)
Csiszár Jenő ismét felveszi majd évek óta porosodó Ray Cokes-jelmezét? Hogy néz ki a budapesti Kristiane Backer? És egyébként is, ki lesz a magyar Paul King? Jó ideje mocorgó kérdések, amikre végre választ kaphatnak azok, akik már hosszú évek vagy akár évtizedek óta várnak a…..