Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jika

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alekszandr Ovecskin és Sidney Crosby első csatáját az orosz nyerte, mindkét klasszis gólt lőtt a főcsoport-elődöntő nyitó mérkőzésén. A Chicago bravúrosan egyenlített a Vancouver otthonában. A találkozón 102 perc büntetést osztottak ki. Utolsóként a legnagyobb…..
A vb első napjait Svájcban töltöttük. A mérkőzéseken kívüli idő nagy részét a kloteni jégcsarnok környékén ütöttük el, írtunk, beszélgettünk, fényképeztünk. Ezúttal azokból az érdekes fotókból állítottunk össze galériát, amelyeket nem a meccseken készítettünk.…..
Lezárult a szavazás az alapszakasz legjobb játékosára. A profi szakírók szervezete, a PHWA választása három orosz játékosra, Alekszandr Ovecskinre, Jevgenyij Malkinra és Pavel Dacjukra esett. Közülük kapja a legjobb a Hart Memorial Trophyt. Az NHL történetében először fordul…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
jika 2009.04.24 20:22:44
jika 2009.04.24 20:27:31
jika 2009.04.24 20:32:07
Külön posztban ismertetjük játékosaink vb-mezszámait, és megtekinthetik mindőjük portréit, hadd legyen könnyebb felismerni őket. Úgy tűnik, érdemes A csoportosnak lenni azért is, mert itt már nincs olyan megkötés a számozásnál, mint a divízió 1-ben, ahol valamilyen oknál…..
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
jika 2009.04.21 23:17:48
@hajráhoki: ez nem teljesen igaz.pl szlovákok multkor elvertek a norvegokat, korbeveresek voltak, majd a negyedikek lettek.
Az orosz ifjúsági válogatott alaposan visszavágott a vb-elődöntőben a finneknek a nyitó körben beszedett 4-7-ért. A másik ágon az Egyesült Államok szoros csatában legyőzte Kanadát. Lent a németek büntetőkkel verték a szlovákokat, még bármelyikük kieshet. Oroszország…..
Egy nap maradt a müncheni edzőtáborból, szombaton végleges lesz a magyar válogatott világbajnoki kerete. Énekes Lajos edző elismerően számolt be a hét tapasztalatairól. Eközben Pat Cortina klubcsapata vereséggel kezdte a Bundesliga 2. döntőjét. "Mi edzők mindhárman…..
Miután svéd csapata, a Brynas a lehető legrövidebb idő alatt kiesett a rájátszásból, véget ért válogatott csatárunk klubidénye. Szerdán utazott Magyarországra, és csütörtöktől már egykori csapatával készül a világbajnokságra: a Dab.Docler edzéseit látogatja. A…..
A szlovén válogatott tavaly kiesett az A csoportból, idén meg lent ragadt a divízió 1-ben. Kazahsztán teljesítményén már a vb elejétől látszott, több év pauza után komolyan gondolja a feljutást, minden ellenfelét meggyőzően verte, beleértve az erős japánokat is. Ezek után…..
jika 2009.04.17 18:02:31
jika 2009.04.17 18:04:58
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
A szlovák válogatott tovább gyengült a Jan Filc szövetségi kapitány által megálmodott összeállításhoz képest. Marian Gaborik (Minnesota) és Stefan Ruzicka (Szpartak Moszkva) sem lesz ott a vb-n. Norvégia zsinórban a hatodik vereségét szenvedte el a felkészülés során. Vannak…..
Folytatódtak a válogatottak felkészülési mérkőzései. Franciaország meglepetésre nyert Rigában, de a visszavágón odacsaptak a lettek. Svájc is legyőzte a finneket a második találkozón. A csehek a németeket, a szlovákok a norvégokat verték kétszer magabiztosan, és az oroszok is…..
Tizennégy góllal játszott jobban a magyar ifjúsági válogatott a divízió 1-es vb minszki csoportjában, mint két napja. A csúnya vereségre gyönyörű győzelem jött, simán vertük azt a Kazahsztánt, amely sikere esetén a feljutásért játszhatott volna vasárnap. Az első harmad…..
jika 2009.04.11 18:55:12
A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába…..
2004. április 20-án a jégkorong királyai léptek az Aréna jegére. Kanada kis híján teljes világbajnoki kerete Magyarországon keresztül utazott a prágai világbajnokságra. Pótlelátókra volt szükség, tízezer néző várta a csapatokat.Dusan Kapusta ezzel a mérkőzéssel búcsúzott…..