Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszy

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjszaka van San Francisco-ban, rendőrségi diszpécser jelenti, hogy 35 év körüli, nagyon megvert és fejlövéses férfi holtestet találtak a Presidio parkban. A helyszínre érkező két ballonkabátos férfi nézi a holttestet, és az egyikük azt mondja: Szólni kell az FBI-nak, megint…..
Esős este egy autópályán nyitunk, egy férfihang mesél egy magányos Királyról, aki a legszebb nőt kereste a kerek világon, hogy királynőjévé tehesse. Közben egy takaros kis házikóban egy kislány alváshoz készülődik. Kívülről közelítünk a házhoz, és ekkorra már egy…..
A napsütötte Virginia Ashburn nevű településén nyitunk, van itt minden, mint a "bucsuban", talán azért, mert ez a Télfesztivál. Négytagú családi idillt kapunk a póniketrec előtt, apu és a fiúgyermek elvonul tápért, a szöszi kislányt az anyukája a viszket és a vakar…..
Fiatal házaspár copfos leánygyermekkel ugrik ki egy terepjáróból egy templom előtt, késésben vannak. Odabent már javában megy a mise, leülnek gyorsan az egyik hátsó padsorba. Aztán sorolnak előre áldásosztásra, a kislány bepróbálkozik, hogy ihat-e Jézus véréből, de az apja…..
Elő a zsepikkel, megrázó képsorokkal nyitunk: a Flyleaf Enemy című száma szól, egy tizenéves fiú és egy tizenéves lány a szobájában van, mindkettő becsukja az ajtót. A fiú nyakkendőt vesz elő, a lány kihúzza a köntöséből az övet, csomó kerül egy kilincsre és egy…..
piszy 2010.07.01 15:29:03
@hex.kelly: A 'sajnos'-t arra értettem, hogy sajnos elég nagy probléma, hogy a fiatalok az interneten nőnek fel, stb., nem arra, hogy sajnos ezzel foglalkozik a CM. :)
Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A…..
Éjszaka egy férfi rohan az erdőben, mögötte zseblámpafények, ez nyilván nem a síkfőkúti olajostábor éjszakai bátorságpróbája. Aztán végül csak ráugrik valaki, hoppá, FBI-mellény, ismerősen csillogó tarvágott fejbőr és rohadékozás - ez csakis Derek Morgan lehet. Akibe…..
Esik az eső, Hotch a házában van, nyakkendőt köt, a tükörben nézi magát, majd leguggol, és Jack nyakába is köt egy hatalmas csomójút. Aztán egy fényes, szürke koporsót visznek a temetőben: elöl Morgan és Rossi, középen Kevin és a múlt részben megismert Armstrong, hátul JJ…..
Előző epizódfélben a Csapat tagjai Strauss igazgatónőnél tett szőnyegszéli beszámolóiból tudtuk meg, hogyan bukkantak Foyet nyomára, és hogy az mit művelt a Hotch nejére és fiára vigyázó szövetségi tiszttel. Prentiss a folyosón ül, és a lábával dobol, nem kicsit ideges.…..
Rock-koncerten nyitunk, fehérre mázolt arcú fazon énekli, mennyire belehalunk a szerelmünkbe, közönség tombol. Mikor a szám véget ér, az énekes távozik: a backstage-ben a menedzsere veregeti a vállát, az öltöző előtt visítozó, hullának sminkelt bakfisok visítozzák a nevét…..
Szörnyűség, hogy megcsúsztam a hogyvoltolással, és ezt a készítők is tudták ám, és jófej módra összevágtak egy kis emlékeztetőt az előző két részből: Hotch és Morgan beszélgetését a helycseréről, a mindannyiunk által igazán megkedvelt Tamara Barnes nyomulásáról,…..
Komoly esély volt arra, hogy ez a hv el sem készül, mert nagyon el vagyok havazva, de csak rászántam magam, viszont pikírt kedvemben talált a szerda, és tettem bele pár szorgalmi feladatot is, tessenek kapaszkodni. Jöjjön hát az epizód, mely felvonultatja azokat a TV-s és filmes…..
Három huszonéves srác egy rumlis lakásban a TV elé telepedik, és házivideót kezd nézni. De nem Pam Anderson és Tommy Lee ledérkedését, hanem a saját maguk által felvett műsort: Megvertek egy férfit, majd hazavitték, és az ott talált férfit és két nőt is nagyon durván…..
Egy nő érkezik egy sötét lakás konyhájába, közben telefonon veszekszik a lányáról a volt férjével. Az egyik szobaajtó alól kiszűrődik valami fel-felvillanó fény, a nő lecuccol, és leteszi a telefont is, és a villanós szoba felé tartva kiabál Ben-nek, de nem kap választ.…..
piszy 2010.04.22 12:10:07
piszy 2010.04.22 15:23:32
@hex.kelly: Tedd meg, én teljes mellszélességgel mögötted állok! :)
Barna árnyalatos képpel nyitunk, egy kisfiú szalad a mezőn, és kiabál: fuss, meg tudod csinálni! Aztán színesbe váltva egy patikában termünk, a márnemifjú Indiana Jones-ról szakad a víz sorban állás közben. Bemondja a nevét (Darrin Call), de gyógyszert nem kaphat, hiába van…..
