Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DZsói

27 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Matek óra 2010.06.21 15:29:00
Ki érti a MÁV-ot?Az egy dolog, hogy éppeszű ember képtelen átlátni a MÁV vasútszolgáltató működési rendszerét. Az is, amilyen állapotban vannak az úgynevezett pályaudvarok (értsd: rakás csöves, lepusztult rozsdás vas, meg omladotó vakolat, és Romániát idéző állapotok),…..
Nos, beszáguldott az ősz a világba, megkezdődött a suli...már akinek (nekem majd 14-től). Ilyenkor amolyan szokás egy számadást írni arról, hogy mit is sikerült alkotni a nyár alatt. Ha jól emlékszem az utolsó postban, Zsószi említette hogy készültünk a Hegyaljára. Akkor…..
ÜDV Mindenkinek!Hát eléggé elmaradtam,kicsit más kötött le mostanában.Szerepjáték oldalt csináltunk Kaki-val a neve http://guiltydreams.forumotion.net ,szerintem iszonyat lett.Vasárnap indulunk a hegy alá :D fesztivál kezdődik.Beszámolunk róla ígérem.Addig mindenki legyen jó és…..
Hy!Már megint jó késő van, de most tök furcsa dolgokon gondolkozom. Legalábbis számomra furcsákon. Ha pár szóban akarnám összefoglalni, akkor talán az otthon, haza és hasonló szavakkal tudnám jellemezni. De lássuk csak mire is gondolok. " Az embernek az az otthona, ahová a…..
Csáó!Nos, már megint egy elnézés kérés felétek, de mostanában az én agyam se erre felé járkált. De akkor tekintsük át a mostani helyzeteket: Suli: Én végeztem a 4. félévemmel, örvendek neki, bár szakirányt még mindig nem tudok..végül is mineek? Pff! Jön a nyári gyakorlat,…..
Üdv Földlakók!Hát haljátok jól elmaradtunk ezzel a blog dologgal,ezer meg egy év nem írtunk semmit.Hát a vizsgaidőszakom az megy ezerre,már csak kettő van hátra aztán belevetem magam a nagy nyári szünetbe.Meg hát azt sem kell elfelejteni hogy szerepjáték függő lettem és ott…..
Hoze Blog 2009.05.26 02:36:00
A "drága" hivatalban.Személyiségi problémáimKi ért velem egyet azzal az elvvel, miszerint az összes létező hivatalos ügyirat (személyi, lakcímkártya) lényege egy nagy rakás SZAR, ami csak azt az egyet hivatott képviselni, hogy az ember rendre elveszítse ezeket, és aztán…..
 Üdv földlakók!! Dicsérjétek a királynőt amiért új hátteret korrigált,vagyis engem.Sok éljenzés és virág az ajtóm elé.Mert hogy rendes leírás nincs az oldalon hogyanis kellene ezt végrehajtani,az tuti.A cukros halas háttér csak ideiglenes volt. :D  A névnapom volt…..
Héjahó!    Na, én is jócskán elmaradtam itt az írogatással. De mostanában szöszöltem is sokat, meg nem igazán tudtam volna miről pötyögni. Na akkor lássuk miből éltünk mostanáig:   Ballagások: Társaságunk utolsó 4 hölgy tagja is eljutott mostmár odáig,…..
Hú mennyi is? Asszem 5, ötödik résznél tartunk e csodálatos rovatba, mely tavaly ilyenkor indult kb. Eddig röviden összefoglalva: egy határozott szándék, egy monoton tanfolyam idegesítő emberekkel, egy elfuserált kresz vizsga, és egy újrakezdés a mérleg. Most indulok a 2-odik…..
Hoze Publicisztika 2009.05.06 10:12:00
"Örülünk, Vincent?"Érettségi után"Ó jaj, az érettségi" - rikácsolt mindenki még pár napja, annak megszokott éves menetében ilyenkor. Jaj bizony. 3-4 napnyi írásbeli vizsga, mely 4 év anyagát hivatott összefoglalni. Ez persze durván hangzik, hogy mennyire az a…..
 Üdv Mindenkinek! Látom emelkedett az olvasottsági arány,nadon boldog vadok!:D Mindenkitől elnézést kérek amiért nem aktivizáltam magam hogy írjak,Kaki nevében is.Legutoljára a húsvéti nagy lezüllésről számoltam be,hát azóta nem sok minden történt.Vagyis történt,de…..
 Hellááóó mindenkinek! Hát ez a pár nap valami eszméletlen volt én mondom.Hat nap folyamatos kilengés,és kezdek magamhoz térni.Elfelejteni a sok szar amit kaptap,és most kezdek igazán szabad lenni.Kellett ez a pár nap a haverokkal,hogy újra azt érezzem még mindig 15 éves…..
Üdv minden elgázosításra váró egyednek eme gyönyörű napon!  Látom a mi kis mongol királynőnk már beleüvöltött a világba,hát akkor most következzek én. Ezt a mérhetetlen nyersizmust én díjazom Dorianne-ben,mert ő a hallgatás kőszobra.Soha nem mond ki…..
Zajlik az élet gyerekek! Nagyon sok mindenkin észrevettem, hogy agyára mentek a dolgok. Miért van az hogy folyamatosan sértegetjük, megbántjuk és lealázzuk egymást, és miért vagyunk féltékenyek a barátainkra? Sőt, a féltékenységen túl, néha még érdektelenek is vagyunk egymás…..
Hellóka!Ahh..mint köztudott rólam, könyvbuzi vagyok. Egyszerűen imádok olvasni, és ha valamit találok ami tetszik, akkor ráfüggök. És mostanában állandó jelleggel ez történik velem. Rosszabb vagyok mint egy drogos.Ez most lehet hogy ajánlóféle is lesz, mivel úúúgyis le fogom…..
Hahhó Hópihe!!    Óhhh,eszméletlen idő van!Totálra jó kedvem van,kivéve egy két tényezőt,beütött az emberundorom,de ezt majd legyőzöm.Tökre bevált hogy nem írok egy témáról,hanem úgy ami éppen az eszembe jut,vagy több mindenről amit nem tudok olyan sok sorban…..
  Helló!  Már többekkel beszélgettem erről az internetes kapcsolattartás témáról. Mennyire jó vagy rossz? Nem is annyira régen talán 7-8 éve még nem voltunk ennyire rabjai az internetnek. Mármint legalábbis én nem voltam a rabja. Volt otthon gépem már akkor is,…..
Üdv! Hát elég régen jelentem meg de rengeteg dolgom volt,vagyis van!Meló,suli stb…Jah meg orbitálisan beteg vagyok!!Semmi erőm nem volt írni,meg úgy semmihez sincs.De azért alkotok valamit ha már belevágtam.Egy csomó téma jutott az eszembe amiről érdemes lenne…..
Helló!!   Tegnap sorozatot néztem, amiben a főszereplő csaj a barátságról és a barátairól elmélkedett. Ezért én is elgondolkoztam az eddigi baráti dolgaimon. Mint mindenkinek szerintem, nekem is általános suliba jöttek az első naaagy barátságaim, és az első…..
Hali! Üdv  Mostanában rettentő sokfelől hallom a 3as szex emlegetését. Vannak, akik csak emlegetik, vannak, akik csinálják. És ez elgondolkodtató egy kicsit számomra. Nem vagyok egy prűd valaki. Sőt. Csak érdekes ez a dolog.Hármas szex!?!?!HMMM…:D Nem tudom,én nem…..