Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skizzzz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
skizzzz 2014.01.09 12:16:54
@WYW: Láttad az adást?
skizzzz 2014.01.09 12:25:39
@WYW: Elképzelhető, bár kétlem. Bár ha valaki esetleg arról beszél majd, hogy a kommunisták netalán átmentettek esetleg valami hatalmat nem feltétlen Orbánt támogatja, de mindegy.
Eddig ebben a "kritikában" sokkal több politikai elfogultságot találtam, mint a tegnapi műsorban.
skizzzz 2014.01.09 12:47:11
@Hoppácska: én csak magamból tudok kiindulni. Az Éjjel-nappal Budapestből egy percet se láttam még. Nem is foglalkozok vele.
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
skizzzz 2011.07.27 16:02:03
Mindenkinek tudom ajánlani a voda ezen díjcsomagját:
www.vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/opciok/elofizeteses/mobilweb-hobbi-es-profi
"Havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom: díjmentes"
És a vicc az, hogy tényleg.
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
skizzzz 2010.12.20 12:21:39
@batgirl: Érdekes módon mi is hétvégén voltunk csizmát venni, és teli volt vele a pláza.
skizzzz 2010.12.20 12:32:18
@batgirl: Elképzelhető, de olyasmit írtál h szandál és tavaszi cipő volt, de megfelelő csizma nem. Csak az Arénában van mondjuk 10 bolt ahol csak és kizárólag csizmákat árulnak, ami nem azt jelenti h nincs választék.
skizzzz 2010.12.20 12:43:42
@lumi888: Pontosan ez volt nálunk is, barátnőmnek rendes vízálló csizmát szerettünk volna nézni. Végigjártunk ilyeneket h Humanic és társai, de vagy csak mérsékelten vízálló volt és tűsarkú vagy pedig olyan ami ormótlan volt és nem tetszett. Végül egy Tamaris boltban a 100 féle csizmából volt 6-7 vízálló, azok közül az egyik még tetszett is, az lett végül.
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
skizzzz 2010.07.26 12:03:36
@Wattyler: Kinyomtatott is jó. Nekem volt olyan, hogy az automata beszart és nem adott ki minden jegyet (asszem a helyjegyeket). Megyek ügyfélszolgálatra: semmi gond, nyomtassam ki a foglalásról szóló oldalt a netről, az is jó. Igaz, hogy ez a Keletiben vonat indulás előtt 10 perccel annyira nem volt egyszerű, de végül a kaller is rendes volt, laptopon bemutattam neki a pdf-et, az is oké volt.

Poszthoz meg: minden utazás előtt 1-2 héttel lefoglalok/megveszek minden jegyet és helyjegyet. Úgy látszik nem elég tapasztalt a posztoló, de ezt így kell csinálni.
skizzzz 2010.07.26 12:22:53
@ap@tigris: az 1-2 hétben jelentős ráhagyás van, az esetek 99%-ban az utazás előtt 3 nappal még simán tudsz helyet foglalni IC-kre, szóval csütörtökre is biztosan lesz. Viszont ha valaki a balatoni nyaralását tervezi, családdal az gondosan tervezze meg az átszállásokat, jegyeket stb., hogy semmi se jöhessen közbe. Felsővezeték szakadás persze bármikor lehet, de amit meg lehet azt meg kell tenni. Persze ha te lusta vagy és majd csütörtökön beballagsz a pályaudvarra és ott akarsz jegyeket venni meg sorban állni megteheted, de pl. én nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni ezeket a dolgokat. És ugye itt végig a helyjegyről beszélünk (IC), normál vonatoknál semmi ilyesmi nincs (csak a sorban állás).
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
skizzzz 2010.06.25 12:50:53
@Bruti: Összevetsz egy válogatottat és egy mezei klubot? Ha nem értesz a focihoz ne beszélj róla.. :)
Csak sajnálni lehet azt a 4,33 százaléknyi szlovákiai magyar választópolgárt, akik a Magyar Koalíció Pártjára (MKP) szavaztak és képviselet nélkül maradnak négy évig, de a szlovákiai magyar és szlovák választók - úgy néz ki - többsége egyértelműen a Fidesz és a Jobbik…..
skizzzz 2010.06.14 12:33:36
@lyken: A jobbik hungarista, néhol rasszista, de nem fasiszta. Nem szimpatizálok velük, de attól még ez az igazság. A Fidesz pedig magyar párt, képviseli a magyar érdekeket. Nem szélsőségesek.
Másrészt ha a magyarországi szélsőségekről beszélünk, meg kéne említeni azon szlovák pártokat is, akik a rasszista nyelvtörvényre és állampolgársági törvényre szavaztak. Kik is voltak ezek?
A Finntroll tagjai nyilván nem voltak tisztában vele, de amikor 1999-ben kiadták első lemezüket, a Midnattens Widundert, pusztító vírust eresztettek rá a világra: a folk metalt. Nem, nem őrültünk meg, tudjuk, hogy léteztek folk metalt játszó zenekarok a finn erdőlakók előtt is,…..