Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szürke_tag

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyem! Szeretném, ha elképzelné azt a szívmelengető jelenetet, amikor az Önnek udvarló, jóképű, szellemes és figyelmes férfival meghitten randevúzik egy kellemes étteremben. Egy szeparálható boxban ülnek, különleges borokat és ínycsiklandó ételeket ízlelnek. Ugye, nem…..
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Az elmúlt hónapokban két országból is hírek érkeztek arról, hogy buddhisták muszlimokat üldöznek. Ezek közül a burmai eset volt a súlyosabb. A hírekről a BBC is beszámolt, én is fűztem hozzá kommentárt. Ezek után érdekes meglepetésnek találtam, hogy a BBC-n magán olyan cikk…..
Mikrofon séró, nyikorgó bőrcucc, rasszizmus és karate, ez a hetvenes évek! Hősünk pedig a Sárkány közbelép című filmből ismert feka csávó, aki szétcsap a rendőrök között. Persze a jelenet kapcsán rengeteg kérdés kerül elő, de mi ezzel nem foglalkozunk, mert ez a jedi…..
szürke_tag 2012.11.24 15:53:38
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
szürke_tag 2012.11.05 15:20:53
@spontan:
Ez már erőszak a szövegen. Ő nem felülírt hanem betöltötte.
szürke_tag 2012.11.05 16:14:21
@spontan:

Nem azt is szó szerint kell érteni és arról van szó, hogy nem kell mindenáron kiharcolni a magam igazát. Csakhogy ez nem azt jelenti, hogy mindent szabad és a keresztény tűrjön mint egy birka. Az oké, hogy szelíd báránynak kell lenni, de nem agyalágyultnak. Ha ez kizárná az Ó szövetségi részt akkor azt jelentené, hogy már lophatok és házasságot is törhetek.
Ha bárki is azt gondolta volna, hogy a rasszista, szélsőséges nézeteket valló, a fénykorát az 1920-as években élő szervezet mára már a múlté, nos, az alaposan tévedett. Az ABC amerikai televízió bekukkanthatott a kulisszák mögé. Manapság gyakran gondolnak úgy az elsőként…..
..
szürke_tag 2012.10.27 12:34:29
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_:

Ez volt a vizsgafeladata! Így bekerült a csapatba. Vagy a csajok kinézték maguknak és kamerázták, hogy milyen jó fakónigger és közben esemény lett.
szürke_tag 2012.10.27 13:45:11
@Shopping: Mint fentebb írtam nekem valódi nigerrel volt gondom. Természetesen narkót árult. Mivel megszűnt a kábítószer osztály a Teve utcában azt ajánlották, hogy hívjam fel telefon tanút. Megtettem a hölgy aki egyébként kedves volt, azt mondta csak akkor tudnak bármit is tenni h azt is meg mondom kinek adja el és honnan szerzi be, mire én az nm elég ha én tudom a címét fényképét azt, hogy hol árulja stb. Nem volt elég, ők elvárják, hogy nyomozzunk is helyettük. Vagyis dolgozni nem szeretnek.
Az utolsó időkkel kapcsolatban mindenkinek a tragédiák sorozat jut eszébe, mi van a hamis prófétákkal, merthogy ez is meg van ígérve?! Jézus Krisztus azt mondta és nem csak feleslegesen beszélt hanem sajnos a jelenünkre utalt. Mát. 24.11 És sok hamis próféta támad, a kik…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
szürke_tag 2012.09.26 14:31:18
Nemcsak a cikkben szereplő tű hiány okoz Hív robbanást hanem az a sok idetelepült nigger. Nekem eggyel bajom van ezt itt leírom segitsegkeres.atw.hu/ Viszont mivel súlyos testi sértést okozott nekem ez a féreg így elkezdtem kutakodni és megtudtam a bevándorlási hivataltól, hogy sokan élnek itt papírok nélkül kb 30 000 en. A rendőrségtől pedig, hogy minden 4 dik erőszakolt már meg nőt. A nagy részük narkót árul és 60% uk Hiv fertőzött és 20% a fehérekre nézve halálos bél betegséget terjeszt. Na ez a gond és ezt hatóság elnézi.
szürke_tag 2012.09.26 15:12:31
@Nagykevély: Oké csak az a gond, hogy az ilyen ribanc se ragad le a niggernél, hanem lefekszik mindenkivel és a végén már mindenkitől papírt kell, hogy kérjek.
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
Sanyi felfedezte, hogy miért nem adnak vissza a jegyautomaták. A klasszikus ATM-eldugaszolós trükk itt is beválik, az eltorlaszolt pénzkiadó ajtó mögött természetesen ott volt a visszajáró. A történet fénypontja, amikor naiv ügyfél bejelentette az esetet a…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
szürke_tag 2012.03.08 19:39:26
Én közvetlenül rendszerváltás után mentem az Escortal fel a Királyhágó térre a Királyhágó utca felől. A belső sávba voltam, mellettem egy fekete merci. A lámpa zöldre váltott és valahogy én gyorsabb voltam mint a merci, Nem versenyeztem csak így sikerült. Igen de kijött elém a busz a Királyhágó téren. A merci pedig gondolom azt látta, hogy bent áll a busz és mögém sorolt, hogy kikerülje. Persze nekem fékezni kellett a busz miatt erre csatt a merci belém jön. Kiszállunk mindketten a mercis aki Schmitt Pál volt bár ezt akkor még nem tudtam. Elkezd szövegelni, jó hangosan, hogy hogy képzeli, hogy megelőz egy mercist. Mire én nem tudtam, hogy tiltja a KRESZ . Aztán elegem lett a dumájából és bementem, ott akkor valami egészségügyi intézmény volt. És mivel akkoriba nem volt mobil. Megkértem őket, hogy hívhassam fel a rendőrséget. Felhívtam elmondtam mi történt, mire az ügyeletes, elkezdi, minek menjünk ki úgyis az a hibás aki belement magába. Mire én csakhogy ő nem ismeri el, csak pöffeszkedik a mercibe. Erre a rendőr, hívjam oda. Odahívom erre átveszi a telefont és bejelentkezik Schmitt Pál vagyok az OTSH elnöke elvtárs. (rendszerváltás után) Aztán nyomta a dumát és annyit elvtársazott, hogy szinte alig mondott mást. Majd egyszer csak lerakta a telefont miután elköszönt és azt mondta, hogy várjunk majd jönnek. Schmitt Pál beült a kocsijába és várt vagy 5 percet aztán gázt adott és elhúzott. Persze a rendszámot egy járókelő gyorsan felírta. Egy darabig őriztem is. Én még vártam háromnegyed órát de senki nem jött, aztán elmentem és saját pénzből kijavítottam. Na az én szemebe semmi becsülete nincs és azt hiszem ez érthető.
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv…..
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..