A negyedik évadi Foyet-es emlékeztetőkkel nyitunk, benne az alkuval, a buszos tömeggyilkossággal, Derek FBI-igazolványának lenyúlásával, Foyet szökésével, és a záróepizód utolsó jelenetével: Hotch a kanadai förmedvény után otthon whiskey-t iszik, hívatlan vendége fegyvert fog…..
Az előző epizódfélben látszólag értelmetlen helyeken ismeretlen lépfene-törzzsel kezdte valaki gyilkolni a washington-környéki átlagpolgárokat, kismillió katona és biológus és katonabiológus lepte el a BAU Zsibongóját, Reid fennakadt egy rózsabokron, majd egy házi bacilabor…..
piszy 2010.03.29 09:58:11
Közeleg a negyedik évad vége, itt a méltó felvezetése az évadzáró duplarészes hasbarúgásnak, a cím is talán azért lett az, ami, mert fokozni kell a hangulatot és őrölni az idegeket. Legyen hát a félős-izgulós epizód kettészedve: az első fél most, a második pénteken.…..
Erdei hegyoldalon lágy szellő borzolja a fák levelét, egy férfi áll, dohányzik, és a mélyben futó utat bámulja. Valahol egy parkolóházban egy szőke nő telefonálva halad a piros BMW-jéhez, a barátnője lelkére próbál beszélni férjmegcsalás ügyében. Beül, elindul, ám nagy…..
piszy 2010.03.19 11:30:01
@hex.kelly: Köszi a hv-ot, már nagyon-nagyon vártam!
Apropó, mit jelent az, hogy csikócsapat? Lehet, hogy csak én vagyok értetlen. :)
Honnan jóttek rá, hogy a seregben szolgált a tettes? A cigarettanyomokból?
Egy férfi fekszik az ágyában, a félhomályban plafont nézi, majd felveszi szemüvegét, felkel, gondosan beágyaz, kinéz az ablakon. A szekrényajtó kilincsét háromszor fordítja el, mire egyszer kinyitja, kiveszi a ruháját, kiteríti. Majd lefóliázott tükör előtt fogat mos. Papucsot…..
A new jersey-i Cherry Hill-ben nyitunk, Emily, Morgan és Rossi száguld egy kertes házhoz, mert éjfél és reggel 6 között eltűnt egy kisfiú a saját ágyából. Ő már a harmadik a sorban, egy 9 és egy 11 éves fiút megöltek, és egy közeli erdőben hajították ki őket. A ház előtt…..
Indiana-ban vagyunk, Royal nevű városban este moziba igyekszik a nép, Steve McQueen-filmet adnak, mindenféle korosztály kíváncsi A masszá-ra. Odakint elcsendesedik a személyzet is: bezár a pénztár, a büfé, egy árnyék megkerüli az épületet, a hátsó ajtón egy fekete ruhás alak…..
(Mire számíthatunk, ha az epizód címe azt jelenti: Mindenevő? Sok jóra biztos nem.) Nyomasztó esti légkörben nyitunk, Hotch Boston-ban valami öreg és iszonyú beteg férfit látogat meg, tíz éve egyszer találkoztak valami nyomozás kapcsán. A férfi, Tom ramatyul van, és elmondja,…..
piszy 2010.02.23 13:29:21
@hex.kelly: @Johnny336: Óó, én mindig itt vagyok és figyelek, csak ha még nem láttam a részt, akkor ritkán írok! :)

De ha már így beszélgetünk, azon filóztam, hogy a valóságban mennyi sorozatgyilkos lehet amerikásba, és hogy vajon tényleg vannak-e ilyen kifinomultak. Mert ha jól nézem, a sorozatban az egyes részek között néha hónapok telnek el. Jó, persze néha meg 1 óra, vagy 2 nap. És a BAU tagjai mivel töltik az idejüket 2 eset közt? Tovább fejlesztik magukat, olvasnak régi esetekről, sportolnak, stb.? Egyedül Reidről van tippem... :)
Emlékeztek arra, hogy Garcia-ról mennyi mindent megtudtunk, mikor közel került a halálhoz? Most Emily-t veszi elő a Végzet (vagy Isten), és ez az epizód sem fért bele egyetlen posztba. Következzen hát a történet első része, a folytatást pénteken kapjátok. Georgetown-ban nyitunk…..
Szakad az eső, még nem tudjuk, hol járunk, egy rendőrőrsön egy táblán négy fiatal nő képe és neve, a képek alá az van írva, hogy ELTŰNT. Vagyis csak három alá van ez írva, mert egy kopasz zsaru a negyedik alá épp most írja, hogy ELHUNYT. Jön egy rendőr, és szól, hogy az…..